НАЧАЛО Прессъобщения

5 от най-добрите DeFi монети, които трябва да се следят, тъй като Израел обяви CBDC експеримент с дигиталния шекел

31.05.2024 9:05 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 от най-добрите DeFi монети, които трябва да се следят, тъй като Израел обяви CBDC експеримент с дигиталния шекел

Извършеният от Израел CBDC тест на дигиталния шекел накара хората отново да се заинтересуват от криптовалутите и децентрализираните финанси (DeFi).

Тъй като парите стават дигитални, трейдърите застават зад няколко DeFi проекта, които изглеждат, че биха могли да се справят добре. Ето пет DeFi монети, които да наблюдавате: DTX Exchange (DTX), Avalanche (AVAX), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI) и Internet Computer (ICP).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


DTX Exchange (DTX): Откриване на нови хоризонти

На първо място в тои списък с едни от най-добрите DeFi проекти е DTX Exchange (DTX). Този токен привлече огромно внимание като изгряваща звезда на предварителната продажба, осигурявайки на ранните купувачи 100% възвръщаемост на инвестициите.

Очаква се обаче по-нататъшен растеж, тъй като следващият етап на предварителна продажба по план трябва да донесе още 50% скок. Това представяне помогна на DTX Exchange да събере близо $600,000 досега и може да достигне $1 милион преди края на май 2024 г. ‘

DTX Exchange се откроява като DeFi проект, защото въвежда хибридна платформа за търговия. Тази платформа съчетава силните страни на DEX и CEX в едно. Поради това търговците могат да получат достъп до над 120,000 класа активи в една сметка с до 1,000x ливъридж. Освен това ефективността на DTX е несравнима със скорост на транзакциите от 0.04 секунди.

Функционалния токен DTX предлага по-ниски такси за транзакции, усъвършенствани инструменти за анализ и право на глас в управлението. Тези, които участват в предварителната продажба и имат DTX на стойност $100 или повече, могат да участват в раздаване с награда от $1 милион, където 10 победители ще получат по $100,000.

Тъй като се очаква форекс пазарът да достигне $1.46 милиарда през 2032 г., пространството за растеж на DTX е голямо. Всъщност разработиците на проект предвиждат потенциален 100-кратен скок за DTX, след като през третото тримесечие на 2024 г. някои от първокласните борси го листнат. В момента тази DeFi монета струва само $0.04 в етап 2 на предварителната си продажба.

Avalanche (AVAX): Универсалните сметки настъпват бавно

След това трябва да обсъдим Avalanche (AVAX) – популярна DeFi криптовалута, която се носи на бича вълна. Само през последната година стойността на монетата Avalanche се повиши с над 150%. Този процент със сигурност ще се увеличи, тъй като Particle Network обяви, че в Avalanche навлизат универсални сметки. Тази разработка ще позволи на търговците да използват всяко dApp на Avalanche с различни токени.

Техническият анализ за криптовалутата Avalanche също показва бичи признаци. Например, тази DeFi монета се търгува над 50- и 100-дневните си EMA, като същевременно има десет технически индикатора в зелено. Поради всички тези бичи новини за Avalanche експертите в областта на криптовалутите прогнозират, че тази криптовалута ще се търгува на ниво около $53 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Chainlink (LINK): Майкъл Ван Де Поуп остава бичи настроен за тази DeFi монета

Chainlink (LINK) е друга голяма DeFi монета, която може да се възползва от израелската CBDC. По данни на CoinMarketCap цената на Chainlink се е повишила с близо 180% през последните 12 месеца. Криптоаналитикът Майкъл Ван Де Поуп твърди, че това е само началото. В публикацията му в X се твърди, че тази DeFi монета може да се издигне до $25-$30 през следващите месеци, ако премине нивото на съпротива от $21.

Тази ценова прогноза на Chainlink е подкрепена и от неговия технически анализ. С други думи, LINK сега се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА, докато 29 технически индикатора са зелени. В резултат на това изтъкнати пазарни анализатори прогнозират поскъпване до $26 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Uniswap (UNI): Сред най-добрите DeFi проекти

Трябва да споменем и Uniswap (UNI) като DeFi монета, която си заслужава да бъде наблюдавана в момента. Наскоро Uniswap разкри баланса си преди общността да гласува за анонимно разпределение на таксите. Този баланс показа, че в края на първото тримесечие на 2024 г. фондацията Uniswap притежава $41.41 милиона във фиатни и стабилни монети и 730,000 UNI токена.

Тази новина за Uniswap може да предизвика рали. Стойността на монетата Uniswap се е увеличила с над 100% на графиката от началото на годината. Освен това над 25 технически индикатора са в зоната на покупка за UNI, докато тя се търгува над 50- и 100-дневните си ЕМА. Поради всички тези причини експертите в областта на криптовалутите предвиждат стойността на тази DeFi монета да се покачи до $15.77 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Internet Computer (ICP): Ново партньорство с Outlier Ventures

Накрая ще обсъдим Internet Computer (ICP), която е мощна сила на DeFi пазара. Неотдавна DFINITY обяви ново партньорство с Outlier Ventures. Това развитие поставя ICP като нов партньор на екосистемата в акселераторската програма Crypto x AI Base Camp. Следователно Internet Computer може да поведе групата по отношение на децентрализирания AI.

Криптовалутата Internet Computer е отбелязала увеличение на цената с близо 150% на 1-годишната графика. Благодарение на тази новина за Internet Computer се очаква тази бича тенденция да продължи. В резултат на това пазарните анализатори прогнозират потенциален скок до $17.45 за тази DeFi монета преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Заключителни бележки за най-добрите DeFi проекти

След като вече бе обявен експериментът на Израел за CBDC с дигитален шекел, интересът към DeFi пазара със сигурност ще нарасне до небето. На този пазар тези 5 DeFi монети си заслужава да бъдат наблюдавани. Една от тях обаче има предимство – борсата DTX. Забележително е, че тя може да се похвали с връзка с много процъфтяващи пазари, като например пазара на облигации за $133 трилиона, и с ниска пазарна капитализация.

За да уточним, DTX Exchange може да има по-висок таван на растеж от Avalanche, Chainlink, Uniswap и Internet Computer и би могла да го достигне по-бързо, тъй като се нуждае от по-малко нови средства. Ако се интересувате от тази DeFi монета, регистрирайте се за предварителната ѝ продажба, като използвате линковете по-долу.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялта книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.