Home

Крипто китовете се активизираха, а тази алтернатива на Биткойн може да превърне $1,000 в $10,000

17.02.2024 20:00 4мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто китовете се активизираха, а тази алтернатива на Биткойн може да превърне $1,000 в $10,000

Биткойн халвингът ще промени цялата индустрия, като най-старата криптовалута в света успя да прескочи дори прага от $52,000, а най-чаканото събитие за годината може да изстреля цената до рекордни стойности.

Ако обаче искате да инвестирате в 10Х криптовалута, то може би е време да насочите вниманието си към проект, който има сходства с Bitcoin, но може да предложи далеч по-добра цена на закупуване.

И тук се появява Bitcoin Minetrix – алткойнът, за който събирането на $11 милиона се оказа детска игра.

Посетете Bitcoin Minetrix

Защо Bitcoin Minetrix стана обект на засилен интерес от инвеститорите?

В текущата среда на силен бичи пазар, където Bitcoin достигна изумителни нива над $52,000, естествено вниманието на инвеститорите се насочва към откриването на следващата голяма криптовалута, която може да предложи още по-големи възвръщаемости. Въпреки че ръстът на Bitcoinе впечатляващ, месечна доходност от 20% може да не изглежда достатъчно привлекателна за дребните инвеститори, търсещи по-значителни печалби. Това отвори пътя за проекти като Bitcoin Minetrix да привлекат засилен интерес.

Bitcoin Minetrix се открои като особено привлекателен избор за много инвеститори, благодарение на успешната си предпродажба, която вече надхвърли $10 милиона. Тази значителна сума подчертава силната подкрепа и вярата в потенциала на проекта, като една от най-потенциалните криптовалути. Освен това, с начална цена от само $0.0135, Bitcoin Minetrix предлага достъпна възможност за инвестиция, която е достатъчно привлекателна, за да привлече вниманието на инвеститорите, които търсят алтернатива на Bitcoin, пък и на други популярни алткойни в индустрията.

Този засилен интерес към Bitcoin Minetrix може да се обясни с комбинацията от атрактивната му цена, силния финансов ангажимент от страна на ранните поддръжници и обещаващия потенциал за бъдещо развитие. В контекста на текущия бичи пазар, Bitcoin Minetrix се появява като обещаваща възможност за инвеститорите, които търсят значителни печалби от своето крипто портфолио.

Защо Stake-to-Mine концепцията е основното “оръжие” на проекта?

Stake-to-Mine концепцията, която стои в основата на проекта Bitcoin Minetrix, представлява революционен подход, особено в контекста на добива на Bitcoin.

Тази концепция преобразява начина, по който индивидите могат да участват в добива, като предлага възможност за добив на Bitcoin дистанционно чрез т.нар. клауд майнинг. Това означава, че инвеститорите могат да генерират пасивен доход от криптовалути без необходимостта от закупуване на скъпо оборудване или плащане на високи сметки за електроенергия, които обикновено са асоциирани с традиционния добив.

Освен това Stake-to-Mine предлага най-добрия шанс за инвеститорите да добиват Bitcoin непосредствено преди халвинга през април, който ще намали наградите от добива.

Именно последното събитие кара все повече инвеститори да се “разбързат”, за да не изпуснат златния си шанс.

Посетете Bitcoin Minetrix

Мога ли да очаквам 10Х доходност от Bitcoin Minetrix?

Очакването за 10Х доходност от инвестиция в Bitcoin Minetrix може да звучи амбициозно, но не е невъзможно предвид текущата динамика на пазарите. Предвид текущата цена на $BTCMTX от едва $0.0135, достигането на $0.135 би означавало десетократно увеличение, което е сценарий, наблюдаван при много други успешни крипто проекти.

Сстейкинг наградите, които в момента са около 61%, предлагат допълнителен потенциал за генериране на доход. Това означава, че инвеститорите могат да постигнат значителна доходност от своите инвестиции чрез стейкинг, дори ако цената на токена не се увеличи десетократно.

Ако например инвестирате $1,000, то след година вашите активи ще са оценени на $1,600 и дори ръст от 6.25Х на цената би докарал същата доходност.

Прогнозите на някои анализатори са за достигане на цена от $0.03 много скоро след листването на борсите и до $0.05 малко по-напред във времето, като според плановете на проекта, цената ще се повишава гарантирано в следващите близо два месеца.

Как да закупя Bitcoin Minetrix?

Можете да закупите Bitcoin Minetrix в няколко кратки стъпки. Ето как да го направите в рамките на няма и пет минути.

  1. Създайте крипто портфейл: Първата стъпка е да имате крипто портфейл, който поддържа ERC-20 токени. Ако имате такъв, няма нужда да си правите нов.
  2. Закупете Ethereum (ETH) или USDT (Tether): Bitcoin Minetrix обикновено се търгува за Ethereum или USDT. Можете да закупите тези криптовалути от всяка голяма борса и след това да ги прехвърлите във вашия крипто портфейл. Тези средства ще използвате за закупуване на $BTCMTX.
  3. Посетете официалния уебсайт на Bitcoin Minetrix и извършете покупката: След като имате нужните средства в портфейла си, отидете на официалния уебсайт на Bitcoin Minetrix и следвайте инструкциите за закупуване на токени. Обикновено това включва свързване на вашия портфейл с уебсайта и избор на сумата ETH или USDT, която желаете да обмените за $BTCMTX токени.

Посетете Bitcoin Minetrix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Експертите се разделят между Uptober за Bitcoin и Solana или Pumptober за предпродажба, която може да донесе 10,000%

С началото на октомври експертите са разделени по въпроса дали месецът ще донесе огромни печалби за утвърдени играчи като Bitcoin и Solana.

02.10.2024 10:38 4мин. четене Kosta Gushterov

Dogecoin и Shiba Inu преминаха през ценово рали, докато настроенията на пазара бяха бичи; Lunex Network може да е готова да последва примера им

След продължителен период на пазарни разпродажби, който накара крипто ентусиастите да се питат дали бичият пазар е приключил, оптимистичната инерция най-накрая излезе на преден план.

02.10.2024 10:25 4мин. четене Kosta Gushterov

Портфолиото на този крипто милиардер се отказва от Shiba Inu и Dogecoin, като увеличава дела си в нов токен на цена под $0.10

Един от крипто милиардерите е променил тактиката си и продава Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), две от най-търсените меме монети, за една доста по-малко известна, но много привлекателна криптовалута:Rexas Finance (RXS).

02.10.2024 8:43 5мин. четене Kosta Gushterov

Pepe (PEPE) на Ethereum има нов DeFi конкурент с евентуален 1,000% потенциал

Макар че Pepe (PEPE) доминира на сцената на меме токените на Етериум от 2022 г. насам, се появява нов претендент, който може да има потенциала да разтърси пазара.

02.10.2024 8:31 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.