Home

Последна възможност да участвате в предварителната продажба на тази криптовалута, която продаде 100 милиона токена само за 70 дни! Очаква се 20х скок при стартирането

02.03.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Последна възможност да участвате в предварителната продажба на тази криптовалута, която продаде 100 милиона токена само за 70 дни! Очаква се 20х скок при стартирането

Pullix (PLX) се очертава като обещаващ новак на пазара на криптовалути, привличащ стратегически инвестиции със стремеж да предефинира DeFi пейзажа.

С наближаването на края на последния етап от предварителната продажба на неговите токени, инвеститорите бързат да си осигурят останалите количества преди публичното листване.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно Celestia (TIA) представя смесен разказ през 2024 г. Макар и да показва общ ръст, неотдавнашният спад от 11% поражда опасения сред инвеститорите. За разлика от тях Hedera (HBAR) демонстрира устойчивост и бичи настроения със седмичен скок, като през последните седем дни отбеляза забележително увеличение от 13.52%.

Pullix се подготвя за пускане на пазара: Подкрепа за участие в печалбата, сигурност и 100х потенциал

Платформата Pullix (PLX) се приближава към дългоочакваното си стартиране, след като набра впечатляващите $9 милиона в последните етапи на предварителната продажба и привлече близо 25,000 ентусиазирани потребители. Само по-малко от 3 дни остават до официалния ѝ старт, Pullix може да се похвали с уникални характеристики като модел за споделяне на печалбата и механизъм за изгаряне на токени, като цели да обособи отделна ниша на конкурентния DeFi пазар.

Ангажирана да предлага удобно и сигурно изживяване, Pullix дава приоритет на удобството на потребителите и използва мерки за сигурност от най-високо ниво, включително студено съхранение и мултисиг портфейли. В опит за допълнително повишаване на привлекателността си, родните токени PLX, на цена от само $0.14 всеки, представляват атрактивна входна точка с потенциал за значителна 100% възвръщаемост на инвестицията.

Pullix по същество съчетава най-добрите качества на централизираните и децентрализираните финанси (CeFi и DeFi), като интегрира необятността на установения валутен пазар със сигурността на DeFi. Тази интеграция допълнително позиционира Pullix като привлекателна инвестиционна опция в рамките на екосистемата DeFi и забележителен претендент сред най-обещаващите криптовалути на 2024 г.

В перспектива анализаторите не само очакват значително увеличение на стойността, но и прогнозират потенциален 100х скок за PLX, тъй като тя се подготвя за публично листване на борси от най-висок ранг като Uniswap и BitMart през март.

Celestia (TIA): Доверието на инвеститорите намалява въпреки възходящата траектория

Celestia (TIA) представи смесена картина на инвеститорите през 2024 г. Макар че родния токен TIA демонстративно нарасна в рамките на една година от пускането си, достигайки исторически връх от $20.91, неотдавнашният спад на цената от 11% събуди отново тревоги относно дългосрочната му жизнеспособност. Оттогава обаче тя възстанови по-голямата част от загубите си, като цената на TIA вече се колебае над нивото на подкрепа от $17.65.

Макар че токенът TIA понастоящем се търгува в седмичния ценови диапазон от $17.65 до $17.86, това неотдавнашно колебание на цената подчертава присъщата на пазара на криптовалути волатилност, като същевременно налага на много инвеститори да възприемат предпазлив подход към токена Celestia.

Hedera (HBAR): Седмичен скок подхранва бичи настроения и ценови прогнози

HBAR, родната криптовалута на корпоративния блокчейн, Hedera, преживя скок от 63.17% през последния месец. Само за последните 7 дни цената на Hedera (HBAR) се повиши с около 13%, надхвърляйки $0.12, а обемите на търговия нараснаха с 26% над $300 милиона.

Анализаторите изразяват бичи настроения за Hedera с навлизането във второто тримесечие на 2024 г., като някои от тях прогнозират, че цената на Hedera може да надмине предишните си исторически върхове и потенциално да достигне $1 през тази година. В перспектива до 2025 г. се очаква стратегическите партньорства да изиграят ключова роля за оформянето на траекторията на Хедъра, предоставяйки възможности за разширяване на неговата екосистема и повишаване на полезността му в различни сектори.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте връзките по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Докато меме криптовалутите се сриват, този токен се придвижва към края на ICO-то си

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogwifhat (WIF) и Bonk преминават през корекции.

08.10.2024 12:21 3мин. четене Alexander Zdravkov

Анализаторите вярват, че Биткойн (BTC) може да достигне $200,000 през 2025 г., и прогнозират, че когато това се случи, тези два алткойна може да поскъпнат със 7,000%

Тъй като прогнозите са за покачване на цената до $200,000 до 2025 г., Биткойн (BTC) също се счита за инвестиция, която си заслужава, въпреки променливия си характер.

08.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) върви по пътя на Uptober, докато Solana (SOL) и Ethereum (ETH) следват – потенциални ключове към богатството!

Наскоро Uptober напомни за своето присъствие на крипто пазара, докато ОАЕ обявиха, че скоро ще премахнат таксите за крипто транзакции.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Ентусиасти прогнозират огромна възвръщаемост на инвестициите в DTX, стигащи до 2,000%; разработките на APT предизвикват рали, докато TRX разочарова

На фона на спада на крипто пазара хората търсят нови възможности за инвестиции, а монетите с малка капитализация изглеждат примамливи за следващото рали.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.