Home

Защо трейдърите смятат, че 30x е възможно в платформата за кредитиране на Kelexo (KLXO) и защо толкова много притежатели на Avalanche (AVAX) и Polygon (MATIC) я наблюдават

16.02.2024 15:35 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо трейдърите смятат, че 30x е възможно в платформата за кредитиране на Kelexo (KLXO) и защо толкова много притежатели на Avalanche (AVAX) и Polygon (MATIC) я наблюдават

Биткойн (BTC) породи вълнение в крипто света на 14 февруари миналата година, след като премина границата от $51,000 за първи път от декември 2021 г., задвижвайки по-широко алткойн рали, което помогна на токени с голяма капитализация като Avalanche (AVAX) и Polygon (MATIC) да повишат цените си.

Някои от успешните трейдъри насочват печалбите си в предпродажбена крипто сензация, определяна от мнозина като бъдещ лидер в DeFi сектора през 2024 г., под формата на Kelexo (KLXO).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Avalanche (AVAX) удължава горещата си серия до февруари

Avalanche (AVAX) скочи от $27 до $41 от края на януари до втората седмица на февруари, като в момента се търгува за $42 към 15 февруари. В рамките на същия период Avalanche (AVAX) се представи по-добре от Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Solana (SOL). Най-новият продукт на Ava Labs, решението за мащабиране Vryx, може да обясни този необичаен възход, както и неотдавнашното му партньорство с мултинационалната банка Citi.

Citi обяви експеримента си с използването на Avalanche (AVAX) за токенизиране на реални активи и средства, което се очаква да стимулира по-нататъшния хайп за Avalanche (AVAX).

Polygon (MATIC) през последните 24 часа

Цените на Polygon (MATIC) спаднаха леко от $0.88 до $0.85, след като емитентът Polygon Foundation изпрати общо 9 милиона Polygon (MATIC) токена на крипто борсата Binance на 13 февруари, с което завърши поредицата от прехвърляния на токени. Преди гореспоменатата транзакция няколко други портфейла изпратиха 16 милиона Polygon (MATIC) токена на Binance, което показва разпродажба. Към 14 февруари Polygon (MATIC) се възстанови, като към момента на прессъобщението се търгуваше на цена от $0.89.

Kelexo (KLXO) започва промяна на парадигмата в P2P кредитирането

Децентрализираното финансиране (DeFi) имплодира в следствие на крипто зимата през 2022 г. Въпреки това, след година на консолидация през 2023 г., DeFi пазарът на нарасна от $45 милиарда обща заключена стойност (TVL) през декември миналата година до $71 милиарда към февруари 2024 г. DeFi се завръща на мода и се очаква отново да навлезе във фаза на бум.

В сектора на P2P кредитирането, възлизащ на $160 милиарда, един протокол е на път да доминира в тази област със своето иновативно пазарно решение, което обединява кредитори и купувачи под един покрив: Kelexo (KLXO). Kelexo (KLXO) скъсява кривата на обучение, свързана с DeFi P2P кредитирането и може да изиграе важна роля в приобщаването на нови потребители към DeFi през следващите години – без KYC процеси, кредитни проверки, посредници или безкрайно дълго време за отпускане и обработка.

Kelexo (KLXO) предоставя несравнимо ниво на децентрализация, задвижвано от неговите напълно одитирани смарт договори. С доживотно заключване на ликвидността и 500-дневно заключване на разпределението на токените на екипа от разработчици на платформата, Kelexo (KLXO) може да придобие в бъдеще всички характеристики на DeFi проект, който е на прага на голям пробив през 2024 г.

В момента в етап 1 на предварителната продажба цените все още са ниски, така че всички участващи биха реализирали печалба, ако стойността на токените се покачи.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

6 съперника на Етериум (ETH) под $5 за наблюдение за достигане на портфейл, съдържащ $2 милиона до 2026 г.

Етериум (ETH) наистина е една от най-добрите сред всички блокчейн валути, но има няколко съществени проблема, като например прекомерната консумация на енергия, бавната скорост на работа и високите разходи за газ.

09.10.2024 17:24 5мин. четене Kosta Gushterov

ABDS Token получи топ значка от CertiK за KYC

ABD Systems, компания с над 13-годишен опит в областта на IT решенията, наскоро обяви, че нейният нов крипто проект, ABDS Token, успешно е завършил KYC проверката чрез CertiK, като е получил високо признание в процеса.

09.10.2024 17:04 1мин. четене Kosta Gushterov

Анализаторите на Уолстрийт следят тези 4 монети за 5,000% печалба – могат ли да изпреварят Етериум в следващия бичи цикъл?

Четири криптовалути, базирани на мемета, привлякоха вниманието на водещи анализатори от Уолстрийт, които прогнозират, че тези дигитални активи могат да нараснат с до 5,000%.

09.10.2024 16:08 5мин. четене Kosta Gushterov

Popcat – какво я прави толкова интересна за меме крипто феновете и дали този токен ще я задмине?

Popcat, базирана на Solana, е меме монета, който напоследък привлича вниманието на крипто общността с впечатляващите си резултати.

09.10.2024 15:29 3мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.