Home

Цената на Dogwifhat се срива – дойде ли края на подема?

04.04.2024 14:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Dogwifhat се срива – дойде ли края на подема?

Dogwifhat, меме монета, работеща на блокчейна Solana, отбеляза впечатляващ ръст през миналия месец, като цената на токена ѝ (WIF) се покачи до малко над $4.7, осигурявайки си позицията на третата по големина меме монета по пазарна капитализация.

Неотдавнашните тенденции обаче показаха значителен спад, като цената на Dogwifhat спадна с повече от 10% през последните 24 часа, установявайки се на $3.5. Въпреки че оттогава насам се наблюдава частично възстановяване, настоящото ниво на търговия е $3.88.

През април WIF се сблъска със значителен натиск от страна на продавачите, като претърпя корекция от 10% в рамките на последните 24 часа и забележителен спад от 25% от началото на месеца. Това отразява повишената активност на продажбите на по-широкия крипто пазар. Анализът на 4-часовия таймфрейм разкрива модел на закръглен връх, което показва преобладаващи мечи настроения към меме монетата.

Освен това индикатори като простата пълзяща средна (SMA) предполагат низходяща тенденция, което потенциално сигнализира за по-нататъшен спад на цената на WIF токена в близко бъдеще. Хистограмата на пълзящата средна дивергенция (MACD) остава последователно червена, което показва увеличаване на натиска за продажби спрямо натиска за покупки в крипто пространството.

Въпреки настоящата меча перспектива, потенциално обръщане на тренда би могло да даде импулс на токена WIF, като евентуално би се насочило към повторно тестване на неотдавнашния му връх от $4.19 до предстоящия уикенд. Обратно, ако негативният тренд се запази, токена Dogwifhat може да се понижи и да тества нивото си на подкрепа около $3.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн и Етериум ETF-ите в САЩ продължават с отливите

Пазарът на криптовалути преживя негативна седмица, като този спад се отрази и на базираните в САЩ спот Биткойн и Етериум борсово търгувани фондове (ETF), които достигнаха многомесечни дъна.

07.09.2024 23:00 1мин. четене

Ето какво трябва да следят инвеститорите в Solana (SOL)

Solana (SOL), петата по големина криптовалута по пазарна капитализация, може би се приближава към значителна корекция на цената, според скорошна прогноза на крипто анализаторът Али Мартинез.

07.09.2024 20:00 2мин. четене

Мениджър на активи оттегля заявлението си за спот Етериум ETF

Мениджърът на активи WisdomTree поиска да оттегли от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) своето S-1 заявление за спот Етериум борсово търгуван фонд (ETF), повече от три години след първоначалното му подаване.

07.09.2024 17:00 1мин. четене

Фондация Dogecoin разкри три важни подобрения на мрежата

Фондацията Dogecoin обяви значителна актуализация на своята пътна карта за развитие, като акцентът е проект “Sakura“ – обновяване на протокола, предназначено да увеличи скоростта и размера на блоковете десет пъти, като същевременно осигури оптимална децентрализация.

07.09.2024 16:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.