Home

Бичият пазар на криптовалутите все още е в ранните си дни: Сега може да е шанса за значителни печалби

01.03.2024 13:21 6мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичият пазар на криптовалутите все още е в ранните си дни: Сега може да е шанса за значителни печалби

След като Биткойн ETF-ите бяха въведени на Уолстрийт те видимо раздвижиха крипто пазара и главно Биткойн (BTC).

Тази финансова иновация разгръща нови перспективи за потенциални печалби. Нека се задълбочим в това развитие и неговите последици за пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предварителна продажба на BlastUP: Фокус върху стабилността на фона на влатилния крипто пазар

Закупуването на токени по време на предварителна продажба може да бъде добра идея, тъй като те са имунизирани срещу дивите колебания на пазара, като цената им е фиксирана на определено ниво.

Предсказуемостта е едно от основните предимства на проектите в етап на предварителна продажба като BlastUP. Това е първата стартова площадка (launchpad) на Blast, единственото решение от втори слой, който предоставя доходност на притежателите на ETH и стабилни монети, само защото ги държат в портфейлите си и първият, който достигна зашеметяващите $1 милиарда TVL само за един месец.

BlastUP се ангажира да насърчава стабилна общност с екосистемата на Blast, където всички се възползват от взаимния растеж. С амбициозни планове за комбиниране на AI и Web3 инструменти, BlastUP има за цел да създаде истински възнаграждаваща и безопасна среда за гладкото стартиране на dApps. Нейната функция за скрининг на проектите ще гарантира, че само проекти от висок калибър влизат в нейната общност.

Предварителната продажба на токена BlastUP е в ход, като предлага приличен шанс да инвестирате в обещаващ актив на ниска цена. Понастоящем цената на токена е по-ниска от стойността, на която ще бъде регистриран в крипто борсите, така че сега може да е един от най-подходящите моменти да се включите в предварителната продажба.

>> Не пропускайте да се възползвате! Купете токена BlastUP с 50% отстъпка, преди да е станало късно <<

Тези, които закупят BlastUP токени на този етап, получават ексклузивен достъп до Airdrop събитие, разпределящо част от безплатните токени. Освен това те могат да получат допълнителни награди чрез стейкинг, както и да участват в многостепенни IDO стартирания.

BlastUP е във възход, подхранвайки крипто стартъпи с визия, насочена към общността, и иновации в ядрото си. Тя има за цел бързо да се превърне в центърална част от екосистемата на Blast, като има големи планове до 2026 г. да предостави AI инструменти, общественп азар, инкубационна програма и още инициативи за насърчаване на взаимния растеж. BlastUP е на път да разтърси крипто сцената, така че се качете на борда, преди този ракетен кораб да излети без вас!

>> Действайте бързо! Предлагането на токени BlastUP е ограничено – осигурете си място в старта на BlastUP! <<

Оценка на потенциала на Sui за ценови скок в условията на пазарна волатилност и инвеститорски интерес

Неотдавнашният успех на Sui на AIBC Eurasia притежава потенциал, който може да помогне на цената да преживее. Признанието би могло да доведе до засилен инвеститорски интерес, който да изтласка цените над най-близкото ниво на съпротива при $1.89, потенциално насочвайки се към второто ниво на съпротива при $2.26. В дългосрочен план устойчивото внимание би могло да се засили още повече, осигурявайки възходящ тренд към 100-дневната проста пълзяща средна стойност при $1.11.

От друга страна, към момента на писане на статиите Sui се намира на ниво от $1.71, като MACD съветва да се продава, а простата 10-дневна пълзяща средна на ниво от $1.65 подсказва за незначителна краткосрочна волатилност. Пазарът може да реагира непредсказуемо на новината, създавайки възможност за спад до най-близкото ниво на подкрепа при $0.92 или в най-лошия случай – до второто ниво на подкрепа при $0.32.

Цената на Optimism удря съпротива: Очаква се дългосрочен възходящ тренд въпреки потенциалните рискове

Цената на Optimism наскоро достигна нивото от $4, което показва положително ценово движение. В момента обаче тя се намира на ниво от $3.78, което е под най-близкото ниво на съпротива от $3.91. В краткосрочен план тя е неутрална въз основа на RSI и стохастичния RSI , което предполага, че цената все още може да се повиши или понижи въз основа на пазарните тенденции. Краткосрочните рискове се крият в нивата на подкрепа от $2.25 и $1.60 и ако бъдат пробити, те могат да катализират по-нататъшен спад.

