Home

Новият крипто eBay Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и XRP

18.02.2024 14:25 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новият крипто eBay Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и XRP

В постоянно развиващия се пейзаж на онлайн търговията традиционните пазари като eBay и Amazon отдавна доминират на сцената, но техните структури често създават предизвикателства както за продавачите, така и за купувачите.

Един нов претендент разтърсва сцената на онлайн пазаруването, предлагайки изцяло нов начин за купуване и продаване в интернет.
Запознайте се с Pushd (PUSHD), известен още като “новия крипто eBay”.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Той хваща окото както на опитни, така и на нови инвеститори, привличайки големи инвестиции от известни фенове на криптовалутите, особено тези на Bitcoin (BTC) и XRP.

Bitcoin (BTC) поскъпва на фона на бичи настроения

Bitcoin (BTC) отбеляза значителен скок в седмичната си цена, варираща между $48,500 и $51,800, към момента на писане на статията, отразявайки впечатляващо увеличение от 7%. Анализаторите продължават да изразяват бичи настроения към Bitcoin (BTC), прогнозирайки по-нататъшен възходящ импулс. Ян Хапел и Ян Алеман, съоснователи на Glassnode, предвиждат, че BTC потенциално може да достигне $65,000.

Техническите индикатори за BTC) отразяват бичи перспективи, което допълнително засилва доверието на инвеститорите. 50-дневната и 200-дневната проста пълзяща средна (SMA) служат като силни нива на подкрепа, осигурявайки импулс за продължаващото поскъпване на Bitcoin.

Смесени сигнали за XRP сред тесен търговски диапазон

Ripple (XRP) отбеляза скромно увеличение от 4.8% в седмичната си търговия между $0.52 и $0.55. ЕМА за различни периоди предполага тесен модел на търговия с лек мечи уклон, тъй като цената на Ripple (XRP) остава под 200-дневната ЕМА. Въпреки това RSI показва мечи настроения за XRP.

Пазарните перспективи за XRP остават несигурни, а индикатори като CCI сигнализират за условия на свръхпродажба. Въпреки това съществува потенциал за обръщане на посоката, ако нивото на MACD се засили и стохастичният % се повиши. На инвеститорите се препоръчва да следят отблизо външните фактори, особено продължаващата правна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и борсите.

Революция в онлайн търговията на дребно с Pushd (PUSHD)

Традиционните онлайн пазари като eBay и Amazon често натоварват продавачите с високи такси, което ги кара да завишават цените, за да покрият тези разходи. Освен това потребителите се сблъскват с тежки процеси за опознаване на клиента (KYC), като средствата се задържат от процесори за плащания като PayPal за продължителни периоди, което води до проблеми с паричните потоци на продавачите.

Pushd (PUSHD) обаче предлага решение, което променя правилата на играта, като елиминира необходимостта от идентификация и освобождава средства веднага след транзакциите. Този безпроблемен процес вдъхва спокойствие на продавачите, като освобождава средствата им без притеснения от забавени плащания.

Тъй като глобалният сектор на електронната търговия продължава да се развива с бързи темпове и се очаква да надхвърли $6 трилиона до 2024 г., Pushd (PUSHD) се превръща в пионер, представяйки първия в света децентрализиран онлайн пазар, изграден върху блокчейн. Предоставяйки повишена сигурност, прозрачност и децентрализирано управление, Pushd (PUSHD) дава възможност на потребителите да купуват и продават стоки на търг.

Иновативните функции и обещаващото бъдеще на Pushd (PUSHD) предизвикаха значителен интерес от страна на известни крипто инвеститори, включително тези, които участват в Bitcoin (BTC) и XRP. Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е в етап 5 на цена от $0.09 за токена, а някои от инвеститорите признават потенциала за значителна възвръщаемост в развиващия се дигитален пейзаж.

Научете повече за предварителната продажба на PUSHD, като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

ABDS Token получи топ значка от CertiK за KYC

ABD Systems, компания с над 13-годишен опит в областта на IT решенията, наскоро обяви, че нейният нов крипто проект, ABDS Token, успешно е завършил KYC проверката чрез CertiK, като е получил високо признание в процеса.

09.10.2024 17:04 1мин. четене Kosta Gushterov

Анализаторите на Уолстрийт следят тези 4 монети за 5,000% печалба – могат ли да изпреварят Етериум в следващия бичи цикъл?

Четири криптовалути, базирани на мемета, привлякоха вниманието на водещи анализатори от Уолстрийт, които прогнозират, че тези дигитални активи могат да нараснат с до 5,000%.

09.10.2024 16:08 5мин. четене Kosta Gushterov

Popcat – какво я прави толкова интересна за меме крипто феновете и дали този токен ще я задмине?

Popcat, базирана на Solana, е меме монета, който напоследък привлича вниманието на крипто общността с впечатляващите си резултати.

09.10.2024 15:29 3мин. четене Alexander Zdravkov

Семейство се събра отново благодарение на облачният крипто добив

Съпругата ми от 15 години ми каза, че иска да се разведе. Притежаваме къща заедно и имаме десетгодишна ипотека.

09.10.2024 11:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.