Home

5 най-добри криптовалути за наблюдение по време на спада (за месец март)

24.03.2024 9:31 6мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 най-добри криптовалути за наблюдение по време на спада (за месец март)

Тъй като крипто пазарът се понижава след огромния си ръст през последните няколко седмици, този период на спад може да се окаже най-добрият начин да влезете в някои проекти със силни основи.

Анализатори изразиха мнение, че настоящият спад, при който Биткойн падна от историческия си връх, би могъл да бъде перфектната възможност за инвеститорите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Като такива, бяха посочени 5 от най-добрите криптовалути, които да следите по време на пазарната корекция, за да спечелите повече в бичия период.

Крипто пазарът върви нагоре и надолу с Биткойн ETF

Преди одобрението на Биткойн ETF крипто пазарът гъмжеше от очаквания, че одобрението ще бъде катализатор на пазарния скок. Случаят обаче беше не точно такъв, тъй като много токени отказаха да се движат по бичия тренд дори след одобрението. Скоро след това пазарът започна да се възползва от вълнението породено от Биткойн ETF, като много токени изпитаха бичи настроения.

През това време Биткойн постави нов исторически рекорд от $73,000, като Етериум също премина прага от $4,000. Сега пазарът отново се върна към понижение, като водещите криптовалути се понижиха значително.

Съществува ли вероятност за голям спад на пазара?

Неотдавнашният спад на пазара вкара инвеститорите в паника. Макар че може да е катастрофално да се пренебрегне потенциалът за голям пазарен срив, може да се твърди, че бичият пазар ще си възвърне контрола след последните събития. Тъй като скоро предстои и решението за одобрение на Етериум ETF, тези настоящи пазарни условия могат да се окажат катализатор за експоненциален пазарен растеж през годината.

5 най-добри криптовалути, които да купите при спад

От създаването на криптовалутите пазарът винаги се е въртял между мечите и бичите настроения. С оглед на това, че спадът на пазара вероятно скоро ще доведе до потенциален бичи импулс, неотдавнашният пазарен спад представлява златна възможност за инвеститорите.

KangaMoon ($KANG)

Първата монета, която ще бъде разгледана от списъка на най-добрите криптовалути за покупка по време на този пазарен спад е KangaMoon. Въпреки че проектът все още е нов на пазара, токенът е спечелил доверието на инвеститорите. При положение че много токени се понижават значително в последно време, KangaMoon расте, като от $0.0050 достигна $0.014. KangaMoon е ориентирана към потребителите общност, в която играчите могат да печелят награди за своята ангажираност в общността.

Тъй като токенът все още е в ранен етап на предварителна продажба, това може да е възможност за инвеститорите да закупят на ниска цена. Крипто аналитиците са оптимистично настроени за дългосрочните перспективи на токена и смятат, че той може да предложи на инвеститорите 100Х възвръщаемост, тъй като бичият пазар заема централно място.

XRP

Друга топ криптовалута, която купувачите трябва да разглеждат в този период на спад, е XRP. Докато много токени се провалят, XRP запазва устойчивостта си, като през последния месец спечели повече от 16%. Пазарната капитализация на XRP е на впечатляващата стойност от $34 милиарда, което я превръща в една от тенденциозните криптовалути на пазара.

XRP е популярен токен сред инвеститорите и към 24 март има дневен обем на търговия от $4 милиарда. Тъй като токенът все още се търгува под $1, би могло да бъде разумна инвестиция да се купи на ниска цена и да се очаква скок до $1.5, когато бичият цикъл достигне пълен размах.

Chainlink (LINK)

В списъка с алткойните, наблюдавани от крипто аналитиците, които избират най-добрите криптовалути за покупка при този спад, е Chainlink. Платформата може да се похвали със стабилна екосистема с поредица от сътрудничества с водещи крипто платформи. Преди настоящия пазарен спад Chainlink беше една от най-добре представящите се монети, като нарасна със 143% на ценовата графика от началото на годината. Със силните си фундаментални показатели, подхранвани от авангардни технологии и стабилни глобални перспективи, Chainlink си е извоювала ниша на крипто пазара.

