НАЧАЛО Прессъобщения

5 топ крипто монети, които да купите за огромни печалби през 2024 г: JUP, THOR, GRT, STX, KANG

23.03.2024 9:59 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 топ крипто монети, които да купите за огромни печалби през 2024 г: JUP, THOR, GRT, STX, KANG

Те включват Jupiter (JUP), THORChain (RUNE), Stacks (STX), The Graph (GRT) и новопоявилата се KangaMoon (KANG), която вече разтърсва пространството на меме монетите.

Всяка от тези криптовалути има свое уникално значение и допринася значително за развитието на блокчейн технологията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Започвайки от проект, който се намира в етап на предварителната продажба, в тази статия ще се задълбочим в тези криптоактиви, техните уникални характеристики и потенциала им за масово възвръщане на инвестициите през тази година.

KangaMoon (KANG): Новата меме монета скъпоценен камък, която процъфтява в предварителната си продажба

KangaMoon (KANG) представлява революционен скок в пространството на меме монетите, пленявайки инвеститори и трейдъри с иновативния си подход и отличителни характеристики. Този динамичен проект съчетава Social-Fi и GameFi елементи, създавайки ангажираща екосистема, която не само дава възможност на потребителите, но и насърчава чувството за креативност и общност.

Този нов проект за меме монети е особено пионер в стратегията за ангажиране на динамична общност. Платформата предоставя на потребителите площадка от възможности – от вълнуващи състезания за битки до свободата да създават уникални персонажи в играта. Тази интерактивна среда насърчава активното участие и сътрудничеството, като подхранва чувството за принадлежност сред членовете.

Освен това Play-To-Earn (P2E) играта на KangaMoon добавя вълнуващо измерение към платформата. Потребителите могат да печелят награди не само чрез игра, но и като се справят с предизвикателства и се ангажират с нейната платформа чрез споделяне на публикации и коментиране в платформи като X. На четвъртия етап от предварителната си продажба KangaMoon набра над $2.3 милиона кумулативно финансиране, като стана свидетел на 180% увеличение на цената на родния токен KANG от $0.005 до новата цена от $0.014.

Със своя синтез на Social-Fi, GameFi и възнаграждаващи P2E механизми KangaMoon се очертава като новатор на пазара на меме монети. По този начин анализаторите прогнозират, че токенът може да надхвърли $1 тази година, когато най-накрая бъде пуснат на платформи за обмен от най-висок ранг като Uniswap и Coinbase.

THORChain (RUNE): Разгръщане на потенциала на крос-веригата за огромна възвръщаемост на инвестициите

Иновативните възможности за крос-верига на THORChain (RUNE) и нарастващото му приемане в DeFi пространството го позиционират за потенциална възвръщаемост на инвестициите през тази година. Със способността си да улеснява безпроблемната размяна на активи между различни блокчейни THORChain привлича вниманието на инвеститори, които търсят възможности за висок растеж. Ако погледнем ценовата ѝ графика, THORChain поддържа впечатляващо представяне напоследък, тъй като токенът е спечелил над 44.77% през последния месец.

Макар че в момента токенът губи с 9% през изминалата седмица, експертите смятат, че цената на THORChain в крайна сметка ще възвърне по-високите си нива, като се има предвид колко добре започна в началото на месеца. Понастоящем токенът се държи в седмичен ценови диапазон от $7.36 и $9, но като се има предвид предстоящото влияние на поскъпването на Биткойн през тази година, THORChain в крайна сметка може да нарасне до по-високи диапазони и ще натрупа значителни печалби през тази година.

Stacks (STX): Свързвайки Биткойн с DeFi за експлозивен растеж

Stacks (STX) има за цел да въведе смарт договори и децентрализирани приложения (dApps) в Биткойн, като повиши функционалността му и разшири случаите на използване. Този уникален подход може да доведе до значителна възвръщаемост на инвеститорите, тъй като екосистемата на Stacks продължава да се развива и да набира популярност в крипто общността.

Цената на Stacks също така запази устойчива инерция през изминалия месец, въпреки че беше изправена пред серия от волатилност и колебания, които й попречиха да отрази значително покачване. Понастоящем, задържайки се в седмичния ценови диапазон от $2.54 и $3.6, цената на Stacks се е повишила с 35% през изминалия месец, докато се опитва да се издигне от текущия спад от 4% през последните 24 часа. В крайна сметка Stacks може да е позиционирана за значителни награди занапред.

The Graph (GRT): DeFi ефективност за висока възвръщаемост

В качеството си на децентрализиран протокол за индексиране на заявки за блокчейн данни, The Graph (GRT) играе решаваща роля за ефективността на DeFi приложенията. Неговата функционалност и значимост в блокчейн екосистемата може да допринесе за значителна възвръщаемост на инвестициите, тъй като децентрализираните финанси продължават да се развиват и разширяват. Потенциалът, който The Graph показва за значителна възвръщаемост на инвестициите през тази година, вече е очевиден в настоящата му траектория.

Според CoinMarketCap токенът The Graph е поскъпнал с впечатляващите 36% през последния месец, което показва силно доверие на пазара. Това увеличение на цената на The Graph е похвално, тъй като токенът се стремеше да запази позитивността си на фона на спада от 12% през последните седем дни. Понастоящем токенът The Graph се държи в седмичния ценови диапазон от $0.3624 и $0.4638, като има потенциал за по-нататъшен ръст в подходящия момент.

Jupiter (JUP): Революция в децентрализираната идентификация за печеливши предприятия

Фокусът на Jupiter (JUP) върху решенията за децентрализирана идентичност и неприкосновеност на личния живот я превръща в обещаващ играч в крипто пространството. С нарастващата загриженост за неприкосновеността на личния живот и сигурността на данните, технологията на Jupiter може да доведе до значително приемане и потенциално да доведе до значителна възвръщаемост на инвеститорите, които се интересуват от този нишов пазарен сегмент. Цената на Jupiter засега не поддържа положителна инерция, като се понижи с над 12% през последната седмица, но отразявайки 160% ръст през последния месец.

Въпреки това, благодарение на обещаващата си технология и потенциала, който притежава, Jupiter би могъл да се възползва и от влиянието на тазгодишната бича серия, като потенциално набере достатъчно одобрение, за да се позиционира сред топ печелившите през тази година. В момента цената на Jupiter се задържа в седмичен диапазон от $0.7966 и $1.57, но анализаторите смятат, че тя може да надмине своя ATH преди края на второто тримесечие на тази година.

Заключение – ключови изводи за потенциалните инвеститори

Накратко, крипто пазарът през 2024 г. предоставя вълнуващи възможности за инвеститорите, които се стремят към значителни печалби. Въпреки че е важно всеки инвеститор да направи собствено проучване, петте гореспоменати алткойна, курирани в списъка по-горе, притежават достатъчно потенциал, за да се превърнат евентуално във високопечеливши през тази година.

По-специално KangaMoon (KANG) се очертава като примамлива опция сред най-добрите крипто монети за покупка тази година, с иновативните си стратегии за ангажиране на общността и впечатляващите резултати от предварителните продажби. Макар че тя може да е готова за значителна тяга при листването си на големите борси, можете също така да обмислите наблюдение на другите алткойни, споменати в този списък, тъй като всички те еднакво допринасят за продължаващото развитие на блокчейн технологията и DeFi проектите.

Разгледайте вълнуващите възможности, налични в предварителното пускане на KangaMoon (KANG), още днес!
Уебсайт: https://KangaMoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/KangaMoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.