НАЧАЛО Алткойни

6 алткойна, които крият голям потенциал според Остин Арнолд (видео)

февруари 5, 2021 18:55 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Основателят на Altcoin Daily и крипто търговецът Остин Арнолд назова шест алткойна, които според него са едни от най-добрите крипто инвестиции от 2021 година.

GRT

В ново видео трейдърът казва на своите 413,000 абонати в YouTube, че се е заинтересовал от протокола за индексиране The Graph (GRT), който стартира своята основна мрежа през декември миналата година и разширява блокчейн услугите си като Биткойн и Polkadot.

Така че знаем, че ако Етериум наистина се окаже глобален суперкомпютър, имаме нужда от нещо като The Graph, за да помогнем да поискаме цялата тази информация в блокчейна…

REN

Вторият проект, от който Арнолд се възползва, е Ren (REN), протокол, който позволява трансфер на крипто активи между блокчейни. Търговецът цитира данни на Santiment, че в момента китовете натрупват REN, което може да е индикация, че по-нататъшното поскъпване е на хоризонта за протокола за оперативна съвместимост.

Manta

Арнолд също така препоръчва да се разгледа мрежата Manta, предстояща децентрализирана борса, фокусирана върху поверителността, която ще бъде изградена на Polkadot. Manta Network наскоро събра 1,1 милиона долара, водена от инвестиционната компания за блокчейн активи Polychain Capital.

Voyager

Четвъртият проект в списъка на Арнолд е крипто брокера Voyager Token (VGX). Той цитира съобщението на Voyager, че планира да разшири предлагането си с функции като дебитни и кредитни карти, маржин продукти и настолно приложение като причина за бичия му сантимент.

EGLD

Търговецът се радва и на платформата за интелигентни договори Elrond (EGLD), която току-що пусна дългоочакваното си приложение за портфейли и плащания Maiar, което компанията се надява да стимулира растежа на потребителите и да им позволи да привлекат следващата вълна от крипто потребители.

YFI

Последният актив в списъка на Арнолд е yearn.finance (YFI), като той подчерта решението на проекта да увеличи предлагането с 20%. Общността на YFI, тези, които притежават част от токена за управление, по същество реши като цяло да си отпечата повече пари, казва Арнолд. Той спекулира какво означава това решение за екосистемата Yearn и как то разграничава проекта от Биткойн, актив, с който често се сравнява.

Анализатора обясни:

Основният ми извод за това е, че Yearn се сравнява с Биткойн в смисъла, че ‘Уау, и двете имат ограничено предлагане, Биткойн само 21 милиона, YFI само 30,000.’

И все пак това просто показва защо Биткойн е коренно различен, колко голям е, колко е децентрализиран, за разлика от нещо като Yearn.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

Алгоритъм, който отчита изключително представяне, показва предпочитания към Етериум (ETH) и три други цифрови актива с голяма капитализация в условията на несигурна търговия.

ноември 26, 2022 22:03 1 мин. четене

Dogecoin (DOGE): Повечето инвеститори са на печалба

Фирмата за криптоанализ IntoTheBlock установи, че по-голямата част от инвестиралите в Dogecoin (DOGE) са на печалба.

ноември 26, 2022 19:43 1 мин. четене

Cardano (ADA): Броят на новите адреси продължава да расте

Броят на портфейлите в мрежата на Cardano (ADA) е нараснал с над 100,000 досега през последния месец след срива на FTX.

ноември 26, 2022 18:53 1 мин. четене

Цената на XRP завършва седмицата с близо 17% скок

Услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert сподели, че през последните петнадесет часа най-активните китове са прехвърлили близо 400 милиона XRP, както между неизвестни адреси, така и от борси.

ноември 26, 2022 16:00 1 мин. четене