НАЧАЛО Други

5те Най-Добри Крипто Портмонета 2018

ОКТ. 31, 2018 00:31 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 5те Най-Добри Крипто Портмонета 2018
 

След като сте закупили Bitcoins (BTC) или друга крипто валута чрез обмен, можете да го използвате/харчите директно от обмена.


Ако предпочитате да държите цифровите си активи, ще ви е необходим защитен портфейл, към който можете да прехвърляте своите монети. В тази статия ще изброим тези портфейли, които смятаме, че са най-добрите.

Всички тези портфейли са известни като "горещи" портфейли, тъй като по подразбиране те са свързани към интернет по всяко време. Ако местите големи количества Bitcoin, премислете далие не е по-добре да използвате "студен" офлайн портфейл, за да съхранявате активите си.

1 - Bitcoin Core


Bitcoin Core е оригиналния клиент на BTC и е достъпен за Windows, Mac и Linux. Core е Bitcoin клиента с "пълен възел", което означава, че при първото изпълнение той ще изтегли текущата версия на blockchain (понастоящем около 160GB), като се свърже с други възли. Тогава ще продължи да изтегля и обработва данни за Bitcoin транзакции.

Едно от предимствата на това е, че е много по-трудно да свържете конкретен адрес на BTC с вашата самоличност. Core идва предварително конфигуриран, да преминава през анонимизиращата мрежа Tor.

2 - Electrum


Electrum съществува от 2011 г. и работи с Windows, Mac и Linux. Това е един от най-популярните "тънки" клиентски портфейли, тъй като не тегли целия Bitcoin blockchain. Вместо това, той се свързва с други сървъри, за да провери вашият баланс. Това означава, че можете да го настроите за няколко минути и заема малко място на вашия твърд диск.

За разлика от клиента Bitcoin Core, Electrum ви предлага възможността да шифрирате файла на портфейла си по време на настройката.

3 - Jaxx


Jaxx е разработен през 2014 г. и служи не само като портфейл на Bitcoin, но и като приложение, което може да съхранява множество крипто валути. Някои от тях са Litecoin, Dash , Ethereum и Bitcoin Cash . Ripple не се поддържа в момента, но екипът на Jaxx е намекнал, че може да поддържа тази функция в бъдеще.

Интерфейсът е доста опростен, тъй като можете бързо и лесно да превключвате между различните баланси.

Jaxx съществува като разширение за Chrome, както и за Windows, Mac и Linux. Дори има мобилно приложение, така че е вероятно да видите всички крипто баланси от едно устройство.

4 - Rippex


Ripple е една от топ 5 крипто валути по отношение на капитализацията. Въпреки че е предназначена да улесни транзакциите между банки, много хора я използват и за спекулации и за извършване на плащания.

За разлика от по-популярните валути като Bitcoin, официалният десктоп клиент вече не се поддържа от създателите.

Освен че изглежда е единственият настолен клиент на разположение за Ripple, Rippex е много лесна инсталация.

За да активирате портфейла си, трябва да заплатите такса от 20 XRP.

Ако искате да съхранявате XRP извън обмен, но не искате да плащате таксата за Rippex, вместо това можете да генерирате хартиен портфейл от http://ripplepaperwallet.com.

5 - Exodustron g>


Exodus е портфейл с няколко валути и може да държи различни видове монети и активи. Процесът на настройка е много прост. Подобно на Jaxx, вие създавате 12 думи "master seed", които можете да запишете и използвате, за да възстановите портфейла си, ако вече нямате достъп до оригинала. (Между другото, ако преди това сте създали master seed чрез Jaxx, Exodus може да го възстанови). След като инсталацията приключи, Exodus също ще ви подкани да изберете парола, за да защитите портфейла си.

Вашите цифрови активи са показани в удобна за потребителите диаграма. За разлика от другите портфейли, които обсъждахме тук, можете да изберете различни "теми", за да направите клиента по-приятен за окото.

Софтуерът за портфейла също така поддържа обмен на крипто-активи и валути чрез Shapeshift.

Exodus също не е с 100% отворен код. Компанията твърди на своя уеб сайт, че това би издало търговски тайни и ще улесни хакерите в създаването на нелегитимни версии на портфейлите.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Немски програмист дарява $1,2 милиона от своя Биткойн за политическа партия

Според базирания в Хамбург вестник Die Zeit, Мориц Шмид, разработчик на софтуер от североизточния град Грайфсвалд, е изпратил 1 милион евро (около $1,2 милиона) на зелената партия в Германия, известна...
АПР. 17, 2021 10:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света