НАЧАЛО Биткойн

Прогноза за цената Биткойн до средата на 2024 година от Робърт Кийосаки

20.02.2024 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената Биткойн до средата на 2024 година от Робърт Кийосаки

Известният автор Робърт Кийосаки, популяризирал се с проницателната си поредица "Богат татко, беден татко", наскоро сподели смела прогноза за бъдещата траектория на Биткойн.

Кийосаки очаква, че до юни 2024 г. Биткойн, водещата криптовалута в света, ще нарасне до $100,000. Тази прогноза представлява значително удвояване на сегашната му оценка, която възлиза на $52,000.

Предприемачът с течение на времето е поддържал твърда позиция в подкрепа на Биткойн. Той възприема Биткойн като важна защита срещу инфлационните политики и манипулативните маневри, разпространени в традиционните финансови системи.

Според него тези системи в течение на времето намаляват богатството на населението.

Изразявайки недоволството си от действията на структури като ФЕД, Министерството на финансите и финансистите от Уолстрийт, Кийосаки ги обвинява, че поддържат практики, които са в ущърб на икономическия просперитет.

Той твърди, че техните дейности, включително печатането на пари, обезценяването на долара, високото данъчно облагане и манипулирането на пазара, значително подкопават финансовото благосъстояние както на отделните хора, така и на държавата.

За разлика от тях Кийосаки възхвалява Биткойн заради присъщата му децентрализация и дефлационни характеристики, които го предпазват от централизирана намеса и корупция. Освен това той възхвалява оскъдността, сигурността и преносимостта на Биткойн като основни характеристики на валутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн в момента се намира в една “много скучна” фаза според анализатор

В момента крипто пазарите се намират в състояние на стагнация, като дигиталните активи преминават през период на консолидация в продължение на няколко седмици.

11.05.2024 17:30 2 мин. четене

БРИКС: Северна Корея може да се присъедини към алианса

Неотдавнашният интерес на Северна Корея да се присъедини към блока БРИКС породи различни настроения, предизвиквайки дискусии за потенциалното му въздействие върху световната геополитика.

11.05.2024 8:00 2 мин. четене

Най-голямата банка в света купува Биткойн

Биткойн продължава да привлича вниманието на институционалните инвеститори в по света като все повече финансови гиганти започват да навлизат в крипто пространството.

11.05.2024 7:00 2 мин. четене

Harvest ще предлага своя Биткойн ETF на китайски инвеститори

Проучването на Harvest Global Investments за включване на Биткойн и Етериум ETF в инициативата Hong Kong Stock Connect означава ключов момент за азиатската екосистема на криптовалута.

11.05.2024 3:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.