НАЧАЛО Прессъобщения

5 начина за печелене на пасивни доходи чрез крипто

14.03.2024 11:03 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 начина за печелене на пасивни доходи чрез крипто

Крипто секторът откри нови начини за печелене на пасивни доходи от страна на всички технологични ентусиасти. Нещо повече, разнообразието от нови методи предоставя възможности за непрекъснато печелене на пари с минимални усилия. 

Сега можете да ангажирате криптовалутите си, като например Биткойн, в работа и да избегнете ненужните търговски рискове. Освен това съществуват различни комбинации от стратегии, които могат да създадат пасивни източници на доходи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ето някои от тези стратегии, които можете да изпробвате сами:

 1. Крипто добив
 2. Партньорска програма
 3. Крипто игри
 4. Airdrop събития
 5. Learn to Earn инициативи

1. Крипто добив

ARKMining е една от водещите световни компании за добив на криптовалути в облак и доверен партньор. От 2017 г. насам ARKMining предоставя надеждни услуги за облачен добив в повече от 195 държави. 

Понастоящем има 650,000 потребители, които печелят криптовалута с ARKMining. Като един от най-познатите доставчици на такива услуги в света, ARKMining се стреми да направи изживяването на потребителите безопасно и удобно.

Предимство

 • Регистрирайте се и незабавно получете своя бонус от $50.
 • Високи нива на рентабилност и ежедневни изплащания.
 • Няма други такси за услуги или управление.
 • Можете да генерирате повече от 6 други валути, използвайки платформата.
 • Партньорската програма на компанията ви позволява да помогнете на приятели да се присъединят и да печелите до $2,000 бонуси.
 • Сигурност на McAfee®. Сигурност от Cloudflare®.
 • Подкрепена с гаранция за непрестанна работа и отлична техническа поддръжка 24/7.

За повече информация, моля, посетете уебсайта: www.arkmining.com

2.Партньорска (affiliate) програма: Препоръчайте на приятели, за да получите високи награди

Можете да печелите пари от различни affiliate крипто програми, като насочвате хора към техния уебсайт. Регистрацията в партньорска програма е безплатна. След като създадете акаунт, ще ви бъде предоставена специален URL адрес. Можете да започнете да споделяте този адрес в уебсайтове, блогове, форуми и социални медии, както и на други места. 

Получавате възнаграждение всеки път, когато някой се регистрира или направи покупка чрез вашия линк. Потенциалът за бърз растеж и печалба е основно предимство. Освен това златните бонуси могат да се задържат в продължение на дни, седмици, месеци или дори години. Независимо дали водите блог, притежавате уебсайт или имате голям брой последователи в социалните медии, партньорските програмите са чудесен начин за генериране на сериозен пасивен доход.

В платформата ARKMining можете да изберете да печелите пари, като представяте уебсайта на други хора. Можете да започнете да печелите пари дори без да инвестирате. Можете да печелите до 3.5% от тяхната сума при всяка поръчка, както да печелите страхотни бонуси.

За повече информация, Уебсайт: www.arkmining.com

3.Крипто игри

Ангажирането с онлайн крипто игри също може да бъде източник на пасивен доход. Тук игри като Gods Unchained и Axie Infinity предлагат на геймърите възможност да печелят криптовалути чрез платформите си. По този начин тези игри привличат голяма потребителска база, предлагайки ползи на геймърите.

4.Airdrop

Ако искате да получавате пасивни доходи, airdrop събитията са друг начин да разширите крипто портфолиото си. Освен това тези събития разпространяват безплатни токени на участниците. Нещо повече, има награди, които могат да бъдат много непредсказуеми, като участниците могат да ги използват, за да получат достъп до нови криптовалути.

5. Learn to Earn (научи и спечели) инициативи

Съществуват доста крипто платформи, като Coinbase и Binance, които предлагат награди за преминаване през обучителни крипто програми с цел обогатяване на знанията на пазарните участници. Тези, които решат да участват в такива програми може например гледат видеоклипове, да попълват тестове и да печелят токени при изпълнение на задачите. След това те могат също така да продават или обменят тези токени, за да печелят.

Печеленето на пасивни доходи в крипто сектора не е толкова притеснително, колкото може да изглежда. Ето защо, с методи като облачен добив, партньорски програми, крипто игри, airdrop събития и образователни програми, крипто пространството има възможност да предлага доходи. 

И накрая, тъй като индустрията се разраства, тези възможности вероятно ще се разширяват. Важно е обаче да останете информирани и да изберете надеждни платформи, за да осигурите безопасност преживяване в сектора.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.