След като през 2021 г. премина в безпрецедентен бичи поход, Chainlink се очаква да изпита масивен бичи импулс на пазара. Тъй като в момента токена е с понижена стойност, това позволява на инвеститорите да влязат на ниска цена и да реализират по-големи печалби. С водещите услуги на TradFi като SWIFT, които използват продукти на Chainlink, бъдещето на Chainlink изглежда светло, а през 2024 г. се очаква значително подобрение на цената.

Binance Coin (BNB)

Създадена от най-голямата крипто борса, Binance Coin е нарицателно име на крипто пазара. Въпреки че инвеститорите може да не видят ниска входна точка при BNB, траекторията на токена от последните няколко години го определя като стабилна опция за покупка при спад. След като в началото на 2023 г. се търгуваше за $200, BNB нарасна до изключителните $600 преди последния мечи спад.

За инвеститорите с ликвидност монетата Binance остава жизнеспособна инвестиционна опция с потенциал да достигне $1,000 през тази година. При спад на цената до $530 това може да е възможност за инвеститорите да акумулират потапянето и да наблюдават как BNB ще нарасне значително след няколко месеца. Със силни поддръжници като борсата Binance, това може да е идеалният момент да инвестирате в BNB преди евентуален скок.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin е една от най-старите меме монети на пазара и може да е добър вариант за инвеститорите, които искат да купят спада. Въпреки че не е такава, която може да се търгува в дългосрочен план, Dogecoin може да представлява огромна възможност за инвеститорите за краткосрочни печалби. Дори и с разпространението на меме монети, базирани на Solana, Dogecoin все още е една от водещите криптовалути в списъците с желания на инвеститорите.

Тъй като слуховете, че Dogecoin може да стане опция за плащане в X, отказват да изчезнат, този мечи сезон е възможност за придобиване на Dogecoin, докато цената е ниска. При положение че токенът в момента се търгува на цена около $0.14, инвестиция от $500 може да донесе значителна възвръщаемост на инвестицията, ако цената на токена достигне своя връх, както прогнозират анализаторите преди края на годината.

Заключение

Въпреки че тази статия подчертава едни от най-добрите криптовалути, които да наблюдавате при спад за максимална печалба, важно е да не подценявате силата на проучванията. Важно е инвеститорите да правят собствени проучвания, които включва проверка на характеристиките на криптовалутите, техните поддръжници и пазарните условия. Една от изброените криптовалути, която има потенциал за растеж, е KangaMoon. При ниска пазарна капитализация влизането в предварителната продажба на KANG може да има шанс да донесе на инвеститорите възвръщаемост до края на годината.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Ентусиасти посочват най-интересните алткойни за 2024 г: KAS, TON, ADA, CYBRO и SOL са водещи в групата

Експертите посочиха няколко алткойна, които са готови за значителни печалби през следващата година.

05.10.2024 16:50 5мин. четене Kosta Gushterov

Докато Артър Хейс губи $47К от PEPE и MOG, инвеститорите в DOGEN очакват потенциален скок от 700% до края на 2024 г.

Меме монетите завладяват крипто света, предлагайки на инвеститорите възможността да видят нереални печалби за кратко време.

05.10.2024 14:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Търговецът, който спечели милиони от Shiba Inu, разкрива 4 алткойна, с които може да изгради портфейл от $10 милиона – DeFi монета оглавява неговия списък

Криптотрейдър, който направи милиони по време на стремителния възход на Shiba Inu, наскоро разкри четирите си най-добри алткойна за изграждане на портфейл от $10 милиона.

05.10.2024 13:07 5мин. четене Kosta Gushterov

Chainlink (LINK) очаква пробив при $10, FTT се бори за 5X печалба – но ентусиастите препоръчват този токен за 150Х потенциал

Chainlink изглежда готов за сериозен ценови скок, който потенциално може да пробие тавана от $10.

05.10.2024 13:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.