НАЧАЛО Други

Ето какво би направил Робърт Кийосаки, ако Биткойн се срине до $200

03.04.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво би направил Робърт Кийосаки, ако Биткойн се срине до $200

Робърт Кийосаки, известният инвеститор и автор на известното ръководство за лични финанси "Богат татко, беден татко", постоянно предупреждава за предстоящата криза, надвиснала над Съединените щати и световната икономика, и подчертава неизбежността на катастрофата на "всичко", която ще обхване дори Биткойн (BTC).

Кийосаки по-конкретно се позова на прозренията на своя колега, финансовия писател и редактор Хари Дент, който по-рано тази година сподели в интервю с Мишел Макори от Kitco News, че “балонът на всичко” може да се взриви през 2024 г., което може да доведе до спад на стойността на Биткойн под $40,000.

По-нататък Кийосаки уточни, че Дент “също предвижда Биткойн да падне до $200 за токен“, в отговор на което авторът обеща да “придобие колкото се може повече монети“.

Освен това той повтори прогнозата на Дент относно неблагоприятното въздействие върху “поколението на бейби бумърите“, като предвиди значителен спад в стойността на имотите им и 80% спад на S&P 500. В светлината на този сценарий той изрази намерението си “просто да инвестира повече в недвижими имоти, злато и сребро“.

Освен това Кийосаки изтъкна, че ако прогнозите на Дент се сбъднат, “тези, които са подготвени, скоро ще се окажат мултимилионери, може би дори няколко нови милиардери“, като подчерта потенциалното натрупване на богатство за притежателите на злато, сребро и Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Биткойн вероятно ще стигне $100,000 през 2025 година – ето защо

През последната година стойността на Биткойн се удвои, достигайки приблизително $67,000.

19.05.2024 8:00 2 мин. четене

Венецуела спира всички операции за копаене на крипто

Венецуелското министерство на електроенергията реши да прекъсне всички операции за копаене на криптовалута от националната електрическа мрежа (SEN), за да управлява потреблението на енергия и да осигури стабилно електроснабдяване за гражданите, според доклад на AlbertoNews от 18 май.

19.05.2024 7:30 1 мин. четене

БРИКС: Ето в каква валута се изпълняват 90% от сделките на съюза

Русия и Китай са решили все повече да използват собствените си национални платежни системи за двустранна търговия, според руския президент Владимир Путин по време на пресконференция след разговори с Китай.

19.05.2024 7:00 1 мин. четене

Ripple с блестящи резултати за първото тримесечие – какво да оакваме от XRP?

Въпреки изправените пред правни предизвикателства, Ripple постигна значителен растеж през първото тримесечие на 2024 г., достигайки множество важни етапи.

19.05.2024 6:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.