Home

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

29.02.2024 13:25 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

Този изключителен подвиг, постигнат чрез инвестиране на 0.2 ETH за закупуване на 6.47 милиона броя DZHV на 26 февруари и продажбата им за 69.6 ETH (около $225,700 към момента на продажба) малко след това, подчертава експлозивния потенциал на алткойните по време на бичия пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


$DZHV, въпреки пускането си на пазара на 29 януари и преди това минималния обем на търговия, се превърна в крайъгълен камък на тази феноменална сделка. Този сценарий нагледно илюстрира, че може наистина да се носим на вълната на бичи пазар, където възможностите за безпрецедентни печалби са там за тези, които знаят къде да гледат.

Такива невероятни резултати подчертават не само волатилността и възможностите в рамките на крипто пазарите, но и важността на определянето на правилния момент за инвестиране в нововъзникващи проекти. Докато се задълбочаваме в този динамичен пазарен пейзаж, може да разгледате един проект, който може да има потенциал за подобна траектория на растеж.

Този проект се отличава не само с иновативната си технология и убедителната си визия за проекта, но и със силната си подкрепа от общността. В тази статия може да разгледате тази платформа и да прецените дали има нужният потенциал, които да и помогне да се превърне в следващата голяма възможност за умелите инвеститори, които искат да отразят успеха на сделки като неочакваната печалба от DZHV.

Високият потенциал на BlastUP се доказва от широкото признание

BlastUP е изгряваща звезда изградена на Blast, единственото решение от втори слой, известно с това, че само за един месец надхвърли $1 милиард обща заключена стойност. Подкрепена от такъв престижен проект, BlastUP набира популярност с праволинейния си подход, насочен към стимулиране на растежа и увеличаване на печалбите на крипто стартъпите.

С огромния успех на предварителната си продажба BlastUP бързо привлече значително внимание, следвайки впечатляващите стъпки на Blast. Търсенето на BlastUP (BLP) токени нарасна рязко, което доведе до бързото приключване на първоначалните два етапа на предварителната продажба. Тези, които са пропуснали да закупят BLP на цена $0.02, сега може да се почувстват като закъснели за партито. Предварителната продажба се състои от десет етапа, като цената на токена се увеличава на всеки от тях.

>> Присъединете се към предварителната продажба на BlastUP сега, за да отключите ранните предимства <<

BlastUP получава широко признание

Общността на BlastUP от над 15,000 абонати в X свидетелства за доверието на потребителите. Според мнозина този проект си е извоювал място като една от най-добрите стартови платформи (launchpad) на Blast, спечелвайки престижната класация на Blastdapps.

Появата на BlastUP изпрати вълни в крипто общността, като привлече вниманието на не кой да е, а на Benj, известен инфлуенсър в X. В туит Benj посочи BlastUP, подчертавайки привлекателността му като стартова площадка със значителна функционалност, за разлика от обикновените меме монети. С концепция, която я подкрепя, BlastUP може да стои на ръба на значителни печалби, както прогнозира Benj.

Тъй като BlastUP бележи успехи и печели признание, остава да се види как платформата ще използва нарастващата си репутация, за да привлече нови проекти и инвеститори.

>> Бъдете сред първите! Получете ексклузивни предимства от предварителната продажба на BlastUP <<

Двигателят на BlastUP: Строг скрининг и амбициозна пътна карта

Като пионер в първия launchpad на Blast, BlastUP поставя висока летва, целяща безупречно потребителско изживяване. Насърчавайки подход, ориентиран към общността, тя създаде Програма за стимулиране на общността, в която активните потребители се възнаграждават за подобряване на развитието на екосистемата. Освен това Launchpad Accelerator осигурява безпроблемно набиране на капитал, като насочва проектите към усъвършенстване на тяхната документация и токеномика.

Бъдещият триумф на проектите в BlastUP резонира, като оказва влияние върху представянето на родния токен

Токенът на BlastUP е ключ към редица предимства. Притежателите се радват на изключителен достъп до многостепенни IDO стартирания, стейкинг награди и механизъм за обратно изкупуване, захранван от процент от приходите от стартирането на проекти. BlastUP планира да укрепи своята общност, като раздаде безплатни токени чрез airdrop събитие.

Сигурността заема централно място в BlastUP, което се вижда от щателната функция за скрининг на проектите. Тя гарантира, че в общността влизат само проекти с най-високо качество, което укрепва целостта на цялата екосистема. Този непоколебим ангажимент позиционира BlastUP като надеждна платформа, готова за устойчив растеж.

С поглед към бъдещето BlastUP е на прага на трансформацията на стартиращите компании в мрежата Blast чрез използване на AI инструменти и Web3 технологии. Пътната карта за периода до 2026 г. разкрива вълнуващи функции, включително на AI IDO скрининг, AI инструменти за разработчици на стартъп проекти и обществен пазар. Това бележи целенасочен ангажимент за разширяване на възможностите на екосистемата.

Дебютът на BlastUP е сигнал за нова глава в разработването на dApp в рамките на екосистемата Blast. Фокусиран върху укрепването на общността и добавянето на значителна стойност към родния си токен, този launchpad поема по стратегически път, давайки приоритет на устойчивия растеж пред краткотрайните печалби.

Инвеститорите, които обмислят да се включат в ранните етапи, трябва да действат бързо, тъй като предварителната продажба напредва с впечатляващи темпове. Значителното внимание, което BlastUP вече привлече, е доказателство за потенциалното му въздействие, което го утвърждава като ключов играч, който трябва да се следи отблизо.

Сайт: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Милионер от Dogecoin залага на Dogen: това ли е следващата сензация на меме монетите?

След като е направил състояние от Dogecoin, интелигентен инвеститор сега подкрепя Dogen.

08.10.2024 16:40 4мин. четене Kosta Gushterov

Докато меме криптовалутите се сриват, този токен се придвижва към края на ICO-то си

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogwifhat (WIF) и Bonk преминават през корекции.

08.10.2024 12:21 3мин. четене Alexander Zdravkov

Анализаторите вярват, че Биткойн (BTC) може да достигне $200,000 през 2025 г., и прогнозират, че когато това се случи, тези два алткойна може да поскъпнат със 7,000%

Тъй като прогнозите са за покачване на цената до $200,000 до 2025 г., Биткойн (BTC) също се счита за инвестиция, която си заслужава, въпреки променливия си характер.

08.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) върви по пътя на Uptober, докато Solana (SOL) и Ethereum (ETH) следват – потенциални ключове към богатството!

Наскоро Uptober напомни за своето присъствие на крипто пазара, докато ОАЕ обявиха, че скоро ще премахнат таксите за крипто транзакции.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.