НАЧАЛО Други

9 от 10 крипто директори искат формализирана индустрия със саморегулация

ЮНИ. 29, 2018 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 9 от 10 крипто директори искат формализирана индустрия със саморегулация

86% от ръководителите и инвеститорите на крипo компании искат индустрията да се саморегулира, показва ново проучване, публикувано тази седмица.

 


Част от проучването за криптовалути през 2018 г. от международната адвокатска кантора Foley & Lardner LLP, по-голямата част от респондентите накараха Биткойн да се превърне в криптовалута за сделки в дългосрочен план.

Фирмата постави под въпрос общо 62 цифри през март и април тази година.

"Ние предпочитаме да водим по пътя нагоре, отколкото да следваме", каза един изпълнителен директор за регулаторните въпроси в сегашното пространство.

Има много начини да работите с регулаторните органи и законодателните органи, за да развиете законите и нормативните актове за разумни закони и регулации.

Общо 89% от респондентите видяха необходимостта от "формализирано" саморегулиране с малко по-ниско мнозинство, като се има предвид, че тези формализирани стандарти трябва да имат регулаторен надзор от страна на властите.

По принцип въпросът за това как да се установи регулаторен ред при криптовалутите формира "загриженост" за участниците в проучването (72%), които цитират "липсата на правна сигурност", която продължава да съществува в много юрисдикции.

В други аспекти обаче мненията се различаваха. В бъдеще Биткойн трябва да излезе на върха като транзакционен метод, докато Етериум трябва на свой ред да се превърне в любим избор за инвеститорите, 43% и 38% от респондентите твърдят съответно.

Резултатите дойдоха няколко месеца, преди американските регулатори да намекват, че нито Биткойн , нито Етериум са ценни книжа.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Рекордни шортове на щатския долар

"Данните от CFTC отразяват най-големия обрат на седмична база спрямо долара от началото на август 2020 г., като нетният шорт на щатския долар достига най-високата си стойност (в доларово изражение) пр...
ЯНУ. 17, 2021 15:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Финансов съветник предлага на британците да забранят крипто транзакциите

Ливърсидж, собственик на независимата финансова консултантска фирма West Riding Personal Financial Solutions, започна петиция, призоваваща местните финансови власти да спрат крипто транзакциите във Ве...
ЯНУ. 16, 2021 13:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

2020 година беше значителна за криптопространството

CoinGecko, един от най-големите онлайн агрегатори на пазарна капитализация на криптовалути, публикува своя доклад за края на 2020 г. Обобщението подчертава най-важните промени в екосистемата на крипто...
ЯНУ. 16, 2021 18:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

DeFi проект предлага нов начин за търговия с целия крипто пазар

Водени от разработчика на Етериум 2.0 и основателя на Prysmatic Labs Престън Ван Лун и Джо Стикко, Cryptex ще започне да пуска основната мрежа на своя токен TCAP това тримесечие. Компанията веч е наре...
ЯНУ. 15, 2021 20:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света