Home

Solana (SOL) и Sei (SEI) отбелязват големи печалби; въпреки че обемът на Pullix (PLX) е в съвсем друг свят

20.02.2024 7:21 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana (SOL) и Sei (SEI) отбелязват големи печалби; въпреки че обемът на Pullix (PLX) е в съвсем друг свят

Напоследък пазарът на криптовалути стана свидетел на бичо рали, като няколко криптовалути отбелязаха забележителен скок в цените. Особено топ криптовалути като Solana (SOL) регистрираха впечатляващо увеличение от 20% само през изминалият месец.

По подобен начин токенът Sei (SEI), известен с авангардната си технология, предназначена за търговия с цифрови активи, също демонстрира забележителен скок на цената си от 33% в рамките на същия период от време.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно Pullix (PLX) се издигна като водещ кандидат поради бързото възприемане на предварителната му продажба, която отразява нарастващата популярност и натрупване на Pullix сред инвеститорите.

Токенът Sei (SEI) е свидетел на бичи рали с 33% скок на цената за един месец

Sei (SEI) се отличава с най-съвременната си технология, пригодена за търговия с дигитални активи. С усъвършенстван консенсусен механизъм и технически умения, тя се откроява като един от най-бързите блокчейн, специално проектиран да отговори на нуждите на борсите и децентрализираните платформи за търговия.

Като един от последните изявени печеливши в настоящия крипто пейзаж, SEI привлича значителното внимание на инвеститорите. Неотдавнашното покачване на цената на Sei съответства на оптимистичните пазарни нагласи, както се посочва от индекса на Greed/Fear (алчност/страх).

Понастоящем оценявана над прага от $0.90, Sei отбеляза впечатляващ скок от 23% през последните 7 дни, което доведе до повишаване на пазарната ѝ капитализация до $2.3 милиарда. С актуален седмичен ценови диапазон от $0.73 до $0.91, токенът SEI демонстрира стабилна траектория, като отново се доближи до границата от $1,

Този впечатляващ възход позиционира монетата Sei на 11 място в сектора на PoS монетите и на 27 място в сектора на пъри слой. Въпреки неотдавнашните пазарни колебания Sei запази конкурентната си позиция, демонстрирайки устойчивост спрямо основните криптовалути.

Solana (SOL) се изстреля с 20% за един месец, преодолявайки съпротивата от $100 и достигайки $116

Solana (SOL) продължава бичия си импулс, като се покачи с 20% през изминалият месец, надминавайки съпротивата от $100 и достигайки $116. Това забележително повишение, най-голямото от декември 2023 г. насам, изведе монетата SOL в центъра на вниманието. Този забележителен ценови скок се дължи на едновременното увеличение на таксите за газ в Етериум, където разходите за транзакции за кратко надхвърлиха $10.

Въпреки че оттогава таксите за газ на Етериум намаляха, потребителите, търсещи алтернативи с по-ниски такси, може да са допринесли за поскъпването на SOL. През последните три месеца активните адреси в Solana са нараснали с близо 400%, което рязко контрастира със скромното увеличение от 3% на Ethereum.

Възходът на Solana подчертава нейната привлекателност като рентабилно блокчейн решение в отговор на колебанията в таксите на Ethereum, отразявайки нарастващата ѝ значимост в развиващата се пазарна динамика. Анализаторите смятат, че се очертава потенциал за по-нататъшно възходящо движение, ако Solana надмине настоящата си съпротива на ниво $120.

Pullix (PLX): Определя бъдещето на DeFi през 2024 г. с иновативни функции

Pullix (PLX) се откроява в DeFi пейзажа като сериозен претендент, който безпроблемно интегрира елементи от централизираните и децентрализираните финанси (CeFi и DeFi) в единна платформа. Тя дава възможност на потребителите без усилие да участват в купуването, продаването и търгуването на разнообразни активи, включително акции, форекс, ETF-и и стоки.

Освен това моделът на Pullix за споделяне на печалбата увеличава потенциала за печалба на платформата, като затвърждава позицията ѝ на предпочитан избор за умни инвеститори, които искат да диверсифицират портфейлите си с най-добрите възможности за инвестиции в криптовалути.

Като се похвали с над 15,000 потребители, 90 милиона продадени токена и $6 милиона, набрани по време на текущата предварителна продажба, Pullix демонстрира огромен потенциал и високо ниво на интерес на пазара. Тъй като остава само един кръг на предварителна продажба, инвеститорите с нетърпение очакват възможността да придобият токени PLX на текущата цена от $0.14 преди официалното ѝ пускане на пазара.

С наближаването на приключването на етапите на предварителна продажба очакванията за предстоящото пускане нарастват. Присъединете се към общността на Pullix и участвайте в текущата предварителна продажба, която към момента на писане на статията е на етап 8 от общо 8, тъй като PLX има за цел да се утвърди като една от водещите криптовалути през 2024 г.

С демонстрация на платформата, достъпна за обществеността, два получени лиценза за търговия и листвания в Bitmart и Uniswap, Pullix може да придобие потенциала да се превърне в следващия 100х токен през 2024 г.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Семейство се събра отново благодарение на облачният крипто добив

Съпругата ми от 15 години ми каза, че иска да се разведе. Притежаваме къща заедно и имаме десетгодишна ипотека.

09.10.2024 11:01 4мин. четене Kosta Gushterov

От DeFi до Meme мания: FoxLetFun, Ethereum, Sui и XRP са сред най-интересните избори на 2024 г.!

С навлизането в 2024 г. пазарът на криптовалути е изпълнен с активност в разнообразни активи – от гиганти в областта на децентрализираните финанси (DeFi) до нововъзникващи меме монети.

09.10.2024 10:04 5мин. четене Kosta Gushterov

5 от най-добрите алткойни, които да следите през октомври 2024 г., според крипто милиардер

В света на конкуренцията между различните индустрии крипто сектора показва огромно приемане сред инвеститорите. Крипто милиардер разкри своя анализ на петте най-добри алткойн избора за октомври 2024 г., който сочи проекти със силна база.

09.10.2024 9:48 4мин. четене Kosta Gushterov

Рали през Uptober: DTX Exchange (DTX) се превръща в топ ERC-20 токен, засенчвайки Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE)?

DTX Exchange (DTX) има по-висок потенциал за растеж като нов алткойн, което може да го направи по-привлекателен от Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE).

09.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.