Home

Притежателите на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) следят този нов алткойн, който може да повиши стойността си

15.02.2024 8:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Притежателите на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) следят този нов алткойн, който може да повиши стойността си

Търсите монета, която може да придобие потенциал да ви донесе възвръщаемост? Токените за предварителна продажба на Kangamoon може да се окажат добра възможност.

Популярността на този нов меме проект скочи в рамките на няколко дни след стартирането му поради огромната му доходност. Той вече е събрал над $125,000. през първата седмица от стартирането си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


От друга страна, други водещи меме монети като Shiba Inu и Dogecoin се борят с пазарните мечки.

Shibarium на Shiba Inu свидетелства за рязък ръст на активността в мрежата

Мрежата на Shiba Inu се разраства заедно с нейния разрастващ се блокчейн от втори слой – Shibarium. Неотдавна мрежовата активност на блокчейна на Shiba Inu от втори слой нарасна със зашеметяващите 375%. Движението на цената на Shiba Inu обаче остана незасегнато от това положително развитие.

На годишната ценова графика Shiba Inu е поевтиняла с повече от 20%. В резултат на това текущата цена на търговия на Shiba Inu е $0.000009778. Въпреки това дългосрочните инвеститори изразиха загриженост относно застоя на Shiba Inu. Забележително е, че Shiba Inu от дълго време се бори да заличи нула от цената си на търговия.

Dogecoin обявява важни актуализации за 2024 г.

За да отговори на развиващите се пазарни изисквания, Dogecoin представи своята бизнес пътна карта за 2024 г. Според официалното съобщение през 2024 г. Dogecoin ще разшири интеграцията на количката за пазаруване на GigaWallet. Освен това Dogecoin ще използва технологията LoRa и сателитната мрежа Starlink, за да използва оптимално RadioDoge.

Dogecoin също така планира да пусне нов портал за разработчици и уебсайт през тази година. Тези съобщения дойдоха само седмица след като SpaceX разреши Dogecoin като плащане за своята мисия на Луната. Междувременно цената на Dogecoin се повиши с 7.5% през изминалата седмица. В резултат на това Dogecoin се търгува на цена от $0.08614.

Ръстът на предварителните продажби на Kangamoon (KANG) върви към Луната

Според пазарен доклад глобалният пазар на игри от типа “play-to-earn” (P2E) може да нарасне с 21.3% през периода 2021-2031 г. Обединявайки световете на меме монетите и игрите, Kangamoon представи нова меме монета, управлявана от общността. Тя планира да се възползва от рентабилността на тези монети и от реалната полезност на P2E токените.

Проектът внимателно интегрира елементите SocialFi и P2E. Той позволява на играчите да участват в изпълнени със забавление състезания, за да печелят награди. Тук играчите могат да създават свои персонажи в играта и да ги подобряват с уникални способности. Освен това платформата има за цел да предложи увлекателни геймплей механики. Участвайки в състезания и печелейки мачове, играчите могат да натрупват KANG. и реални активи в играта. Това насърчава активното участие на потребителите.

Интересно е, че Kangamoon ще пусне и пазар, на който играчите ще могат да купуват или продават своите герои и игитални колекционерски предмети. По този начин играчите могат да превърнат своите игрови умения и постижения в реално богатство.

Това, което отличава проекта, е, че играчите могат да печелят от самото начало. SocialFi моделът на проекта ще позволи на играчите да печелят KANG токени, като се състезават в предизвикателства по време на предварителната продажба. Потребителите не трябва да чакат пускането на платформата на борсите, за да печелят пари. Според информацията KANG ще бъде родната криптовалута за екосистемата.

Кръгът на предварителната продажба на Kangamoon започна и в момента преминава през първия етап. Понастоящем един KANG токен може да бъде закупен на цена от $0.005, която ще нарасне до $0.0075 на следващия етап. Според пазарните експерти цената на токена може да се покачи 22х преди приключването на предварителния кръг на продажба. Освен това те очаква т да нарасне с още 35Х, когато стартира на борсите.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Dogwifhat скача с почти 20% за ден, този токен дава 3,500%+ стейкинг награди

Dogwifhat (WIF), една от водещите меме криптовалути на Solana блокчейн мрежата, направи впечатляващ скок от близо 20% в рамките на 24 часа.

07.10.2024 13:46 3мин. четене Alexander Zdravkov

$500 в тези 3 конкурента на Dogecoin може да се превърнат в $50,000, преди DOGE отново да достигне $0.7

Dogecoin (DOGE) отдавна е една от най-популярните мемори монети, но изкачването ѝ до $0.7 по време на бичия поход през 2021 г. изглежда като далечен спомен.

07.10.2024 10:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Тенденции при криптовалутите за 2024 г: Етериум, Polygon, Toncoin, Brett, Dogwifhat и FoxLetFun (FLF)

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, се появява нова вълна от тенденциозни криптовалути, които предлагат комбинация както от утвърдени гиганти, така и от вълнуващи нови проекти.

07.10.2024 10:01 5мин. четене Kosta Gushterov

Експерт прогнозира рали за Tron (TRX) и Rexas Finance (RXS) до 2025 г., ето колко високо могат да се издигнат

Хайпът около криптовалутите удари покрива, като се имат предвид прогнозите на експертите за огромните бичи стратегии, които очакват Tron (TRX) и Rexas Finance (RXS) до 2025 г.

07.10.2024 9:47 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.