Home

Стрийминг дебютантът DeeStream (DST) получава внимание от притежателите на Tron (TRX) и Chainlink (LINK)

17.02.2024 11:01 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Стрийминг дебютантът DeeStream (DST) получава внимание от притежателите на Tron (TRX) и Chainlink (LINK)

В тази статия може да разгледате DeeStream (DST), нов участник в стрийминг индустрията, който бързо печели внимание и инвестиции от притежателите на Tron (TRX) и Chainlink (LINK) токени.

Тъй като традиционните платформи са подложени на критики за централизиран контрол и цензура, DeeStream (DST) предлага децентрализиран модел, при който потребителите могат свободно да изразяват себе си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този уникален подход намери отклик сред притежателите на Tron (TRX) и Chainlink (LINK) токени, което позволи DeeStream (DST) да получи масови инвестиции от тези инвеститори на фона на експоненциалния растеж на глобалния стрийминг пазар.

Tron (TRX) показва силна динамика

През февруари 2024 г. Tron (TRX) демонстрира силен импулс, като седмичната му цена варира от $0.122 до $0.132, отразявайки увеличение от 7.48%. Интересното е, че Tron (TRX) отбеляза забележителен скок в потребителската си база, като регистрира приблизително 53% ръст на дневните активни адреси.

Разполагайки с множество функционалности, обхващащи децентрализирано финансиране (DeFi), емитиране на стабилни монети и инфраструктура за обработка на плащания, Tron (TRX) е готов за обещаващо бъдеще. Неотдавнашният импулс в цените на Tron (TRX), в допълнение към значителното увеличение на дневните активни адреси и потребителската база, рисува обещаваща картина за бъдещето на Tron (TRX).

Chainlink (LINK) регистрира впечатляващ скок

През миналата седмица цената на Chainlink (LINK) отбеляза голям скок, като се повиши от $18.28 до $20.28, което представлява голямо увеличение от 10.23%. Между 9 и 12 февруари Chainlink (LINK) поскъпна с 16%, достигайки цена от $20.75. Този голям ценови скок се случи, защото много хора използваха мрежата на Chainlink (LINK).

Въпреки че някои технически признаци показват, че Chainlink (LINK) може би се е повишила твърде бързо, на дневната графика има модел, който показва, че цената може да продължи да се повишава. Този модел предполага, че Chainlink (LINK) може скоро да достигне $25. С това неотдавнашно повишение и добрите новини за Chainlink (LINK) нещата изглеждат положителни за тази криптовалута.

DeeStream (DST) дава възможност за свобода

DeeStream (DST), нов играч в стрийминг индустрията, привлича значителен инвестиционен интерес от страна на притежателите на Tron (TRX) и Chainlink (LINK) токени. Традиционните платформи за стрийминг често са критикувани заради централизирания си характер, при който стриймърите рискуват да бъдат забранени за изразяване на мнение, което води до недоволство сред потребителите.

DeeStream (DST) обаче има за цел да революционизира стрийминг пейзажа със своя децентрализиран модел, обещавайки на потребителите свободата да изразяват себе си без страх от цензура. Този уникален подход привлече вниманието на инвеститорите, които виждат в DeeStream (DST) обещаваща алтернативна инвестиционна възможност на процъфтяващия пазар на стрийминг услуги.

Експоненциалният растеж на световния стрийминг пазар предоставя доходоносна възможност за процъфтяване на платформи като DeeStream (DST). Тъй като 44% от зрителите вече са намалили броя на телевизионните предавания в полза на стрийминга на живо, а прогнозите са, че пазарът ще надхвърли $247 милиарда до 2027 г., инвеститорите признават огромния потенциал за растеж в сектора на стрийминга.

Освен това търсенето на децентрализирани алтернативи на традиционните платформи се увеличава. Тъй като DeeStream (DST) се намира в етап 1 на предварителната си продажба с цена от $0.03 за токен и общо предлагане от 300,000,000 DST токена, инвеститорите се възползват от възможността да се включат рано в проект, готов да предизвика промени в сектора на стрийминга.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream, като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

6 съперника на Етериум (ETH) под $5 за наблюдение за достигане на портфейл, съдържащ $2 милиона до 2026 г.

Етериум (ETH) наистина е една от най-добрите сред всички блокчейн валути, но има няколко съществени проблема, като например прекомерната консумация на енергия, бавната скорост на работа и високите разходи за газ.

09.10.2024 17:24 5мин. четене Kosta Gushterov

ABDS Token получи топ значка от CertiK за KYC

ABD Systems, компания с над 13-годишен опит в областта на IT решенията, наскоро обяви, че нейният нов крипто проект, ABDS Token, успешно е завършил KYC проверката чрез CertiK, като е получил високо признание в процеса.

09.10.2024 17:04 1мин. четене Kosta Gushterov

Анализаторите на Уолстрийт следят тези 4 монети за 5,000% печалба – могат ли да изпреварят Етериум в следващия бичи цикъл?

Четири криптовалути, базирани на мемета, привлякоха вниманието на водещи анализатори от Уолстрийт, които прогнозират, че тези дигитални активи могат да нараснат с до 5,000%.

09.10.2024 16:08 5мин. четене Kosta Gushterov

Popcat – какво я прави толкова интересна за меме крипто феновете и дали този токен ще я задмине?

Popcat, базирана на Solana, е меме монета, който напоследък привлича вниманието на крипто общността с впечатляващите си резултати.

09.10.2024 15:29 3мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.