Home

Защо анализаторите прогнозират, че този нов алткойн може да отбележи същия растеж като Bonk

18.02.2024 9:48 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо анализаторите прогнозират, че този нов алткойн може да отбележи същия растеж като Bonk

Bonk се появи на крипто сцената през 2023 г. Той бързо се превърна в един от най-обсъжданите меме токени, предлагайки възвръщаемост от над 7,000% само за няколко седмици. Оттогава обаче Bonk изгуби инерцията си.

През последния месец меме монетата е един от най-зле представящите се проекти от DeFi сектора. В резултат на това някои инвеститори сега наблюдават нова меме монета, която може да придобие потенциал и да предложи същата възвръщаемост като Bonk, но предлага още по-голяма функционалност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Цената на BONK се покачва, но общността не успява да изгради инерция

Макар че много експерти вярваха в способността на Bonk ($BONK) да повтори успеха си през 2024 г., меме монетата не успява да набере популярност. През януари Bonk отбеляза значителен спад на цената, по време на който дневният ѝ обем на търговия се срина.

Въпреки това Bonk започна да се възстановява. През последната седмица цената на монетата се повиши със зашеметяващите 30% до $0.00001345. Сега тя достигна седмичен връх и започна да възвръща инвеститорската си база.

Според крипто експерта Crypto Nabi, Bonk може да продължи да увеличава стойността си. Nabi предполага, че Bonk може да се покачи до $0.000015107, което би го превърнало в една от най-добре представящите се меме монети в обращение. Активността на инвеститорите обаче не подкрепя този ръст.

През последните 24 часа дневният обем на търговията с Bonk се е увеличил само с 4%, което предполага, че проектът може би вече е загубил инерцията си. Освен ако търговската активност не се повиши, инвеститорите биха могли да обмислят как да постигнат по-добра възвръщаемост, като наблюдават печеливша нова меме монета, която наскоро достигна нов етап по време на предварителната си продажба.

KangaMoon (KANG) се готви да се покачи 22х по време на предварителната си продажба

Докато инвеститорите губят доверие в Bonk, KangaMoon бързо набира популярност. Тази новаторска меме монета иска да изведе Social-Fi сектора на следващото ниво в своята уникална нова екосистема. Проектът съчетава Social-Fi с P2E игрите, за да създаде меме монета, която има голяма функционалност и още по-добра общност.

Инвеститорите ще бъдат възнаграждавани за взаимодействие в рамките на общността на KangaMoon. Те ще печелят седмични, месечни и тримесечни награди въз основа на социалната си активност. Тези награди вече започнаха по време на предварителната продажба на KangaMoon.

Инвеститорите от предварителната продажба, които популяризират проекта и му помагат да придобие популярност, ще бъдат възнаградени с функционалният токен на KangaMoon, $KANG. Това означава, че инвеститорите могат да спечелят още преди стартирането на KangaMoon.

В допълнение към Social-Fi елементите си KangaMoon ще представи уникална P2E игра. Играчите могат да печелят награди за спечелени турнири и да търгуват с тях чрез пазара на KangaMoon.

Тези две концепции помагат на KangaMoon да се открои на конкурентния пазар и помогнаха да спечели вниманието на водещи крипто експерти.

По време на предварителната й продажба експертите прогнозират, че KangaMoon може да скочи с 220% от сегашната си цена от $0.005, което ще превърне KangaMoon в една от най-добрите меме монети на пазара.

Може ли KangaMoon да повтори растежа на Bonk?

Като се има предвид настоящият темп на растеж на проекта, експертите смятат, че KangaMoon може не само да повтори растежа на Bonk, но и да предложи още по-висока възвръщаемост. Проектът вече демонстрира потенциала на Bonk и е привлякъл силна общност от ентусиасти на меме монети. С разрастването на тази общност KangaMoon ще продължи да се издига. В резултат на това инвеститорите купуват $KANG по-рано, за да увеличат максимално възвръщаемостта си.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

6 съперника на Етериум (ETH) под $5 за наблюдение за достигане на портфейл, съдържащ $2 милиона до 2026 г.

Етериум (ETH) наистина е една от най-добрите сред всички блокчейн валути, но има няколко съществени проблема, като например прекомерната консумация на енергия, бавната скорост на работа и високите разходи за газ.

09.10.2024 17:24 5мин. четене Kosta Gushterov

ABDS Token получи топ значка от CertiK за KYC

ABD Systems, компания с над 13-годишен опит в областта на IT решенията, наскоро обяви, че нейният нов крипто проект, ABDS Token, успешно е завършил KYC проверката чрез CertiK, като е получил високо признание в процеса.

09.10.2024 17:04 1мин. четене Kosta Gushterov

Анализаторите на Уолстрийт следят тези 4 монети за 5,000% печалба – могат ли да изпреварят Етериум в следващия бичи цикъл?

Четири криптовалути, базирани на мемета, привлякоха вниманието на водещи анализатори от Уолстрийт, които прогнозират, че тези дигитални активи могат да нараснат с до 5,000%.

09.10.2024 16:08 5мин. четене Kosta Gushterov

Popcat – какво я прави толкова интересна за меме крипто феновете и дали този токен ще я задмине?

Popcat, базирана на Solana, е меме монета, който напоследък привлича вниманието на крипто общността с впечатляващите си резултати.

09.10.2024 15:29 3мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.