НАЧАЛО Други

90% oт служителите на Binance получават заплатите си в BNB

АВГ. 19, 2018 09:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 90% oт служителите на Binance получават заплатите си в BNB

На Liechtenstein Cryptoassets Exchange (LCX), главният изпълнителен директор на Binance Чангпен Джао заяви пред основателя на TechCrunch, Майкъл Арингтън, че 90% от служителите на борсата получават заплатите си в BNB.

 


Даване на пример


BNB, известен още като Binance Coin , е токена на Binance, най-голямата борса за крипто в света. През 2017 г. Binance пуска BNB да събере достатъчно средства за финансиране на операциите и развитието на борсата, а в замяна на това дружеството изкупува обратно BNB с печалбите, генерирани от бизнеса.https://twitter.com/arrington/status/1030755140033232896В дискусия с Арингтън Джао разкрива, че 90% от служителите в Binance избират да им бъде плащано в BNB за техния принос в компанията, което прави Binance един от малкото търговски бизнеси в крипто, които плащат на мнозинството от служителите си в криптовалути.

През изминалите няколко месеца различни компании и проекти се опитаха да дадат пример за основния поток, водейки до приемането на криптовалутите и децентрализираните приложения.


Например ETHBerlin, най-голямата среща и конференция на Етереум в Германия, доброволно е заменила всички централизирани услуги, на които преди това събитието се е основавало, с децентрализирани алтернативи.


От началото на август ETHBerlin започва да използва dApps, за да излъчва своите събития, да резервира хотели за говорители и да провежда томболи, сред други операции.

Като отговорна, глобална общност, в постоянна еволюция, каквато е нашата екосистема, трябва да разберем, че не е достатъчно да поемем тези учения и основи, и просто да се възпроизведем", каза екипът на ETHBerlin и добави, че масовото приемане на крипто и блокчейн решения ще бъде наяве, само ако проектите, компаниите и инициативите в сектора на криптовалутите, стартират процеса на приемане.

Извън компенсацията на служителите си, които предпочитат да им бъде платено с крипто, екипът на Binance е ръководил различни инициативи, включително разработването на децентрализиран обмен и ускорител на блокчейн проекти, за да се подобри устойчивостта на глобалната екосистема на крипто.

Единственият голям конгломерат от няколко милиарда долара, за който се казва, че предлага на служителите опция да им бъде платено в криптовалути, е японската GMO Group, една от най-големите технологични корпорации в страната.


От създаването на бизнеса за добив на криптовалути и предприятието за производство на оборудване за копаене на Биткойн, GMO предлага да компенсира служителите си в крипто.


"GMO Internet Group ще допринесе за развитието на виртуални валути в света, като популяризира усилията, свързани с виртуалната валута в цялата група", заявиха от компанията през декември миналата година.

Криптовалути са консенсусни валути, които се управляват от децентрализирана група потребители, оператори на възли, копачи и разработчици.


Няма централен орган, който да диктува стойността, използваемостта и приемането на цифрови активи.


За да бъдат широко възприети криптовалутите като Биткойн и Етериум , компаниите в крипто сектора ще трябва да започнат да създават прецедент в опит да демонстрират потенциала на децентрализираните системи.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една от най-старите швейцарски банки вече предлага крипто търговия

Bordier си партнира със Sygnum Bank за инициативата, което означава, че B2B банковото решение на Sygnum е интегрирано с вътрешната инфраструктура на Bordier. Интеграцията позволява на клиентите н...
ФЕВ. 24, 2021 14:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

ЕЦБ може и да наложи вето на издателите на стабилни монети

Тъй като стабилните монети извличат стойността си от официалните валути, централните банкери са особено предпазливи към тях. Те се опасяват, че тази връзка може да повлияе на контрола върху плащанията...
ФЕВ. 24, 2021 17:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SpaceX проучват конвертирането на част от баланса си в Биткойн

Сейлър каза на д-р Сайфдийн Амус, че представители на SpaceX са били сред 7000 компании, представени на неотдавнашната среща на върха на Биткойн на MicroStrategy, на която фирмата за бизнес разузнаван...
ФЕВ. 24, 2021 14:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitwise вече има над $1 милиард в активи под управление

Bitwise 10 Crypto Index Fund, който осигурява диверсифицирана експозиция към Биткойн (BTC) и други водещи криптовалути, представлява над 90% от общите активи под управление.Хънтър Хорсли, изпълнителен...
ФЕВ. 24, 2021 12:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света