НАЧАЛО Други

72% от мениджъри на активи, инвестиционни банки, брокери и хедж фондове смятат че крипто ще остане

СЕП. 13, 2018 12:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 72% от мениджъри на активи, инвестиционни банки, брокери и хедж фондове смятат че крипто ще остане

Новият доклад за институционалния интерес към крипто показва, че огромното мнозинство от финансовите ръководители смятат, че крипто е тук, за да остане.


Greenwich Associates попита институционалните маркет-мейкъри в Северна Америка, Европа и Азия за бъдещето на криптовалутите. Респондентите работят в различни организации и включват мениджъри на активи, инвестиционни банки, брокери и хедж фондове. Според резултатите, 72% вярват, че криптото няма да изчезне.


Проучването на 141 изпълнителни директори на финансите следва дълъг списък от откровения, че големите компании движещи пазара навлизат в криптовалутите.

Миналия месец собственикът на Нюйоркската фондова борса обяви партньорство с Microsoft и Starbucks за създаване на Bakkt, регулирана, глобална екосистема за цифрови активи.

Coinbase започна да реализира серия от продукти за институционални инвеститори, които според тях ще донесат $10 милиарда от Уолстрийт в крипто пространството. Списъкът включва нововъведеното Coinbase Custody, решение за задържане на цифрови активи за институциите.

Подкрепеният от Goldam Sachs Circle също така работи с регулаторите на САЩ, за да създаде квалифицирано решение за крипто попечителство.

Susquehanna International Group (SIG) вече предлага на клиентите възможността да купуват и продават Биткойн.

Fidelity Investments, според съобщенията, търси талант за изграждане на нова крипто борса.

И най-новите данни от инвестиционната фирма Grayscale Investments, базирана в Ню Йорк, показват, че институционалните инвестиции в крипто вече са се увеличили. Според доклада, 56% от инвестициите му през първата половина на 2018 г. идват от институционални инвеститори с дълбоки джобове.

Главният изпълнителен директор на Ripple, Брад Гарлингхаус казва, че неговата компания вижда подобна тенденция. Ripple продава все повече XRP директно на институционални инвеститори.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Основателят на Yearn Finance номинира себе си като делегат на Uniswap

В Twitter публикация Кронйе заяви, че "ще изгради инструментариум за улесняване на делегирането, гласуването извън веригата и прилагането на веригата“, ако бъде превърнат в делегат. Той добави:"Към то...
СЕП. 21, 2020 12:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Две големи крипто борси влизат в партньорство за развитието на индустрията

"KuCoin и Poloniex ще се присъединят към научноизследователска и развойна дейност в областта на търговията, споделяне на ликвидност, итерации на продукти, PoS [доказателство за залог] и PoW [доказател...
СЕП. 21, 2020 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Потребителите на хакната крипто борса са на прага да възвърнат парите си

Както бе съобщено, Cryptopia загуби криптовалута на стойност 30 милиона NZD (17,85 милиона долара) поради хак и влезе в процес на ликвидация през май 2019 г. Притежателите на сметки там наскоро постиг...
СЕП. 20, 2020 17:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance пусна дебитната си карта за Европа

Според прессъобщение, Visa картата на Binance позволява на потребителите да извършват транзакции на над 60 милиона места по целия свят и на практика могат да бъдат свързани с Google Pay и Samsung Pay....
СЕП. 19, 2020 20:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света