НАЧАЛО Алткойни Биткойн

$8 милиарда влезнаха на крипто пазара

СЕП. 1, 2018 15:59 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 $8 милиарда влезнаха на крипто пазара
През последните 24 часа, въпреки отрицателните прогнози на много търговци, цената на Биткойн остана над решаващото ниво на съпротива от 7,000 долара, което позволи на крипто пазарът да добави 8 милиарда долара към капитализацията си.

Dash , Verge , Monero и EOS са най-добре представящите се криптовалути от 1 септември, отбелязвайки силни печалби в диапазона от 7 до 12%.
До 31-ви август огромното мнозинство от техническите анализатори и търговци в крипто общността очакваха Bitcoin и останалата част от пазара да паднат до предишни нива на поддръжка.

Питър Бранд, опитен търговец на пазара, заяви, че в рамките на 43-годишната си кариера като търговец, не е виждал подобрение на актив след 80% корекция след две седмици на стабилност.


Като цяло, движенията в крипто пазарите са значително по-различни от тези, които се наблюдават на FX.

Много търговци отразяват подобно чувство като Бранд, заявявайки, че за да обърне Биткойн тенденцията си и да започне средносрочно рали, е необходимо по-дълъг период на стабилност. Бранд каза:

При 43 години търговия никога не съм виждал срив от 82%, и да се обърне с двуседмично дъно. Не вярвам, че това ще бъде първият път, но с крипто всичко е възможно (макар и не вероятно)


Ако Биткойн беше продължил да пада на 30-ти август, след като падна под $ 6,900, валутата би могла отново да тества средата на 6,000 щатски долара, вероятно да падне под $ 6,500. Но, решаващо, Биткойн се възстанови сравнително бързо до $ 7,000, а през последните 24 часа BTC разгледа потенциален пробив на нивото от $ 7,100.

Бързото възстановяване на криптовалутата позволи на токените, които бяха в силна низходяща тенденция до 31-ви август, да покажат обръщане на тенденциите и да направят краткосрочни движения нагоре. Докато токените не са се представили добре срещу Биткойн през последните няколко дни, те са започнали да намират новопоявилата се инерция.

Ако BTC може да затвори ежедневната си свещ с приличен импулс и обем, записвайки две последователни ежедневни свещи за покупка, тогава ще може да погледне в посока към 7,500 долара.

През август Биткойн показа рекорднo ниски нива на променливост. Изследователи в Diar установиха, че валутата показа 14-месечно дъно на волатилността през август.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пренасочват ли се институциите от Биткойн към Етериум?

В скорошна бележка анализаторите на JPMorgan твърдят, че Етериум вижда “много по-здравословно” институционално търсене в сравнение с BTC.Американската банкa посочва факта, че има отстъпление при Битко...
СЕП. 23, 2021 18:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор коментира пазарния спад

Credible казва на своите 241,400 последователи в Twitter, че следи Етериум да достигне дъно на седмична подкрепа.“Почти стигна целта ми, търся около $2,700 ETH.” Друга монета, която търговецът следи е...
СЕП. 23, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн (BTC) скача след обявлението на Федералния резерв

Биткойн, най-голямата криптовалута по пазарна капитализация, се повиши до малко над $44,000 на някои борси, след като Федералният резерв на САЩ обяви решението си да остави лихвените проценти непромен...
СЕП. 22, 2021 22:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Третият най-голям Биткойн кит купува още BTC на спада

Това стана, след като купи още 321 биткойна по време на спада. Малките портфейли все още държат 14 пъти повече.Данните, предоставени от bitinfocharts, показват, че третият по големина кит на криптовал...
СЕП. 22, 2021 20:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света