НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Internet Computer (ICP) и Filecoin (FIL) се интересуват от обещанието за 50Х печалба на Raffle Coins и се впускат във вълнението от предпродажбата

23.03.2024 11:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Internet Computer (ICP) и Filecoin (FIL) се интересуват от обещанието за 50Х печалба на Raffle Coins и се впускат във вълнението от предпродажбата

В началото на март много дигитални активи отбелязаха значително увеличение на стойността. От Bitcoin (BTC), достигнал ATH при над $73,000, до Ethereum (ETH), достигнал крайъгълен камък от $4,000, и много други, докоснали нови върхове.

Макар че крипто пазарът започна да се стабилизира, текущата стойност на CMC Crypto Fear and Greed Index от 82 показва, че пазарът е в състояние на изключителна алчност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвеститорите бързат да купуват дигитални активи, за да не пропуснат следващия скок на общия пазар.

Internet Computer (ICP)

Internet Computer (ICP) отбелязаха спад в рамките на последните няколко седмици. Дори неотдавна той се понижи с около 8% през последните няколко дни. Анализаторите все още не са сигурни дали Internet Computer (ICP) има някакъв шанс да се възстанови и евентуално да нарасне през следващите седмици.

Въпреки че притежателите на Internet Computer (ICP) все още вярват в бъдещето на токена, за което свидетелства нарастващият обем на търговията с него, те продължават да са готови да диверсифицират портфейла си, за да опазят инвестициите си. Raffle Coin (RAFF) ги накара да оживеят от вълнение с потенциала си да даде до 50Х печалби на инвеститорите след пускането си на пазара.

Filecoin (FIL)

По-голямата част от печалбите на Filecoin (FIL) през последните няколко месеца се случиха предимно между миналия месец и март. Filecoin (FIL) поскъпна с близо 7% спрямо миналия месец. Наскоро, през последните няколко дни, той отново започна да спада, като се понижи с 10.6% през последните седем дни.

Инвеститорите се стремят да навлязат в нови печеливши пазари, тъй като остават притеснени от възможността да загубят всичките си скорошни печалби заради по-нататъшен низходящ тренд. След като са забелязали неотдавнашния успех на Raffle Coin (RAFF) при предварителните продажби, те са привлечени от обещанието ѝ да осигури 50X печалба след стартирането. Те се надяват да възстановят неотдавнашните си загуби и да реализират по-големи печалби, като инвестират в Raffle Coin (RAFF) при предварителните му продажби.

Raffle Coin (RAFF)

Данните показват, че размерът на световния пазар на лотариите е нараснал доста през последните години. Очаква се пазарът на лотарии да нарасне до $405 милиарда до 2028 г. с комбиниран годишен темп на растеж (CAGR) от приблизително 3% през прогнозния период.

Raffle Coin (RAFF) има за цел да навлезе на този пазар със своята иновативна и лесна за използване децентрализирана система за лотарии. Raffle Coin (RAFF) е проектирана да бъде Web3 платформа, в която потребителите могат да участват в томболи и да печелят награди. След като се регистрират и финансират сметките си, те могат да се присъединят към томболи от наличните списъци, в които да участват. Платформата обещава да осигури доверие, справедливост и прозрачност, като гарантира, че тегленията на томболите се предават на живо.

Притежателите на токени от предварителната продажба ще могат да участват в томбола за $100,000, която ще се проведе в края на предварителната продажба. Те също така ще получават приходи от таксите, генерирани в платформата, пропорционални на притежаваните от тях дялове. Притежателите на токени ще могат да участват в ключови процеси на вземане на решения и да подават предложения за промени, които да бъдат направени в платформата.

В момента Raffle Coin (RAFF) преминава през първия етап на своята предварителна продажба и на инвеститорите се препоръчва да се възползват максимално от тази възможност, тъй като всеки токен все още се предлага за $0.020.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) от официалния уебсайт тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ крипто инфлуенсърите са възхитени от старта на Retik Finance (RETIK) на 21 май: Добра инвестиция ли е RETIK?

В динамичния свят на криптовалутите, където иновациите и промените са норма, често се появяват нови проекти, всеки от които се бори за вниманието и инвестициите на постоянно нарастващата общност от крипто ентусиасти.

17.05.2024 10:23 3 мин. четене

Пътят към печалбите: Притежателите на Pepe и тази нова меме монета се отправят към Луната

Pepe (PEPE) неотдавна попадна в центъра на вниманието, тъй като в 24-часовата търговия регистрира завиде ръст, чрез което криптовалутата предостави печалби на по-ранните си притежатели.

17.05.2024 9:40 3 мин. четене

DeFi криптовалутата може да надмине ралито на Gamestop със 100Х потенциал, инвеститорите на BNB се присъединяват към движението

Много проекти от хайп цикъла от 2021 г. станаха свидетели на забележителни ценови скокове. Експлозивният скок на GME подтикна инвеститорите да насочат капиталите си към ICO проекти с реална функционалност и солидна токеномика с огромен потенциал за растеж.

17.05.2024 9:01 3 мин. четене

Дали Algotech (ALGT) е легитимна платформа за търговия?

В дивия запад на криптовалутите, където новите алткойни никнат по-бързо от плевели, цари скептицизъм.

17.05.2024 8:59 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.