Home

Algotech се превръща в топ избор след събрани $3.4 милиона в предпродажбата за рекордно време, инвеститори от DOGE и SHIBA са заинтересовани

30.03.2024 10:02 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algotech се превръща в топ избор след събрани $3.4 милиона в предпродажбата за рекордно време, инвеститори от DOGE и SHIBA са заинтересовани

Algotech (ALGT), децентрализирана платформа за алгоритмична крипто търговия, бързо се издигна като една от най-търсените инвестиционни възможности, набирайки впечатляващите $3.4 милиона по време на встъпителния си предпродажбен кръг за рекордно кратко време.

Това постижение предизвика интереса на инвеститорите, включително и на тези, които са натрупали богатства чрез меме монети като Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

DOGE и SHIBA показват обещаващи движения

В момента Dogecoin (DOGE) се търгува на цена от $0.20, отбелязвайки забележително увеличение от 30% през последната седмица. Този скок изтласка DOGE отвъд ключовите пълзящи средни стойности, като подхранва надеждите за нов бичи възходящ тренд, напомнящ за върха му от $0.58 през 2021 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


По подобен начин, според CoinMarketCap, Shiba Inu (SHIB) се търгува на цена от $0.00003006, което отразява седмично увеличение от 10%. Възраждането на SHIB следва месец на засилен интерес, подхранващ спекулациите, които повишиха цената ѝ с над 180% преди отдръпването на пазара. Въпреки че не успя да достигне нов исторически връх, армията на SHIB запазва бичата си перспектива в дългосрочен план.

Тъй като пазарът съзрява и инвеститорите търсят нови пътища за растеж, нараства интересът към проекти със солидни основи и дългосрочен потенциал. Algotech се очертава като основен претендент, предлагащ уникално стойностно предложение, което намира отклик както сред опитните трейдъри, така и сред тези, които търсят диверсификация на притежаваните от тях меме монети.

Ключови фактори за метеоритния възход на Algotech

Основната цел на платформата е да трансформира търговията с криптовалути, като използва най-съвременни алгоритми, машинно обучение и автоматизация. Бързият темп на крипто пазарите прави ръчната търговия все по-голямо предизвикателство, което често води до грешки и емоционално вземане на решения от страна на търговците.

Algotech се справя с тези предизвикателства чрез своята усъвършенствана платформа, изпълнявайки сделки с прецизност, бързина и обективност. Освен това тя разполага със стабилна техническа инфраструктура, осигуряваща ниска латентност, висока надеждност и безпроблемно потребителско изживяване дори в пиковите периоди на търговия.

Това съчетание от авангардни технологии, методологии за управление на риска и децентрализирана прозрачност позиционира Algotech като фактор, който променя правилата на играта в алгоритмичния крипто пейзаж.

Успехът на платформата зависи от технологичните ѝ умения, допълнени от впечатляващ екип. Тяхната визия включва даване на възможност на трейдърите да разгърнат пълния си потенциал чрез модерни технологии за търговия, прозрения, базирани на данни, и водещи в индустрията експертни познания.

Algotech: изгодна възможност за ранните инвеститори

Изключително успешната предварителна продажба на Algotech (ALGT) в момента се намира в етап 2, като 95% от токените вече са продадени на цена от едва $0.06 всеки. Препоръчително е да се възползвате от тази възможност, преди цените да скочат до $0.08 на следващия етап.

Освен достъпните цени на токените, предварителната продажба предлага възможност да станете част от един новаторски проект още от самото му начало. Забележително е, че предварителната продажба е предизвикала значителен интерес сред инвеститорите в меме монети като DOGE и SHIB.

За да стимулира допълнително участието, платформата провежда примамлива промоция за раздаване на подаръци. Десет щастливи участници имат шанса да спечелят $250,000 в ALGT токени. Тази примамлива възможност привлича значително внимание, като инвеститорите нямат търпение да се присъединят към проекта.

За повече информация:
Посетете Algotech Presale
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Докато Артър Хейс губи $47К от PEPE и MOG, инвеститорите в DOGEN очакват потенциален скок от 700% до края на 2024 г.

Меме монетите завладяват крипто света, предлагайки на инвеститорите възможността да видят нереални печалби за кратко време.

05.10.2024 14:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Търговецът, който спечели милиони от Shiba Inu, разкрива 4 алткойна, с които може да изгради портфейл от $10 милиона – DeFi монета оглавява неговия списък

Криптотрейдър, който направи милиони по време на стремителния възход на Shiba Inu, наскоро разкри четирите си най-добри алткойна за изграждане на портфейл от $10 милиона.

05.10.2024 13:07 5мин. четене Kosta Gushterov

Chainlink (LINK) очаква пробив при $10, FTT се бори за 5X печалба – но ентусиастите препоръчват този токен за 150Х потенциал

Chainlink изглежда готов за сериозен ценови скок, който потенциално може да пробие тавана от $10.

05.10.2024 13:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Защо Rexas Finance (RXS) може да е по-добър избор пред NEIRO или PEPE Coin за печалби през 2025 г.

Rexas Finance (RXS) може да се окаже по-добър инвестиционен избор от NEIRO и PEPE Coin за тези, които целят значителни печалби през 2025 г.

05.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.