НАЧАЛО Прессъобщения

Scotty The AI напълни джобовете на много меме инвеститори, ето коя е новата крипто “звезда”

28.03.2024 21:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Scotty The AI напълни джобовете на много меме инвеститори, ето коя е новата крипто “звезда”

След като получи борсови листинги от Uniswap & МЕXC, $SCOTTY успя в рамките на броени дни да скочи с над 300% от цената, на която беше търгуван в началото на листването си.

Токенът започна ударно и в рамките на първите часове и дни от позиционирането на пазарите успя да достигне цена от $0.3231, което беше много добра новина за ранните инвеститори.

Но дори сега стойността е близо 90% над цената при листинга, което радва инвеститорите. Какво ни очаква и коя може да е новата звезда? Нека разберем.

Купете Scotty The AI

Scotty The AI следва модел, който се оказва успешен в бичи пазар

Преди време писахме за най-добрите възможности за меме инвеститорите през март, като всички токени в списъка успяха да скочат с поне 3Х в рамките на десетина дни, а Smog (който беше първи) успя да скочи с близо 8Х в рамките на броени дни.

Meme Kombat и Smog вече показват признаци на “умора”, докато $SCOTTY има още потенциал пред себе си за още 1-2 силни вълни.

Moже да се очакват нива на подкрепа от от $0.150, което означава, ще шансовете за достигане на $0.03 отново са реални в рамките на следващата седмица.

Въпросът обаче е – дали има потенциал за още по-голям растеж? Към настоящия момент, това клони към “не”. И не защото $SCOTTY няма потенциал и добра концепция, а просто защото някои нишови инвеститори търсят предпродажби, които да генерират 3Х потенциал.

И тук ще ви представим една криптовалута, която може да бъде точно това.

Купете Scotty The AI

Slothana – Меме криптовалута на Solana

Slothana представлява нова меме криптовалута в екосистемата на Solana, която идва на фона на други подобни проекти като $SCOTTY, но се различава с това, че още е в началните етапи на своето развитие.

Възможността да закупите 10,000 $SLOTH с 1 $SOL, равняваща се на цена от $0.0186 на токен към момента на писането на тази статия, представлява интересна инвестиционна възможност, особено с оглед на очакванията за ръст на цената на Solana до $200-250.

Такива прогнози за цената на Solana могат да означават значително увеличение на стойността на $SLOTH, което прави инвестицията в Slothana още по-привлекателна.

Предварителната продажба на Slothana стартира преди дни и вече е събрана сума от над $1 милион, което показва висок интерес от страна на инвеститорите. Този ентусиазъм около Slothana подчертава възможностите, които криптовалутата може да предложи на ранните участници в проекта, особено в контекста на бъдещия потенциален ръст на Solana.

Купете $SLOTH

Мрежата на Solana може да се окаже ключово предимство

Използването на мрежата на Solana за меме криптовалути се превръща в предмет на все по-голямо внимание, предоставяйки им съществено конкурентно предимство – ниските цени за транзакции. Въпреки текущите високи цени на пазара, транзакционните разходи в мрежата на Solana остават изключително ниски, под $0.05 на транзакция.

Така, при покупка на стойност $500, транзакционната такса би представлявала едва 0.01% от общата сума. В сравнение, транзакциите в мрежата на Ethereum могат да достигнат между $20-30, което прави Solana изключително привлекателна за инвеститорите, търсещи ефективност и намалени разходи.

Този фактор може да играе ключова роля за предпочитанието към меме криптовалути, базирани на Solana, пред тези в мрежата на Ethereum.

Как да закупя Slothana?

Ако не искате да изпуснете меме криптовалута с голям потенциал, при това с почти нулева транзакционна такса, можете да закупите $SLOTH. Ето как можете да го направите:

  1. Посетете сайта на предпродажбата на Slothana. Това е първата стъпка към вашата инвестиция в Slothana. Уверете се, че сте на официалния и сигурен сайт, за да избегнете всякакви потенциални измами.
  2. За да направите покупка, ще трябва да свържете своя крипто портфейл, който е съвместим с блокчейна на Solana. Поддържаните портфейли включват Phantom, Solflare, Trustwallet и Coinbase Wallet. Изберете този, който предпочитате, и следвайте инструкциите на сайта за свързване.
  3. След като портфейлът ви е успешно свързан, ще можете да пристъпите към самата покупка. Изберете колко $SLOTH искате да закупите и извършете обмена, като използвате SOL. Потвърдете транзакцията и следвайте останалите стъпки, както се указва на сайта.

Купете $SLOTH


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu тества ключовата съпротива от $0.00002260, Ethereum гледа към ETF на фона на проверката от SEC, Furrever Token ще раздаде $20,000 на общността



На фона на промени на пазара на криптовалути няколко токена привличат значително внимание поради ключови развития и пазарна динамика.

12.05.2024 16:40 5 мин. четене

Новият конкурент на MATIC, Algotech (ALGT), обяви инвестиция в H100 от $1.2 милиона, предварителната продажба надхвърли 20,000 притежатели

Algotech (ALGT), иновативен нов проект, поражда вълнение с огромна инвестиция в H100 и впечатляващи инвеститори, които подкрепят предварителната му продажба.

12.05.2024 16:00 4 мин. четене

Bitcoin Cash (BCH) поскъпва след халвинга, Rollblock (RBLK) и Internet Computer (ICP) може да са следващите

Очаква се Bitcoin Cash да предложи добра възвръщаемост по време на предстоящия бичи цикъл.

12.05.2024 9:32 3 мин. четене

Пътеводител за потенциални печалби по време на следващият пазарен скок през 2024 г., проверете тези пет топ монети

Internet Computer (ICP) достигна важен крайъгълен камък, тъй като от януари 2022 г. насам Network Nervous System (NNS) добави 60.5 милиона ICP токена.

12.05.2024 9:16 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.