НАЧАЛО Други

9 от 10 крипто директори искат формализирана индустрия със саморегулация

ЮНИ. 29, 2018 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 9 от 10 крипто директори искат формализирана индустрия със саморегулация

86% от ръководителите и инвеститорите на крипo компании искат индустрията да се саморегулира, показва ново проучване, публикувано тази седмица.


Част от проучването за криптовалути през 2018 г. от международната адвокатска кантора Foley & Lardner LLP, по-голямата част от респондентите накараха Биткойн да се превърне в криптовалута за сделки в дългосрочен план.

Фирмата постави под въпрос общо 62 цифри през март и април тази година.

"Ние предпочитаме да водим по пътя нагоре, отколкото да следваме", каза един изпълнителен директор за регулаторните въпроси в сегашното пространство.

Има много начини да работите с регулаторните органи и законодателните органи, за да развиете законите и нормативните актове за разумни закони и регулации.

Общо 89% от респондентите видяха необходимостта от "формализирано" саморегулиране с малко по-ниско мнозинство, като се има предвид, че тези формализирани стандарти трябва да имат регулаторен надзор от страна на властите.

По принцип въпросът за това как да се установи регулаторен ред при криптовалутите формира "загриженост" за участниците в проучването (72%), които цитират "липсата на правна сигурност", която продължава да съществува в много юрисдикции.

В други аспекти обаче мненията се различаваха. В бъдеще Биткойн трябва да излезе на върха като транзакционен метод, докато Етериум трябва на свой ред да се превърне в любим избор за инвеститорите, 43% и 38% от респондентите твърдят съответно.

Резултатите дойдоха няколко месеца, преди американските регулатори да намекват, че нито Биткойн , нито Етериум са ценни книжа.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Над 100,000,000 души в света изполват крипто активи

През 2018, второто глобално проучване на крипто активи предполага, че броят крипто потребители с потвърдени самоличности са около 35 милиона в целия свят. От третото тримесечие на 2020 има над 191 мил...
СЕП. 26, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Гейминг гигантът Atari влезна в партньорство с блокчейн платформата Ultra

Съгласно прессъобщение, Ultra оперира развлекателна платформа, която позволява на геймърите да играят, откриват, купуват и извършват транзакции в базирана на блокчейн мрежа с други геймъри и да взаимо...
СЕП. 26, 2020 13:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Венецуела легализира копаенето на крипто, но има уловка

Според местния новинарски уебсайт CriptoNoticias, новият указ е одобрен от Йоселит Рамирез, ръководител на 'Националния надзор на крипто активите и свързаните с тях дейности' (SUNACRIP) на Венецуела. ...
СЕП. 25, 2020 15:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв разкри детайли за дигиталния долар

Говорейки в основното си обръщение на 23-ти септември, Лорета Местер подчерта, че Федералният резерв проучва дигиталните валути на централната банка (CBDC) още преди пандемията, отбелязвайки, че негов...
СЕП. 24, 2020 19:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света