НАЧАЛО Биткойн Алткойни

650% скок на този алткойн след придобиване от Coinbase

НОЕ. 26, 2021 16:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 650% скок на този алткойн след придобиване от Coinbase

Малко известен алткойн проект набира скорост след обявяването на партньорство с най-голямата американска крипто борса Coinbase.

В ново съобщение Coinbase казва, че ще работи заедно с разработчиците зад крипто портфейла Bread (BRD). Този ход скоро ще даде на настоящите потребители възможността да пазят своите притежания в Coinbase Wallet.


Имаме страхотни новини – екипът на BRD ще се присъедини към Coinbase Wallet, за да помогне за ускоряване на приемането на Web3.

Екипът носи със себе си задълбочен опит в самопопечителството за крипто портфейли, което ще помогне на Coinbase Wallet да даде възможност на повече хора да получат безопасен и сигурен достъп до децентрализирания свят на крипто.


Главният изпълнителен директор и съосновател на Bread Адам Трейдман казва:


Тъй като BRD портфейлът първоначално стартира като приложение 'breadwallet' с отворен код през 2014 г., ние сме посветени на разширяването на масовото приемане на криптовалутите с фокус върху децентрализацията, сигурността и контролираните от клиентите средства.

Днес бихме искали да споделим новината, че членовете на нашия екип ще продължат нашата мисия в Coinbase, където ще работим заедно, за да предоставим силата на децентрализацията на още повече потребители по целия свят.


През последните няколко месеца BRD се търгуваше сравнително без промяна в диапазона от $0.17 до $0.25, преди да експлодира с над 650% след информацията за придобиването от Coinbase.Алткойнът скочи от $0.16 до $1.51 в сряда. Към момента на писане, BRD се върна до $0.89.


Coinbase споделя, че екипът на BRD ще помогне за развитието на Web 3.0, развиваща се визия за интернет, където децентрализацията и блокчейн технологиите стават ключови елементи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Топ 10 алткойна сред големите притежатели на Етериум


Bread казват, че имат над 10 милиона клиенти по целия свят, с над 20 милиарда долара активи под тяхната защита.


Цената на придобиване все още не е оповестена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света