Home

Инвеститорите на Shiba Inu (SHIB) се впускат в експлозивния нов DeFi проект – Algotech

05.04.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите на Shiba Inu (SHIB) се впускат в експлозивния нов DeFi проект – Algotech

Запалената общност на Shiba Inu откри актуален нов крипто проект, който разтърсва DeFi пространството - и те се включват с масивни инвестиции.

Algotech, децентрализирана платформа за алгоритмична търговия, завладя въображението (и средствата) на общността на SHIB по голям начин по време на текущата си предварителна продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


С набрани над $3.7 милиона Algotech (ALGT) бързо се превръща в една от най-нашумелите крипто премиери на годината. Мисията на проекта е да революционизира търговията и инвестирането чрез иновативни технологии като алгоритми за машинно обучение, които могат да изпълняват автоматизирани сделки.

Алгоритмична търговска мощ

В същността си Algotech въвежда алгоритмична технология за търговия от калибъра на Уолстрийт в децентрализирания свят на криптовалутите. Задвижвана от усъвършенствани възможности за машинно обучение, платформата работи с широк набор от прецизно настроени алгоритми за търговия, които могат да идентифицират изгодни възможности и да изпълняват сделки с превъзходна скорост и точност в сравнение с човешките търговци. Това позволява на потребителите без усилие да разгръщат сложни стратегии като следване на тренда, обръщане на средната стойност, арбитраж и др. на множество криптопазари.

За разлика от традиционните платформи за търговия, които са бавни и тромави, Algotech е разработила система, която е плавна и интуитивно се справя с потребителя от технологичния си фон. Тя е проектирана така, че да позволява непрекъснати операции в постоянно променливия пейзаж на дигиталните активи, като същевременно използва ултраниска латентност, висока пропускателна способност, както и силен контрол на риска.

Усъвършенстваните функции на Algotech революционизират търговията с криптовалути

Въпреки това има още много неща, които могат да се кажат за платформата. От една страна, Algotech е напълно децентрализирана платформа, изградена на базата на блокчейн технологията и отговаряща на продуктивната ѝ визия. Това означава, че търговските дейности, разрешени от този протокол, не са под контрола или намесата на какъвто и да е субект.

Децентрализираните структури също така позволяват на търговците да запазят своята автономност, като същевременно гарантират, че техните транзакционни системи са винаги прозрачни и сигурни. В екосистемата на Algotech токените $ALGT дават на притежателите си права за управление, които могат да се използват за гласуване на предложения и определяне на бъдещето на екосистемата.

Някои от най-дългоочакваните предстоящи функции включват възможността да се следят най-добрите алгоритмични стратегии, да се прави бек-тест за тяхната ефикасност и дори да се изграждат персонализирани автоматизирани ботове – което по същество позволява на трейдърите непрекъснато да усъвършенстват и оптимизират своя подход към крипто търговията.

За общност като тази на Shiba Inu, която се гордее изключително много със своя децентрализиран етос и “съпротива” срещу централизираните сили, Algotech вероятно проверява всички полета като вдъхновяващ DeFi проект, зад който да застанем.

Algotech организира томбола: Подхранване на вълнението сред инвеститорите в Shiba Inu

За страстните инвеститори от групата на Shiba Inu, Algotech (ALGT) представлява примамлива възможност за ранно включване в следващия потенциален мегахит в областта на криптовалутите. Окуражена от зашеметяващото издигане на Shiba Inu от неизвестна монета до гигант с пазарна капитализация от $16 милиарда, общността на SHIB се е насочила към още една изключително успешна серия токени.

Раздухването на пламъците на манията около Algotech е умелият маркетинг на проекта, който изглежда е пригоден да привлича фенбазата на Shiba Inu; масивното раздаване на ALGT на стойност $250,000, което се провежда в момента, е насочено към цялата крипто общност, включително инвеститорите на Shiba Inu. Десет късметлии, които участват в предварителната продажба на Algotech, ще получат по $25,000 под формата на ALGT токени.

Научете повече:

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Polygon (POL) и Cardano (ADA) са близо до $1, докато Dogen се насочва към скок на цената от $10

Криптовалутите се раздвижват, докато Polygon и Cardano се доближават до значителен ценови етап.

04.10.2024 20:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Cybro привлича вниманието на търговците с възвръщаемост на инвестициите до 1,300 пъти – DOT и POL изостават

Cybro поражда вълнение в света на търговията с обещания за огромна възвръщаемост, привличайки погледите на инвеститорите надалеч и надалеч.

04.10.2024 19:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 на криптовалутите, които може да надминат Биткойн през 2025 г. – експертите предвиждат печалби от 5,000%

Ентусиастите на криптовалути са развълнувани от потенциалните пробивни монети, които биха могли да надминат резултатите на Биткойн до 2025 г.

04.10.2024 15:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Toncoin: Защо този конкурент на TON се очаква да достигне $10 по-бързо?

Toncoin може да е на прага на значителен ценови скок, което кара крипто ентусиастите да се стремят да открият кои конкуренти биха могли да последват примера му.

04.10.2024 14:58 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.