Home

Притежателите на Solana (SOL) се втурват в предварителната продажба на Kelexo (KLXO), докато Ethereum (ETH) и Polkadot (DOT) се покачват: Експертите прогнозират 20х ръст

01.03.2024 19:40 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Притежателите на Solana (SOL) се втурват в предварителната продажба на Kelexo (KLXO), докато Ethereum (ETH) и Polkadot (DOT) се покачват: Експертите прогнозират 20х ръст

Крипто светът е развълнуван от новината за излизането на Kelexo (KLXO) на сцената с невероятни иновации, а инвеститорите се надпреварват да се включат.

Това е така, защото най-добрият момент за закупуване на криптовалутен проект обикновено е в предварителната продажба, когато цената е най-ниска и се изяснява истинската функционалност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвеститорите и анализаторите обикновено преглеждат дизайна, токеномиката, сигурността и функциите на такива платформи и могат да определят най-добрите инвестиции, които да направят. При Kelexo (KLXO) анализаторите предвиждат голяма възвръщаемост поради уникалния дизайн на рамката на Kelexo (KLXO) и евтината предварителна продажба.

Привлича ли Kelexo (KLXO) големи инвестиции в своята предварителна продажба?

Инвеститори от големи крипто вериги като Solana (SOL) и Ethereum (ETH) в момента се стичат, за да участват в предварителната продажба на Kelexo (KLXO) поради прогнозираното поскъпване.

Solana (SOL) например е блокчейн, който улеснява създаването на децентрализирани приложения (dApps), за да гарантира, че те работят при възможно най-добри условия. Solana (SOL) използва моделите Proof-of-History (PoH) и Proof-of-Stake (PoS), за да ускори процесите си и да защити блокчейна. Въпреки че преди това Solana (SOL) достигна най-високата си стойност от $259.96, в момента тя се колебае около границата от $131.

По същия начин Ethereum (ETH) е блокчейн, който спомага за увеличаване на функционалността на смарт договори и децентрализираните приложения. С текущата си цена от $3,411 за токен Ethereum (ETH) се нарежда сред петте най-добри криптоактива в Web3 за инвестиране. Бидейки верига майка на много пара вериги, Ethereum (ETH) е дом и на други DeFi проекти и притежатели на токени като Polygon (MATIC) и Polkadot (DOT).

Polkadot (DOT) е форк на Ethereum (ETH), който изпълнява функциите на обмен на данни и финанси в различни вериги, постепенно спадна от исторически най-високата си стойност от $54.98 до цената си от $6.59.

Въпреки че тези платформи започват да навлизат в бича ера, притежателите на токени се стремят да инвестират в токени с стабилна рамка и функционалност като Kelexo (KLXO), за който се прогнозира, че може да придобие потенциал за 20х ръст след предварителната продажба.

Дали Kelexo (KLXO) ще оправдае очакванията на анализаторите за него?

Като се има предвид, че Kelexo (KLXO) следва тенденция на устойчив растеж, откакто стартира предварителната си продажба, се очаква тази серия да продължи, тъй като инвестициите продължават да се наливат.

Като уникална платформа за криптозаеми, Kelexo (KLXO) непрекъснато вдига летвата по отношение на функциите, ставките на всяка транзакция, скоростта, прозрачността, сигурността и пула от потребители. Kelexo (KLXO) осъществява истинска децентрализация в смисъл, че техните процеси не са обвързани с централна фигура, а са по-скоро достъпни и прозрачни за инвеститорите и потребителите. Например, ако възникне транзакция или заем, и двете страни могат да наблюдават нивата на съответствие на тази транзакция в блокчейна.

Подобни практики допринасят за надеждността и сигурността на Kelexo (KLXO), а също така оказват положително въздействие върху лоялността на потребителите. На потребителите се гарантират и възнаграждения въз основа на техните инвестиции и участие в платформата. Според анализаторите съчетаването на това с численото предимство на модела на Kelexo (KLXO) може да доведе до огромна възвръщаемост.

Най-хубавото от това е, че предварителната продажба  на Kelexo (KLXO) е фиксирана на цена от само $0.028 във втория етап и в момента е в ход.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Докато меме криптовалутите се сриват, този токен се придвижва към края на ICO-то си

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogwifhat (WIF) и Bonk преминават през корекции.

08.10.2024 12:21 3мин. четене Alexander Zdravkov

Анализаторите вярват, че Биткойн (BTC) може да достигне $200,000 през 2025 г., и прогнозират, че когато това се случи, тези два алткойна може да поскъпнат със 7,000%

Тъй като прогнозите са за покачване на цената до $200,000 до 2025 г., Биткойн (BTC) също се счита за инвестиция, която си заслужава, въпреки променливия си характер.

08.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) върви по пътя на Uptober, докато Solana (SOL) и Ethereum (ETH) следват – потенциални ключове към богатството!

Наскоро Uptober напомни за своето присъствие на крипто пазара, докато ОАЕ обявиха, че скоро ще премахнат таксите за крипто транзакции.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Ентусиасти прогнозират огромна възвръщаемост на инвестициите в DTX, стигащи до 2,000%; разработките на APT предизвикват рали, докато TRX разочарова

На фона на спада на крипто пазара хората търсят нови възможности за инвестиции, а монетите с малка капитализация изглеждат примамливи за следващото рали.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.