Home

Списък с най-познатите меме монети – Пътеводител за най-правилният избор в този процъфтяващ сектор

17.02.2024 9:01 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Списък с най-познатите меме монети – Пътеводител за най-правилният избор в този процъфтяващ сектор

Много криптовалути вече са се наложили на пазара на меме монетите. В това ръководство може да разгледате претендентите от сектора, посочени като най-добрите меме монети, които оформиха всичко, което познаваме.

На фона на прегледа на титаните сред меме монетите като Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) ще може да разгледате и някои скорошни попълнения: Pepe Coin (PEPE), Floki (FLOKI), Bonk (BONK), Dogwifhat (WIF), Memecoin (MEME), PepeFork (PORK), Baby Doge Coin (BabyDoge) и KangaMoon (KANG) – новата изгряваща звезда.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Според информацията всички тези меме монети могат да придобият потенциал за осигуряване на голяма възвръщаемост, като една от тях дори е спрягана за следващата 100х меме монета през 2024 г. Отговорите на въпроса защо именно тези монети са сочени за най-добри, може да потърсите в тази статия.

  • KangaMoon (KANG): KangaMoon внася play-to-earn елементи (P2E) и Social-Fi в сектора на меме монетите.
  • Shiba Inu (SHIB): “Убиецът на Dogecoin” даде началото на манията по меме монетите и завладя сърцата на крипто ентусиастите със своя талисман Шиба.
  • Dogecoin (DOGE): Създаден като шега въз основа на интернет меме, Dogecoin все още е силен в сектора на мемо монетите.
  • Pepe Coin (PEPE): ERC токен в рамките на блокчейна на Ethereum, но също и меме монета.
  • Floki (FLOKI): Меме монета, кръстена на кучето на Илон Мъск. Расте с бързи темпове.
  • Bonk (BONK): В пейзажа на меме монетите Bonk предлага добра възможност с пазарна капитализация от близо $900 милиона.
  • Dogwifhat (WIF): Нарастваща меме монета с изображение на куче с шапка, която наскоро отбеляза 90-процентен ръст на ценовите графики.
  • Memecoin (MEME): Вярна на името си, Memecoin има за цел да привлече хората, които харесват мемета, като същевременно служи като роден токен за Memeland.
  • PepeFork (PORK): PepeFork е друга криптовалута, която черпи вдъхновение от героя на “Pepe The Frog”. Това е и fork на монетата Pepe.
  • Baby Doge Coin (BabyDoge): Както подсказва името, Baby Doge Coin твърди, че е “подобрена” версия на Dogecoin. Тя се надява да повиши скоростта на транzакциите.

Какво прави меме монетите толкова уникални?

Меме монетата е дигитална валута, която получава името и популярността си от уеб мемета. Меме монетите като Bonk или Pepe Coin често не предлагат нищо друго освен известност в интернет. Меме монетите като KangaMoon (KANG) обаче предлагат много повече, тъй като служат и като валута в играта.

Коя е най-добрата меме монета в момента?

Понастоящем според разработчиците си KangaMoon (KANG) заема първото място в класацията за меме монети, тъй като се намира на етап 1 от предварителната продажба и струва само $0.005. Както повечето опитни трейдъри знаят, ранното купуване на обещаващи проекти често е водило до положителна възвръщаемост. Всъщност експертите прогнозират 220% ръст на цената преди края на предварителната продажба на тази меме монета.

Какво е Bonk?

Bonk (BONK) е меме монета, изградена върху блокчейна на Solana (SOL). Тя бе пусната в обращение чрез airdrop събитие в общността на SOL на Коледа през 2022 г. Подобно на Dogecoin, BONK има за талисман куче от породата Шиба Ину.

Какво е Pepe Coin?

Pepe Coin (PEPE) е дефлационна меме монета, базирана на блокчейн на Етериум, която се позиционира като значим играч в този сектор. Тази меме монета е създадена като посвещение на емблематичното меме Pepe the Frog (Жабокът Пепе), който наскоро завладя света.

Коя меме монета се откроява в момента?

В момента KangaMoon се откроява, тъй като има ниска пазарна капитализация от $5 милиона. С други думи, тя няма да се нуждае от много нови средства, за да може цената ѝ (и възвръщаемостта ѝ) да скочи до небето.

Ето защо KANG може да се окаже най-добрата меме монета в бъдеще, която да следите.

Кои са трите най-добри меме монети?

Според раработчиците на проекта, KangaMoon, Shiba Inu и Dogecoin са значими претенденти на пазара на меме монети, които привлякоха интереса на крипто общността.

Това, което отличава KangaMoon, е нейната функционалност като валута в играта. За да уточним, KANG е основната вътрешна гейминг валута за KangaMoon. В тази игра геймърите печелят криптовалута, като участват в битки и предизвикателства, използвайки родния токен – KANG.

Притежаването на тази мемемеори монета ще ви даде достъп и до седмични, месечни и тримесечни предизвикателства, в които победителите печелят повече токени.

Тъй като меме монетата сега е в етап 1 на предварителната си продажба, тя струва само $0.005. Много пазарни анализатори обаче прогнозират бъдещ ръст от 1,000%, тъй като скоро се очаква да се случи голямо листване на първокласни централизирани борси (CEX).

Междувременно Shiba Inu и Dogecoin са подходящи за наблюдение, тъй като са най-старите меме монети. С други думи, те имат голяма общност последователи и имат голям шанз да продължат да процъфтяват.

Откъде може да си купите меме монети?

Надеждните крипто борси са вариант да се сдобиете с меме монети. Тези, които се интересуват от получаването на KangaMoon, могат да се включат в текущата предварителна продажба на официалния им уебсайт. Проектът възнаграждава лицата, които се ангажират активно с него по време на тази фаза. Купувачите просто трябва да туитват и да популяризират меме монетата, за да получат допълнителни токени.

Как да откриете нови меме монети още в началото?

Откриването на нови меме монети е свързано с внимателно следене на социалните медии, форумите и др. Не само това, можете да участвате в предварителни продажби като тази на KangaMoon или да следите дейността на влиятелни личности.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Милионер от Dogecoin залага на Dogen: това ли е следващата сензация на меме монетите?

След като е направил състояние от Dogecoin, интелигентен инвеститор сега подкрепя Dogen.

08.10.2024 16:40 4мин. четене Kosta Gushterov

Докато меме криптовалутите се сриват, този токен се придвижва към края на ICO-то си

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogwifhat (WIF) и Bonk преминават през корекции.

08.10.2024 12:21 3мин. четене Alexander Zdravkov

Анализаторите вярват, че Биткойн (BTC) може да достигне $200,000 през 2025 г., и прогнозират, че когато това се случи, тези два алткойна може да поскъпнат със 7,000%

Тъй като прогнозите са за покачване на цената до $200,000 до 2025 г., Биткойн (BTC) също се счита за инвестиция, която си заслужава, въпреки променливия си характер.

08.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) върви по пътя на Uptober, докато Solana (SOL) и Ethereum (ETH) следват – потенциални ключове към богатството!

Наскоро Uptober напомни за своето присъствие на крипто пазара, докато ОАЕ обявиха, че скоро ще премахнат таксите за крипто транзакции.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.