НАЧАЛО Други

9 от 10 крипто директори искат формализирана индустрия със саморегулация

ЮНИ. 29, 2018 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 9 от 10 крипто директори искат формализирана индустрия със саморегулация

86% от ръководителите и инвеститорите на крипo компании искат индустрията да се саморегулира, показва ново проучване, публикувано тази седмица.

 


Част от проучването за криптовалути през 2018 г. от международната адвокатска кантора Foley & Lardner LLP, по-голямата част от респондентите накараха Биткойн да се превърне в криптовалута за сделки в дългосрочен план.

Фирмата постави под въпрос общо 62 цифри през март и април тази година.

"Ние предпочитаме да водим по пътя нагоре, отколкото да следваме", каза един изпълнителен директор за регулаторните въпроси в сегашното пространство.

Има много начини да работите с регулаторните органи и законодателните органи, за да развиете законите и нормативните актове за разумни закони и регулации.

Общо 89% от респондентите видяха необходимостта от "формализирано" саморегулиране с малко по-ниско мнозинство, като се има предвид, че тези формализирани стандарти трябва да имат регулаторен надзор от страна на властите.

По принцип въпросът за това как да се установи регулаторен ред при криптовалутите формира "загриженост" за участниците в проучването (72%), които цитират "липсата на правна сигурност", която продължава да съществува в много юрисдикции.

В други аспекти обаче мненията се различаваха. В бъдеще Биткойн трябва да излезе на върха като транзакционен метод, докато Етериум трябва на свой ред да се превърне в любим избор за инвеститорите, 43% и 38% от респондентите твърдят съответно.

Резултатите дойдоха няколко месеца, преди американските регулатори да намекват, че нито Биткойн , нито Етериум са ценни книжа.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света