Home

Предпродажбата на Kelexo (KLXO) се покачва на фона на спада на Ethereum (ETH), привличайки ентусиасти от Immutable (IMX) и OKB (OKB)

22.03.2024 21:35 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на Kelexo (KLXO) се покачва на фона на спада на Ethereum (ETH), привличайки ентусиасти от Immutable (IMX) и OKB (OKB)

Пазарният спад продължава и множество токени все още са в постоянен спад. В тази статия може да разгледате пазарната динамика на Ethereum (ETH), Immutable (IMX) и OKB (OKB), но фокусът ще е върху един нов проект - Kelexo (KLXO) и значителното внимание, което неговата грандиозна предварителна продажба получава от инвеститорите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ethereum (ETH) може да се възстанови след положителни движения на обема

Ethereum (ETH) продължава спада си, тъй като през изминалата седмица вече спадна със 5% – от $4,000 до $3,500 към момента на писане на статията. Въпреки това, скокът в обема на търговията през изминалия ден показва възможно възстановяване през следващите седмици. Халвинг събитието на Биткойн (BTC), което ще се случи след 30 дни, със сигурност може да има положителен ефект върху Ethereum (ETH).

Откакто започна спадът, инвеститорите в Ethereum (ETH) се прехвърлиха на тълпи към предварителната продажба на Kelexo (KLXO), привлечени от ниската цена на предварителната продажба и значителния потенциал за растеж.

Спадът на пазарите се отрази по-силно на Immutable (IMX) и OKB (OKB)

Пазарният спад се отрази още по-силно на Immutable (IMX) и OKB (OKB). Цената на Immutable (IMX) се понижи със 7% през последната седмица от $3.45 на $2.88 към 22 мяарт, докато цената на OKB (OKB) спадна с 6.8% от $69.95 на $60. И при двата токена също се наблюдава спад в обема на търговията, тъй като инвеститорите се насочват към други възможности.

Инвеститорите в токените Immutable (IMX) и OKB (OKB) също обмислят да насочат инвестициите си в Kelexo (KLXO), тъй като се опитват да се предпазят от рискове и да увеличат възвръщаемостта.

Kelexo (KLXO) има за цел да бъде предпочитана дестинация за инвеститори и кредитополучатели

Инвеститорите все по-често се насочват към Kelexo (KLXO) като път към значителни печалби. Какво предлага Kelexo (KLXO) на наситения пазар и защо инвеститорите са уверени в неговия потенциал за растеж в условията на общия спад на пазара?

Kelexo (KLXO) се отличава като уникално отклонение от традиционните платформи за кредитиране. Тя е пионер в областта на протокола за отпускане на заеми от типа “peer-to-peer” (P2P), който улеснява прякото взаимодействие между заемодатели и заемополучатели. Тази пряка връзка повишава прозрачността, достъпността до кредити и ликвидността. Kelexo (KLXO) има за цел да бъде предпочитана дестинация за инвеститори, които търсят фиксирани лихвени проценти за своите средства, и за кредитополучатели, които търсят прозрачни, бързи и гъвкави кредитни решения.

За инвеститорите, заинтригувани от Kelexo (KLXO), текущата предварителна продажба предлага примамлива възможност. Понастоящем в етап 2 и на цена от $0.05 за токен, предпродажбата обещава потенциал за значителна възвръщаемост и предоставя на притежателите на Kelexo (KLXO) различни привилегии. Те включват намалени такси, достъп до премиум функции като усъвършенствани анализи, ексклузивни награди и по-високи лихвени проценти по инвестираните средства. Инвеститорите в предварителната продажба получават и приходи от платформени такси, докато държат токените.

Освен това инвеститорите могат да очакват динамична екосистема в рамките на Kelexo (KLXO), тъй като потребителите са стимулирани да допринасят за напредъка на платформата. За разлика от традиционните платформи за кредитиране, обременени с високи такси, бюрокрация и тежко спазване на изискванията, Kelexo (KLXO) предлага рационализирана и ефективна алтернатива.

Като цяло Kelexo (KLXO) представлява идеална възможност за инвеститорите, които искат да се възползват от развиващия се пейзаж на децентрализираното финансиране (DeFi).

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Желаете да превърнете $100 в $10,000?: Solana, SUI и IntelMarkets (INTL) може да са три монети с такъв потенциал

С настъпването на следващата фаза на бичия пазар инвеститорите са в търсене на най-добрите монети за покупка, които могат да превърнат инвестиция от $100 в огромните $10,000.

06.10.2024 10:12 5мин. четене Kosta Gushterov

Експертите смятат, че тази DeFi монета с цена от $0,06 може да поведе пазарните печалби преди XRP и BNB да се върнат към бичи тенденции

На динамичния крипто пазар експертите откриха изгряваща звезда, която може да поведе пазарните печалби преди XRP и BNB да се върнат към бичи тенденции.

06.10.2024 7:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Ентусиасти посочват най-интересните алткойни за 2024 г: KAS, TON, ADA, CYBRO и SOL са водещи в групата

Експертите посочиха няколко алткойна, които са готови за значителни печалби през следващата година.

05.10.2024 16:50 5мин. четене Kosta Gushterov

Докато Артър Хейс губи $47К от PEPE и MOG, инвеститорите в DOGEN очакват потенциален скок от 700% до края на 2024 г.

Меме монетите завладяват крипто света, предлагайки на инвеститорите възможността да видят нереални печалби за кратко време.

05.10.2024 14:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.