НАЧАЛО Прессъобщения

5 най-добри криптовалути за наблюдение в подготовка за пазарното рали след евентуалното одобрението на Етериум ETF

29.03.2024 8:45 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 най-добри криптовалути за наблюдение в подготовка за пазарното рали след евентуалното одобрението на Етериум ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) наскоро удължи крайния срок, свързан с решението за одобрение на ETF за Етериум на фирмата за управление на дигитални активи Grayscale.

Чрез заявление, публикувано на 22 март, SEC отбеляза, че ще отложи крайния срок от 31 март за 30 май. Тогава ще решат дали ще одобрят или не този борсово търгуван фонд.

Въпреки това Web3 общността е оптимистично настроена за перспективите и вече се подготвя. Петте водещи алткойна, които спечелиха най-значително внимание в резултат на това, включват KangaMoon (KANG), Chainlink (LINK), Arbitrum (ARB), Immutable (IMX) и The Graph (GRT).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Днес ще може да разгледаме всеки от проектите и тяхното представяне на графиката, за да видим коя е най-добрата криптовалута за покупка, която може да отбележи най-значителни печалби до края на 2024 г.

Кои криптовалути да следим днес в подготовка за пазарния скок след одобрението на ETF за Етериум?

KangaMoon (KANG)

KangaMoon (KANG) вече доминира в класациите и скоро може да достигне експоненциални печалби вследствие на повишената инерция и бичи настроения, наблюдавани на пазара. По-конкретно, това е платформа, базирана на Етериум, а нейната собствена криптовалута следва стандарта за ERC20 токени. Освен това, тя също така е в процес на своето блокчейн ICO, при което придоби голяма привлекателност, тъй като съчетава Social-Fi елементи и подход, ръководен от общността. Въпреки това, тя също така реализира функциите на Play-to-Earn (P2E) платформите. Играчите могат да се свързват в глобален мащаб и да се предизвикват в битки и турнири, за да тестват уменията си и да получават награди, което ги стимулира да се ангажират с виртуалния свят.

Друга ключова характеристика, която стои зад платформата, е уникалното интегриране на незаменяеми токени (NFT). Всеки играч може да ги получи чрез изпълнение на куестове или битки с други играчи. Всеки може дори да се включи в събития на общността, за да получи награди. След това има специален пазар, където всеки може да купува, продава или дори разменя предмети в играта, герои и редки дигитални колекционерски предмети. По този начин всеки може да печели от времето си в платформата.

Понастоящем проектът KangaMoon е в процес на своето блокчейн ICO, при което цената му се повиши от $0.005 на $0.014, което означава увеличение на цената със 180%. Освен това той вече е събрал $3,045,923 и скоро може да пробие над $3.5 милиона. В резултат на това анализаторите са оптимистично настроени за бъдещето ѝ и прогнозират, че до края на четвъртото тримесечие на 2024 г. тя може да скочи до 5,000%.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) си спечели висока репутация, като се превърна в мрежата на оракула, която може да постави реални данни на смарт договори, които работят върху блокчейн. В резултат на това много разработчици намират реална употреба за нейната мрежа и това предизвика високо търсене на криптовалутата LINK.

Когато прегледаме нейните данни на графиката, изкачването от началото на годината (YTD) при LINK е със 170%. Нещо повече, в рамките на последната седмица цената на Chainlink също претърпя масивно увеличение, при което от най-ниската точка от $16.54 достигна до максималната стойност от $19.24. В резултат на това настроенията са оптимистични за нейното бъдеще и според прогнозата за цената на Chainlink тя може да достигне до $27.15 до края на 2024 г.

Arbitrum (ARB)

Arbitrum (ARB) като мрежа е проектирана да функционира като втори слой на Етериум, който подобрява нейната мащабируемост. В резултат на това тя може да направи Етериум по-бърз, по-достъпен и много по-привлекателен. Тъй като е свързан с мрежата по такъв начин, мнозина спекулират, че след одобрението на ETF, цената на Arbitrum също има потенциал да преживее ценови подем.

През изминалата година цената на Arbitrum се е увеличила с 37%. Нещо повече, на седмично ниво криптовалутата се движеше нагоре от най-ниската точка на стойност от $1.48 до максималната стойност от $1.79. Според прогнозата за цената на Arbitrum, тя може да приключи 2024 г. на стойност $2.63.

Immutable (IMX)

Immutable (IMX) е решение за мащабиране на втори слой за проекти с незаменяеми токени (NFT), изградени върху Етериум. То е специализирано в NFT пространството, като предлага нулеви такси за газ, въглеродна неутралност и дори висока производителност. За да постигне тези характеристики, то използва технологията Starkey на StarkWare, която е устойчива на нулеви познания. За тези, които са любопитни коя криптовалута да купят днес за дългосрочен период, Immutable също показа бичи настроения в продължителен период от време.

Цената на Immutable избухна на графиките през последната година, тъй като нейното покачване от началото на годината е със над 170%. Стойността на криптовалутата се повиши и през предходната седмица, като от най-ниската точка от $2.53 достигна до максималната стойност от $3.04. Сега нагласите за бъдещето ѝ също са огромни, тъй като според прогнозата на Immutable за цената ѝ тя може да приключи 2024 г. на ниво от $5.29.

The Graph (GRT)

The Graph (GRT) също породи вълнение сред Web3 средите, тъй като това е протокол за индексиране, който отговаря за организирането и последващия достъп до данни от блокчейн и дори от мрежи за съхранение. Той дава възможност на разработчиците да търсят, намират, публикуват и дори да използват всички публични данни, от които се нуждаят, когато разработват децентрализирани приложения (dApps).

Освен това през изминалата година цената на The Graph се повиши със 180%. Само през последния месец цената ѝ също се повиши с 45%, а през изминалата седмица се повиши от най-ниската си стойност от $0.3597 до най-високата си стойност от $0.4091. И все пак, въз основа на прогнозата за цената на The Graph, тя може да завърши 2024 г. на $0.5741.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.