Home

Етериум доминира пазара на NFT с продажби за над $10 милиона

06.04.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум доминира пазара на NFT с продажби за над $10 милиона

За втори пореден ден Етериум запазва позицията си на водещ блокчейн на пазара на незаменяеми токени (NFT), като межу 4 и 5 април регистрира продажби, надхвърлящи $10.2 милиона.

В продължение на два поредни дни Етериум бе единствената мрежа, която надминава границата от $10 милиона за продажби, регистрирайки ръст от 5.61% в обема на продажбите, както се съобщава от CryptoSlam.

След Етериум, Биткойн и Solana си осигуриха втората и третата позиция по отношение на представянето. Биткойн регистрира продажби в размер на $7.71 милиона, отбелязвайки забележително увеличение от 8.97% в обема на продажбите. Забележително е, че се наблюдава значителен спад в wash продажбите с 95.26%, което води до обща положителна промяна от 7.72% в общия обем на продажбите.

Въпреки че през март Етериум често отправяше предизвикателства към доминиращата си позиция, Биткойн остана под границата от $10 милиона дневни продажби през цялата търговска седмица. Въпреки това през миналия месец NFT продажбите на Биткойн възлизат на $514 милиона, като леко надхвърлят тези на Етериум – $490 милиона.

Междувременно Solana се сблъска със спад, като продажбите спаднаха с 24%, придружени от намаляване на wash продажбите с 68.77%, което доведе до почти 42% спад в общия обем на продажбите.

Източник

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Анализатори на Coinbase разкриха какво мислят за сегашното състояние на крипто пазара

Според анализаторите на Coinbase пазарът на криптовалути показва повишена стабилност и по-балансирана динамика между натиска на покупките и продажбите след седмица на сериозна волатилност.

04.10.2024 21:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Coinbase делиства стабилни монети за спазване на регулаторните изисквания в Европа

Coinbase обяви плановете си да извади от списъка на Европейската икономическа зона (ЕИП) някои стабилни монети до края на годината в очакване на по-строгите разпоредби в региона.

04.10.2024 20:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Етериум: Трейдърите се подготвят за повишена волатилност преди изборите в САЩ

Според крипто анализатор очакванията за засилени ценови колебания при Етериум в сравнение с Биткойн нарастват сред търговците, особено с наближаването на ключови макроикономически събития.

04.10.2024 17:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Анализатор предупреди, че Биткойн и Етериум могат да претърпят сериозни спадове

Познат търговец на криптовалути, известен с псевдонима “Capo”, сподели своята меча позиция по отношение на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), тъй като пазарът преживя спад.

04.10.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.