Home

Алткойни с потенциал за висока възвръщаемост на инвестициите, които не трябва да пропускате през Q1, 2024: Polkadot (DOT), Polygon (MATIC) и Everlodge (ELDG)

20.02.2024 8:10 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойни с потенциал за висока възвръщаемост на инвестициите, които не трябва да пропускате през Q1, 2024: Polkadot (DOT), Polygon (MATIC) и Everlodge (ELDG)

Polkadot (DOT) се насочва нагоре по стойност и само през последната седмица поскъпна с 7.3%. Това беше последвано от други големи играчи в индустрията, като Polygon (MATIC), и с този темп двете криптовалути ще могат да достигнат нови висоти.

Междувременно голямо внимание бе насочено към Everlodge (ELDG), тъй като родната ѝ криптовалута бе регистрирана на Uniswap и е на мисия да промени глобалната хотелиерска индустрия, която е на стойност $4.548 трилиона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Everlodge (ELDG) има за цел да промени индустрията, оценена на $4.548 трилиона и да нарасне 100х

Everlodge (ELDG) има за цел да демократизира достъпа до глобалната хотелиерска индустрия, възлизаща на $4.548 трилиона. Тя ще направи това чрез прилагането на блокчейн технологията по начин, при който имотите ще се издават като NFT. По този начин те ще бъдат разделени на по-малки части, като всяка част може да струва само $100. По този начин всеки ще може да изгради диверсифициран портфейл и няма да бъде ограничаван географски.

Първоначално инвеститорите нямаха достъп до тази индустрия, освен ако не разполагаха с милиони долари за първоначален капитал. И все пак чрез този подход индустрията ще стане много по-ликвидна и ще даде възможност за достъп на всеки, без значение с колко първоначален капитал разполага.

Everlodge завърши своето крипто ICO и вече се превръща в доминираща сила в индустрията, както е видно от нейното листване на Uniswap и резултатите от него. Ранните търговци получиха 190% възвръщаемост на инвестициите, но анализаторите очакват скоро криптовалутата да скочи до 100х.

Polkadot (DOT) наближава $8 – докъде може да се изкачи през 2024 г.?

Polkadot (DOT) увеличи стойността си от $7.3 до $7.9 през предходната седмица. Сега цената на Polkadot ще трябва да пробие над ценовата бариера от $8, за да привлече вниманието на трейдърите и да достигне нови висоти.

Освен това криптовалутата Polkadot формира бичи модел и се търгува над ЕМА. Неотдавнашното движение е подкрепено и от по-голям обем, което може да увеличи привлекателността и потенциала за по-нататъшни печалби. Според прогнозата за цената на Polkadot, тя може да приключи през 2024 г. на ниво от $11.87.

Polygon (MATIC) поскъпна с 13% през изминалата седмица – цената може да се покачи до $1.38

Polygon (MATIC) демонстрира устойчивост и на графиките и се насочва към нови върхове. Цената на Polygon се повиши с 13% през изминалата седмица и с 29% през изминалия месец и скоро може да се изстреля на още по-високи нива.

Очаква се криптовалутата Polygon скоро да преодолее ценовата бариера от $1.2, тъй като само през изминалата седмица тя се придвижи от $0.28 до $1.01. И все пак, според прогнозата за цената на Polygon, през 2024 г. тя може да скочи до $1.38.

Обобщение

Polkadot (DOT) и Polygon (MATIC) са доминиращи сили в Web3 пространството и скоро могат да изпитат сериозен ръст в стойността си, което потенциално може да даде тласък на следващия бичи поход. Междувременно криптовалутата Everlodge се радва на голямо внимание и е позиционирана така, че скоро да има шанс да отбележи скок в стойността си.

За повече информация относно Everlodge (ELDG), моля, посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Семейство се събра отново благодарение на облачният крипто добив

Съпругата ми от 15 години ми каза, че иска да се разведе. Притежаваме къща заедно и имаме десетгодишна ипотека.

09.10.2024 11:01 4мин. четене Kosta Gushterov

От DeFi до Meme мания: FoxLetFun, Ethereum, Sui и XRP са сред най-интересните избори на 2024 г.!

С навлизането в 2024 г. пазарът на криптовалути е изпълнен с активност в разнообразни активи – от гиганти в областта на децентрализираните финанси (DeFi) до нововъзникващи меме монети.

09.10.2024 10:04 5мин. четене Kosta Gushterov

5 от най-добрите алткойни, които да следите през октомври 2024 г., според крипто милиардер

В света на конкуренцията между различните индустрии крипто сектора показва огромно приемане сред инвеститорите. Крипто милиардер разкри своя анализ на петте най-добри алткойн избора за октомври 2024 г., който сочи проекти със силна база.

09.10.2024 9:48 4мин. четене Kosta Gushterov

Рали през Uptober: DTX Exchange (DTX) се превръща в топ ERC-20 токен, засенчвайки Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE)?

DTX Exchange (DTX) има по-висок потенциал за растеж като нов алткойн, което може да го направи по-привлекателен от Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE).

09.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.