В по-оптимистичен план простата пълзяща средна над 100 дни е на ниво $3.03 и сочи “покупка”, пренебрегвайки предложението за “продажба” от 10-дневната SMA. Това предполага потенциал за дългосрочна възходяща тенденция, може би дори тестване на второто ниво на съпротива при $4.92. Но препоръката на MACD за “продажба” съветва за предпазливост. Следователно, макар че Optimism показва възможности за покачване, не бива да се пренебрегват потенциалните капани.

Възможности за растеж и потенциални рискове на SEI: Анализ на цените и нивата на съпротива

Ако погледнем текущата цена на SEI от $0.84, става ясно, че има определени възможности за растеж, които трябва да се разгледат. При положение че най-близкото ниво на съпротива е $0.96, а второто ниво на съпротива е $1.27, има потенциал за предстоящ напредък. Като се имат предвид тези цифри, заедно с дългосрочната проста пълзяща 100-дневна средна стойност при $0.57, която предполага покупка, е много вероятно SEI да преживее значителен подем.

От решаващо значение е обаче да се вземат предвид някои предпазни точки. Най-близкото ниво на подкрепа е на $0.45, а второто е на ниската стойност от $0.25, което показва възможен спад. Освен това някои показатели, като MACD и 10-дневната проста пълзяща средна, предполагат, че продажбата може да бъде от полза, подсказвайки за краткосрочни рискове. Тези фактори показват несигурност в рамките на представянето на SEI и не трябва да се пренебрегват.

Промени при Polygon: Потенциална промяна на играта или риск за ценовите нива

Предстоящата актуализация Dencun на Етериум може да промени правилата на играта и при Polygon. Въвеждането на EIP 4844 обещава значително намаляване на таксите. Това може да привлече повече потребители и да повиши стойността на платформата. Ако този ъпгрейд оправдае очакванията, Polygon може да достигне нива на съпротива от $1.18 в краткосрочен план. В дългосрочен план, с увеличеното приемане и подобрената функционалност, цената на Polygon има потенциал да достигне още по-високи нива.

От друга страна, технологичните подобрения не са лишени от своите рискове. Ако ъпгрейдът Dencun се сблъска с проблеми или не успее да осигури очакваните намалени такси, това може да се отрази негативно на цената на Polygon. Тя може да се срине към най-близкото ниво на подкрепа при $0.64 или дори към второто ниво на подкрепа при $0.50. Независимо от оптимизма, свързан с това повишение, все пак трябва да се внимава поради тези възможни рискове.

Заключение

В заключение, бичите пазари на криптовалути предоставят набор от инвестиционни възможности с различен потенциал. Монети като Sui, Optimism, Sei и Polygon имат своите уникални перспективи, наред с присъщите им рискове. Въпреки това, в рамките на динамичната и непредсказуема крипто среда, BlastUP изплува като обещаващ актив, генериращ вълнение в екосистемата на Blast.

Неговата предсказуемост, насоченост към общността и плановете за използване на AI и Web3 инструменти осигуряват солидна основа за висока потенциална възвръщаемост.

Сайт: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Докато меме криптовалутите се сриват, този токен се придвижва към края на ICO-то си

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogwifhat (WIF) и Bonk преминават през корекции.

08.10.2024 12:21 3мин. четене Alexander Zdravkov

Анализаторите вярват, че Биткойн (BTC) може да достигне $200,000 през 2025 г., и прогнозират, че когато това се случи, тези два алткойна може да поскъпнат със 7,000%

Тъй като прогнозите са за покачване на цената до $200,000 до 2025 г., Биткойн (BTC) също се счита за инвестиция, която си заслужава, въпреки променливия си характер.

08.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) върви по пътя на Uptober, докато Solana (SOL) и Ethereum (ETH) следват – потенциални ключове към богатството!

Наскоро Uptober напомни за своето присъствие на крипто пазара, докато ОАЕ обявиха, че скоро ще премахнат таксите за крипто транзакции.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Ентусиасти прогнозират огромна възвръщаемост на инвестициите в DTX, стигащи до 2,000%; разработките на APT предизвикват рали, докато TRX разочарова

На фона на спада на крипто пазара хората търсят нови възможности за инвестиции, а монетите с малка капитализация изглеждат примамливи за следващото рали.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.