Home

Етериум ETF са новата тема на деня. $ETH скочи до $2,800, а този алткойн може да го задмине

16.02.2024 20:22 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум ETF са новата тема на деня. $ETH скочи до $2,800, а този алткойн може да го задмине

Ethereum ETF-ите са новата тема на деня, като със сигурност спекулациите за спотови пазари от BlackRock разбунват духовете. ETH пък премина $2,800 и достигна 17.4% пазарна доминация на фона на много силния Биткойн.

2024 изглежда като годината на Биткойн – има нови спото пазари, които буквално взривиха финансовия свят, освен това халвингът предстои съвсем скоро, така че новината за Ethereum със сигурност е интересна и вдъхновяваща.

Посетете Bitcoin Minetrix

Какво можем (и какво не) да очакваме от Етериум?

От Етериум можем да очакваме продължаване на иновациите и разширяване на екосистемата, особено предвид факта, че все повече проекти се правят на Proof-of-Stake протокола и той бива харесван от много инвеститори.

Въпреки че Ethereum се търгува на относително висока цена от $2,820 и не постигна някои от желаните резултати в краткосрочен план, много инвеститори остават оптимисти относно бъдещето му. Те вярват, че достигането на прага от $3,000 е напълно възможно в близко време, като дори се спекулира за потенциално достигане на $3,200.

Това, което не бива да очакваме от Ethereum, обаче, е бърз и непрекъснат ръст без каквито и да било корекции. Струва си да се отбележи, че докато Ethereum 2.0 дойде с много подобрения, то PoS консенсус механизма далеч не докара резултатите, които се очакваха.

Дори достигането на $3,200 би означавало около 14% ръст спрямо текущата цена – стойност, която не е нищо особено, ако имате бюджет около 1,500-2,000 лева за инвестиции.

Затова и много дребни инвеститори (а и някои китове) разглеждат Bitcoin Minetrix като реална алтернатива на Ethereum.

Защо Bitcoin Minetrix може да е алтернатива на Ethereum?

Bitcoin Minetrix може да представлява вълнуваща алтернатива на Ethereum по ред причини, които привличат вниманието на инвеститорите. Първо и най-важно, цената на Bitcoin Minetrix е значително по-ниска в сравнение с тази на Ethereum, като в момента е едва $0.0135. Това прави Bitcoin Minetrix достъпен за широк кръг от инвеститори, включително и за тези с ограничен бюджет, които искат да вкарат средства.

За около 2,500 лева можете да се сдобиете със 100,000 $BTCMTX токена. Освен това цената на Bitcoin Minetrix ще продължи да расте в следващите седмици, с очаквания за повишение поне до $0.0148. Такъв потенциален ръст представлява вълнуваща възможност за ранните инвеститори да реализират печалба от своите инвестиции.

Една от най-обещаващите перспективи за Bitcoin Minetrix е евентуалното му листване на крипто борсите. Това събитие може значително да “изстреля” цената на токена, потенциално достигайки до $0.042, което би представлявало ръст от над 300%.

Не са един или два случаите в историята, когато предпродажби с над $10 милиона събран капитал скачат буквално в пъти скоро след старта си.

Прочетете тук как да закупите Bitcoin Minetrix, стъпка по стъпка.

Посетете Bitcoin Minetrix

Стейкинг потенциал на Bitcoin Minetrix – над 60% на годишна база

Стейкинг потенциалът на Bitcoin Minetrix представлява изключително привлекателна възможност за инвеститорите, като доходност от над 60% на годишна база, или по-точно 62% APY към момента на писане на статията. Това значително превъзхожда стейкинг наградите, които могат да се очакват от Етериум, където годишната доходност рядко надвишава 10%.

Такава висока доходност прави Bitcoin Minetrix изключително привлекателен за тези, които търсят пасивен доход от своите крипто инвестиции. Иновативната стейкинг програма на Bitcoin Minetrix предлага на инвеститорите възможността да максимизират своята възвръщаемост, като едновременно допринасят за сигурността и стабилността на мрежата.

Kолко да инвестирам в Bitcoin Minetrix?

Всичко зависи от вашите намерения и колко дълго искате да задържите актива си. Bitcoin Minetrix е ICO, така че инвестиция в размер на $500 до $1,500 е смятана за разумна и това е предпочитаната сума за много инвеститори.

Как да закупя $BTCMTX?

  1. Първата стъпка към закупуването на Bitcoin Minetrix е да разполагате с крипто портфейл, който поддържа токени стандарт ERC-20, например MetaMask. Този портфейл ще ви позволи да получавате и съхранявате вашите $BTCMTX токени.
  2. За да може да закупите Bitcoin Minetrix, ще трябва първо да закупите Ethereum или USDT от крипто борса по ваш избор. След това тези средства трябва да бъдат прехвърлени във вашия крипто портфейл.
  3. След като имате ETH или USDT в портфейла си, посетете официалния уебсайт на Bitcoin Minetrix и използвайте интегрирания интерфейс за закупуване на токени. Това обикновено включва свързване на вашия портфейл с уебсайта чрез бутона за свързване или логин.
  4. Когато портфейлът ви е успешно свързан с уебсайта, изберете количеството ETH или USDT, което желаете да обмените за $BTCMTX. Потвърдете транзакцията, следвайки указанията на уебсайта, и завършете покупката.

Посетете Bitcoin Minetrix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Трети етап на DTX почти е разпродаден; Купи сега на $0.06 преди действията на Джером Пауъл да изпратят ETH и PEPE до нови върхове за всички времена

Вълнението около срещата на FOMC подхранва големи надежди в крипто общността за бичи рали при PEPE и Ethereum (ETH).

20.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Смелият ход на Фед предизвика вълнение в сектора на криптовалутите: Тези 3 меме монети могат да скочат 10 пъти

С изненадващ и смел ход Федералният резерв намали лихвените проценти за първи път от четири години насам, а крипто пазарът усеща шоковите вълни.

20.09.2024 8:55 6мин. четене Kosta Gushterov

PEPE, DOGS или Rexas Finance (RXS): Коя от тях ще се пребори с Shiba Inu за място сред 15-те най-добри криптовалути?

Феноменът на меме монетите допринесе за бързата експанзия на Shiba Inu (SHIB) и сега тя принадлежи към топ 15 на валутите с най-голяма пазарна капитализация.

20.09.2024 8:35 7мин. четене Kosta Gushterov

Правната драма на Binance и съпротивата на TRX от $0.15 изпращат китове към интересен токен в етап на предварителна продажба през 2024 г.

Правните проблеми на Binance и съпротивата на TRX водят инвеститорите към IntelMarkets (INTL). С търговия, управлявана от изкуствен интелект, и обещаваща предварителна продажба INTL е интересна възможност.

20.09.2024 8:20 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.