НАЧАЛО Прессъобщения

5-те най-добри криптовалути, които да следите по време на пазарния спад с евентуалното одобрение на Ethereum ETF

02.05.2024 9:24 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5-те най-добри криптовалути, които да следите по време на пазарния спад с евентуалното одобрение на Ethereum ETF

С крипто пазара в спад, трейдърите гледат към потенциални печалби и евентуално одобрение на ETF за Ethereum. Днес 5 от водещите криптовалути на този волатилен пазар включват KangaMoon (KANG), Ondo (ONDO), Render (RNDR), Sei (SEI) и Lido DAO (LDO).

Предварителната продажба на KangaMoon (KANG) се радва на масова популярност

KangaMoon (KANG) е изгряваща сензация от сектора на предварителните продажби, която досега е донесла над $6 милиона и може дори да достигне $7 милиона преди края на май 2024 г. В момента има над 6,000 притежатели на KANG и над 20,000 регистрирани членове на общността.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Очаква се този брой да нарасне, тъй като KangaMoon наскоро обяви партньорство с RaidSharks, което ще донесе вълнуващи рейдове и месечен награден фонд от $1,000. Ето защо безброй хора очакват тази предстояща игра от типа “Play-To-Earn” (P2E). KANG ще бъде основната валута в тази игра, която ще ви позволи да купувате предмети или да подобрявате героите си.

KangaMoon демонстрира огромно фокус спрямо “връщането към своята общност”. Например сега тя дава на най-активните си членове на общността безплатни KANG токени преди официалното стартиране на играта. По този начин безброй хора заливат платформите на KangaMoon за социални медии като X с харесвания, споделяния и ретуитове.

Цената на KANG е само $0.0196, тъй като се намира в етап 5 на предварителната продажба. Това е 290% скок спрямо началната ѝ цена. Пазарните анализатори обаче предвиждат поскъпване до $1, след като през второто тримесечие на 2024 г. първокласна централизирана борса (CEX) регистрира тази криптовалута и след като се стигне до евентуално одобрение на Ethereum ETF. Като се имат предвид връзките ѝ с пазара на P2E игри, който може да достигне $885 милиона до 2028 г., тази ценова прогноза изглежда много вероятна.

Ondo (ONDO) се разглежда като една от най-добрите криптовалути

Позиционирайки се за растеж, Ondo (ONDO) се възползва от променливите технологии и пазарната динамика. През този период на спад на пазара монетата Ondo може да покаже известна устойчивост. През изминалата седмица данните на CoinMarketCap показват, че цената на ONDO се е колебаела между $0.83 и $0.74. Пазарната ѝ капитализация се е движила между $1.26 милиарда и $1.07 милиарда през този период.

Техническият анализ за тази криптовалута обаче представя бичо бъдеще. Например над пет технически индикатора мигат в зелено за монетата Ondo. Поради това експертите в областта на криптовалутите са направили бича прогноза за цената на Ondo. Те прогнозират потенциално покачване до $1.20 за Ondo в рамките на второто тримесечие на 2024 г., което я прави добра криптовалута за наблюдение преди появата на Ethereum ETF.

Анализ на цената на Render (RNDR) и бъдещи перспективи

Във време на пазарна нестабилност Render (RNDR) е друга добра криптовалута, която трябва да се следи. С увеличаването на търсенето на облачни изчисления и технологии за 3D рендиране, платформата на RNDR ще придобие популярност, тъй като предоставя децентрализирани услуги за рендиране. Що се отнася до движението на цената на RNDR, през последните 12 месеца тя нарасна от $2.28 до $7.35.

Не само това, но Render се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА. Също така осем технически индикатора показват сигнали за покупка на тази криптовалута. В резултат на това пазарните анализатори предвиждат скок до $10.56 преди края на второто тримесечие на 2024 г. С тази ценова прогноза Render се очертава като една от 5-те най-добри криптовалути през тази година.

Sei (SEI) скача с над 6.200% на годишната графика

След това ще споменем Sei (SEI), която показа устойчивост на фона на пазарната волатилност. Например, данните на CoinMarketCap показват, че цената на Sei се е увеличила от $0.18 до $0.51 само през последната година – скок от 6.200%. През този период пазарната капитализация на Sei нарасна от $360 милиона до $1.48 милиарда.

От гледна точка на техническия анализ монетата Sei може да продължи тази бича тенденция. Забележително е, че 13 технически индикатора сега са в зоната за покупка за Sei, тъй като тя се търгува над 21-дневната си ЕМА. Поради това експертите прогнозират потенциален скок до $0.90 за Sei преди края на второто тримесечие на 2024 г., което затвърждава позицията ѝ на добра криптовалута за наблюдение при този спад на пазара.

Lido DAO (LDO) продължава да се търгува в зелено

Lido DAO (LDO) се намира на кръстопътя на DeFi и стейкинг, като предлага решения за ликвидност на стейкнатите активи в мрежата на ETH. Това отлично позиционира LDO като бенефициент, ако скоро се стигне до одобрение на ETF на Ethereum. Що се отнася до движението на цената на Lido DAO, тя се търгува около $1.39 към 2 май.

Понастоящем 16 технически индикатора мигат в зелено за криптовалутата Lido DAO. Освен това Lido DAO се търгува над 100-дневната си ЕМА. В резултат на това пазарните анализатори прогнозират покачване до $2.86 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Заключение

Въпреки че Ondo, Render, Sei и Lido DAO са топ криптовалути, KangaMoon има предимство. Тази сензация в етап на предварителна продажба има ниска пазарна капитализация от $19.6 милиона, което означава, че се нуждае от много по-малко нови средства, за да може цената ѝ да се покачи.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!
Уебсайт:https://Kangamoon.com/
Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.