НАЧАЛО Прессъобщения

99Bitcoins събира $2 милиона в предпродажбата си, някои ранни инвеститори ВЕЧЕ удвоиха капитала си?

10.06.2024 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
99Bitcoins събира $2 милиона в предпродажбата си, някои ранни инвеститори ВЕЧЕ удвоиха капитала си?

Платформата 99Bitcoins, известна със своите образователни крипто курсове, успешно е набрала $2 милиона от предпродажбата на своите токени.

При подобна мощна подкрепа от общността, демонстрирана чрез над 700,000 абонати в YouTube, 99Bitcoins показва здравословен интерес от страна на своите потребители.

Някои от ранните инвеститори вече успяха да удвоят своите инвестиции, благодарение на привлекателните награди от стейкинг, свързани с токена $99BTC на платформата. Дали този успех ще подчертае потенциала за значителни печалби за участниците?

Нека разберем повече.

Посетете 99Bitcoins

Основни характеристики на 99Bitcoins

99Bitcoins е платформа, която предоставя ръководства, прегледи, уроци и образователни ресурси за хора, които се интересуват от Bitcoin и криптовалути. Създадена през 2013 г., платформата може да се каже, че е водещ източник на информация за начинаещи в крипто пространството. Основната цел на 99Bitcoins е да опрости сложния свят на криптовалутите и да помогне на потребителите да разберат Bitcoin и свързаните с него технологии.

Платформата предлага обширни ръководства и уроци, обхващащи различни теми, свързани с Bitcoin. Тези ресурси са предназначени да образоват начинаещите и да им предоставят солидно разбиране за това как работи Bitcoin, как да го купуват и продават, и как да го съхраняват сигурно.

99Bitcoins предоставя информация за различни видове Bitcoin портфейли и помага на потребителите да изберат най-добрия портфейл за техните нужди. Платформата обяснява факторите, които трябва да се вземат предвид при избора на портфейл и преглежда някои от най-добрите налични Bitcoin портфейли.

Освен това, предлага насоки за избора на най-добрата Bitcoin борса, обяснява важните фактори при избора на борса и предоставя обобщение на прегледите на водещите Bitcoin борси. Платформата също предоставя прегледи на различни криптовалутни продукти и услуги, обхващащи популярни опции като Ledger, Coinmama, eToro, Coinbase и CEX.IO.

Защо 99Bitcoins е популярна платформа за крипто образование?

99Bitcoins е популярна платформа за крипто образование благодарение на своите ключови характеристики. Платформата предлага широк спектър от образователно съдържание като уроци, статии и ръководства, обхващащи различни аспекти на криптовалутите и блокчейн технологията.

Потребителите могат да научат за основите на Bitcoin, блокчейн технологията, търговски стратегии, технически анализ и други. За разлика от традиционните образователни платформи, 99Bitcoins предоставя интерактивно учебно изживяване, заменяйки “скучните лекции и безкрайните учебници” с ангажиращи и интерактивни учебни модули. Потребителите могат да участват в тестове и оценки, за да проверят своите знания и да получат сертификати за завършване.

Платформата е въвела модел “Учиш и печелиш” (Learn-To-Earn), който стимулира ученето и участието. Потребителите могат да печелят родната криптовалута на платформата, 99BTC, като завършват курсове, тестове и получават оценки за тях.

Този модел насърчава активното ангажиране с образователното съдържание и възнаграждава потребителите за техните усилия. Освен това, 99Bitcoins предлага търговски сигнали за криптовалути, които предоставят на потребителите прозрения и препоръки за търговия в криптовалутния пазар. Тези сигнали помагат на потребителите да вземат информирани решения и да подобрят своите търговски стратегии.

Посетете 99Bitcoins

800% стейкинг награди

Проектът 99Bitcoins предлага една от най-високите ставки за стейкинг награди в индустрията – невероятните 830% годишно. Този изключително висок процент привлича вниманието на инвеститорите и ентусиастите, тъй като предоставя възможност за внушителни печалби.

99Bitcoins е един от малкото проекти, които успяват да поддържат такива високи стейкинг награди в продължение на известно време. За разлика от други криптовалути, където процентите често спадат драстично, тази платформа запазва високите си нива на доходност. Това означава, че ранните инвеститори, които са се включили от самото начало, вероятно са успели да удвоят своите инвестиции до момента.

Очакванията сред общността са, че високият процент на стейкинг награди ще се запази поне до края на месеца. Това представлява потенциална възможност за новите инвеститори да реализират впечатляващи печалби в рамките на кратък период от време. При благоприятно стечение на обстоятелствата, те могат да натрупат между 80% и 90% допълнителни токени като бонус за стейкинг.

Как да купя 99Bitcoins?

Ако искате да купите $99BTC, то в следващите редове ще ви покажем как да закупите токени.

  1. Посетете сайта на предпродажбата
  2. Свържете своя крипто портфейл, който поддържа Ethereum
  3. Заложете количеството, което искате да закупите
  4. Потвърдете трансфера на средства

Посетете 99Bitcoins


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

БРИКС: Все повече азиатски държави подкрепят съюза в борбата срещу Запада

Министър-председателят на Малайзия Анвар Ибрахим планира да се присъедини към БРИКС – икономическия блок, представляващ страните от глобалния Юг.

22.06.2024 9:00 1 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

БРИКС: Още една държава загърбва долара, затвърждавайки съюза си с Русия

На фона на усилията на БРИКС за дедоларизация, Виетнам обяви плана си да се откаже от щатския долар в международната търговия.

22.06.2024 8:05 2 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.