НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в TRON (TRX) и Bitcoin Cash (BCH) се преориентират към Fezoo (FEZ), въодушевени от конкурентното му предимство в DEX пространството

18.03.2024 18:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в TRON (TRX) и Bitcoin Cash (BCH) се преориентират към Fezoo (FEZ), въодушевени от конкурентното му предимство в DEX пространството

Нарастващите предизвикателства пред централизираните борси на крипто пазара накараха инвеститорите в TRON (TRX), Bitcoin Cash (BCH) и други търговци да търсят алтернативи.

Тези проблеми с волатилността и високите такси за транзакции повлияха на иновативната идея зад платформите за децентрализиран обмен (DEX).

Fezoo (FEZ) е DEX платформа, която си проправя път на крипто пазара, използвайки смарт договори, изградени върху блокчейни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвеститорите в TRON (TRX) и Bitcoin Cash (BCH) се присъединяват към нейната предварителна продажба, тъй като Fezoo (FEZ) навлиза в DEX пространството с конкурентно предимство.

TRON (TRX) се интегрира с AWS: Може ли да преодолее мечата си фаза?

TRON (TRX) е една от малкото децентрализирани платформи, базирани на блокчейн, която поддържа интелигентни договори и позволява на разработчиците да създават децентрализирани приложения (dApps).
През февруари 2024 г. Tron (TRX) направи забележително представяне, като биковете достигнаха ценова точка от $0.143. В началото на март обаче тя претърпя спад от 7.01%, тъй като притежателите на токени и инвеститорите започнаха да изтеглят печалбите си.

Понастоящем Tron (TRX) се търгува на цена от $0.125 и може да претърпи покачване на цената, тъй като използва услугите на Amazon Web Services (AWS). Този проект ще стартира пълен възел на TRON (TRX) и ще подпомогне лесното и ефективно участие на потребителите в блокчейна.

Забележителното халвинг събитие на Bitcoin Cash (BCH)

Халвинг събитието на Bitcoin Cash (BCH) се случва на всеки четири години, а 2024 г. бележи още една значима ера в крипто пространството. Насрочено за 4 април 2024 г., събитието е функция на Bitcoin Cash (BCH), която разделя блок възнаграждението за миньорите наполовина на определени интервали.

Въпреки че при Bitcoin Cash (BCH) може да се наблюдава възходящ тренд в ценовото действие при предстоящото халвинг събитие, няма гаранция за бъдещите резултати. Въпреки това крипто експертите смятат, че е най-добре да се инвестира в други токени като Fezoo (FEZ) с по-висок потенциал за растеж.

Fezoo (FEZ) щурмува DEX пространството

Инвеститорите в TRON (TRX) и Bitcoin Cash (BCH) са заинтригувани от новия токен на пазара – Fezoo (FEZ). Fezoo (FEZ) ще се проектира в DEX пространството, обещавайки на инвеститорите на своя токен сигурна и прозрачна платформа за търговия.

За разлика от традиционните централизирани платформи, разпространени на крипто пазара, Fezoo (FEZ) се очертава като ориентирана към потребителите алтернатива. Това е децентрализирана платформа за търговия, която използва блокчейн технологията, за да предостави иновативни решения на значителни предизвикателства пред централизираните системи.

Fezoo (FEZ) обещава на своите притежатели на токени сигурна и надеждна платформа за обмен, която свързва търговците по целия свят. Fezoo (FEZ) е на етап 1 от предварителната си продажба и се продава само за $0.013 на токен. Инвеститорите, участващи в предварителната продажба на Fezoo (FEZ), ще получат 50% от приходите, пропорционални на притежаваните от тях активи. Предимствата на Fezoo (FEZ) привлякоха вниманието на други инвеститори в токени като TRON (TRX) и Bitcoin Cash (BCH).
Както много инвеститори знаят, ранната инвестиция в революционни проекти като Fezoo (FEZ) е начинът, по който се може да се постигнат значителни печалби.

Научете повече за предварителната продажба на Fezoo (FEZ), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Очаква се Retik Finance (RETIK) да скочи след 21 май 2024 г: Колко високо може да стигне?

Очакването и вълнението около стартирането на Retik Finance (RETIK) на 21 май 2024 г. се усеща сред голяма час от криптовалутната общност.

11.05.2024 10:01 4 мин. четене

ETFSwap (ETFS) цели $50 милиарда ликвидност в крипто ETF като водеща платформа за обмен

ETFSwap (ETFS) наскоро достигна за рекордно кратко време границата от $1 милион в своя частен и предварителен кръг на продажба, а сега DeFi платформата е има за цел да постигне още по-впечатляващо постижение: достигане на границата от $50 милиарда в крипто ETF ликвидност.

11.05.2024 9:51 4 мин. четене

Крипто китове в действие: Топ 5 гейминг токена в радара на китовете – струва ли си да се купуват?

Често подценяван, пазарът на крипто игри крие обещаващи токени с висок потенциал за растеж. Въпреки настоящия спад на пазара, няколко токена за игри се радват на забележителен интерес от страна на крипто китовете.

11.05.2024 9:29 6 мин. четене

Криптовалути: 5 от най-добрите алткойни за наблюдение през май 2024 г.

Тъй като новината за нов наратив, подпомагащ началото на бичи цикъл, продължава да завладява пространството, инвеститорите постоянно търсят обещаващи алткойни, за да диверсифицират портфейлите си.

11.05.2024 8:32 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.