Home

Най-добрите алткойни, с които да превърнете $10 в $1,000 през 2024 г.

12.03.2024 10:53 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите алткойни, с които да превърнете $10 в $1,000 през 2024 г.

Крипто пазарът изглежда тръгва по бичи траектория и инвеститорите наблюдават някои проекти, които може да имат висок потенциал за растеж.

Макар че през 2024 г. бяха стартирани много нови проекти, в този списък може да разгледате някои от тях, които може да имат шансове за успех.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ще може да разгледате и алткойните, които потенциално могат да превърнат $10 в $1,000 и да постигнат резултати, подобни на проекти като Polygon (MATIC) и Injective (INJ) в следващият бичи период.

Проекти със 100х потенциал през 2024 г.

Bittensor (TAO)

Bittensor е протокол, състоящ се от “самостоятелни икономически пазари”, наречени подмрежи (subnets), които стимулират изпълнението на задачи за производство на машинна интелигентност чрез разпределение на TAO, родния токен на основната мрежа. Понастоящем цената му е $677, като в рамките на един месец тя се увеличи с 20%. Пазарната капитализация на проекта към момента на писане на статията е $4.3 милиарда, като CoinMarketCap я класира на 30-то място от 100-те най-големи алткойна.

TAO е една от най-добре представящите се криптовалути в AI областта и може да има потенциала да реализира 100х възвръщаемост, след като бъде регистрирана на водещи борси. Този алткойн има история на масивни подеми и инвеститорите прогнозират нов исторически връх за TAO, тъй като е по-близо до преминаването на предишния си исторически връх от $759. Според някои анализатори може да се очаква монетата да премине $1,000 до края на 2024 г.

Kaspa (KAS)

Kaspa е авангардна блокчейн платформа, която революционизира скоростта и мащабируемостта на транзакциите чрез своята PoS blockDAG архитектура. Понастоящем цената на Kaspa (KAS) е $0.15, като през последния месец цената ѝ се е увеличила с около 8%. Пазарната ѝ капитализация възлиза на $3.46 милиарда и е на 42 място сред 100-те най-големи алткойна според CoinMarketCap. KAS е по-близо до преминаване на предишния си исторически връх от $0.189.

Algotech (ALGT)

Algotech (ALGT) беше пусната през януари 2024 г. и остави следа в крипто пространството с изключителното си представяне за кратък период. TradFi платформата се превърна в най-добрата предварителна продажба на 2024 г., с масивно доверие на инвеститорите и най-съвременни функции. Понастоящем токените на проекта се оценяват на $0.06 всеки, тъй като все още са в етап на предварителна продажба.

Платформата предлага откриване на пробиви, хеджиране и арбитражна търговия. В пътната карта на Algotech се посочва, че правата за управление и дяловете от печалбата ще бъдат предоставени на ранните инвеститори, което дава значителен ръст на ранните притежатели.

Algotech (ALGT) прави впечатление с впечатляващите си резултати от предварителните продажби

Първоначално проектът влезе в заглавията на вестниците, като надхвърли целевата стойност от $1.1 милиона в частния си начален кръг.

В публичната си предварителна продажба платформата набра над $2 милиона с 5,000 уникални притежатели, продавайки над 45 милиона ALGT токена. Понастоящем токените на платформата се оценяват на $0.06 всеки, но анализаторите очакват цената скоро да се повиши, предвид голямото им търсене.

Algotech (ALGT) привлече значително внимание заради своята пътна карта, управлявана от общността, която дава на притежателите на токени права за управление и дялове от печалбата. Очаква се също така платформата да направи търговията достъпна за по-широка аудитория чрез своите функции за социална търговия.

Въз основа на тези фактори Algotech (ALGT) получава повече внимание от Kaspa (KAS) и Bittensor (TAO).

Научете повече за този проект:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

$500 в тези 3 конкурента на Dogecoin може да се превърнат в $50,000, преди DOGE отново да достигне $0.7

Dogecoin (DOGE) отдавна е една от най-популярните мемори монети, но изкачването ѝ до $0.7 по време на бичия поход през 2021 г. изглежда като далечен спомен.

07.10.2024 10:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Тенденции при криптовалутите за 2024 г: Етериум, Polygon, Toncoin, Brett, Dogwifhat и FoxLetFun (FLF)

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, се появява нова вълна от тенденциозни криптовалути, които предлагат комбинация както от утвърдени гиганти, така и от вълнуващи нови проекти.

07.10.2024 10:01 5мин. четене Kosta Gushterov

Експерт прогнозира рали за Tron (TRX) и Rexas Finance (RXS) до 2025 г., ето колко високо могат да се издигнат

Хайпът около криптовалутите удари покрива, като се имат предвид прогнозите на експертите за огромните бичи стратегии, които очакват Tron (TRX) и Rexas Finance (RXS) до 2025 г.

07.10.2024 9:47 4мин. четене Kosta Gushterov

Инвестирането в BNB може да навреди на портфейла ви – вместо това разгледайте тези 5 скъпоценни камъка за „Uptober”

Притежателите на Binance Coin (BNB) са изправени пред сурова реалност: докато криптопазарът празнува „Uptober“ с покачващи се цени, BNB остава назад.

07.10.2024 9:01 6мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.