НАЧАЛО Прессъобщения

Шумът около Raffle Coin вълнува инвеститорите в XRP и Avalanche с очаквания за 50х растеж

30.03.2024 19:54 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шумът около Raffle Coin вълнува инвеститорите в XRP и Avalanche с очаквания за 50х растеж

Крипто пазарът наскоро видя драматични корекции, особено за монети като XRP и Avalanche, което накара несигурните инвеститори да търсят нови възможности.

Една от тези възможности е Raffle Coin, която предлага на бъдещите инвеститори безкраен поток от награди за спечелване, да не говорим за пасивен доход и потенциална възможност за 50x печалба през 2024 г. и отвъд.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Научете защо инвеститорите се пренасочват от XRP и Avalanche към предварителната продажба на Raffle Coin през март.

XRP е в застой… все още

XRP, търгуван на $0.6277 към момента на публикуване на 29 март, беше заключен в борба между бикове и мечки в диапазона $0.62 през изминалата седмица. Досега не е ясно коя страна има надмощие, което означава, че XRP  не изглежда окончателно да върви нагоре или надолу. Криптовалутата може да започне подем до $0.75, ако цените пробият над $0.67, докато мечките могат да продължат своето господство, ако XRP не успее да продължи с възходящ тренд и изпрати цените обратно под диапазона от $0,60.

Avalanche търси да компенсира загубеното време

С волатилността на пазара, Avalanche изпитва някои предизвикателства по време на последните колебания в цените на криптовалутите. Avalanche спадна с незначителните 1.79% за 7 дни. Някои анализатори прогнозираха, че ще достигне $67.92 през април, но към 29 март Avalanche се търгува само на $53.89. Все пак нещата се движат в правилната посока със спекулации за потенциално съживяване. Задържането на ключови нива на подкрепа при $58 и $56 може да предотврати допълнителен спад за Avalanche и да отвори вратата за повторно тестване на $70.

Притежателите на криптовалута влизат в предварителната продажба на Raffle Coin

Raffle Coin представя децентрализирана платформа, която позволява на потребителите бързо да се присъединят и да участват в различни томболи за шанс да спечелят невероятни награди. Сред опциите са парични награди, луксозни коли, технологично оборудване, ваканции и други. Има незабавни, ежедневни, седмични и месечни тегления на награди, предоставяйки на потребителите огромен избор!

Raffle Coin в момента е в първия си етап преди пускане на пазара и токените на проекта са достъпни само на $0.02, което позволява на инвеститорите да влязат от рано. Освен това, част от печалбите на платформата отиват за инвеститори в предпродажба, което им дава изключителна възможност за пасивен доход!

Някои инвеститори може да имат притеснения относно устойчивостта, но се предполага, че Raffle Coin е посветен на дългосрочната жизнеспособност. Ликвидността на пула е заключена за цял живот и трезорът за токени на екипа е затворен за две години, което елиминира някои притеснения за “rug-pull”.

Привилегиите не свършват дотук. Raffle Coin предлага впечатляващи раздавания от $100,000 изключително за инвеститори в предварителна продажба, като победителят ще бъде разкрит в края на етапите на предварителна продажба.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin, като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Следващата голяма монета: Топ 5 на претендентите за най-добра меме монета за 2024 г.

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се превърнаха в уникална и често чаровна подгрупа на дигиталните активи.

18.05.2024 12:07 5 мин. четене

Алтернатива на Bonk (BONK) – Retik Finance (RETIK) се подготвя за листване на борсите на 21 май; експертите прогнозират 3,500% рали

През 2024 г. Bonk (BONK) като меме се сблъска с пазарни пречки в областта на инвестициите в криптовалути, което доведе до недостатъчно добро представяне.

18.05.2024 12:07 4 мин. четене

Меме монета от мрежата на Ethereum, която ще се листне на големите борси засенчва базираните на Solana меме токени

През последните няколко седмици пазарът на меме монети отбеляза масивни ръстове, като водещи бяха базираните на Solana меме монети.

18.05.2024 10:01 4 мин. четене

Инвеститорите в PEPE и BONK се пренасочват към борсата DTX (DTX), тъй като меме монетите се сриват, какво следва за DOGE?

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често изпитват значителни колебания в рамките на кратки периоди.

18.05.2024 9:41 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.