НАЧАЛО Прессъобщения

5 криптовалути с потенциал за 100x през тази година

03.02.2024 10:31 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 криптовалути с потенциал за 100x през тази година

Някои пазарни експерти са избрали шест алткойна, които потенциално могат да осигурят 40х възвръщаемост на търговците през тази година.

Сред тях са Stacks, Sei, Pullix, Celestia, Bonk и Cardano. Нека видим последните им ценови движения и защо анализаторите са оптимистично настроени към тях.

Stacks (STX) показва бичи импулс

Stacks (STX), родният токен на мрежата Stacks, е един от топ токените, които успяха да се преборят с ефектите на мечия пазар. Графиката на цената на Stacks показва, че цената на алткойна се е повишила с 439.2 % на графиката от началото на годината.

По подобен начин монетата е нараснала с 6.4% на седмична графика, тъй като се колебае между $1.42 и $1.61. Настроенията около Stacks в момента са бичи. На първо място, тя е регистрирала 16 (53%) зелени дни от общо 30 през последния месец.

Също така, той се търгува над 50-дневната SMA ($1.459970) и 200-дневната SMA ($0.833303), което е знак за силен бичи натиск. Ако този бичи импулс се запази, монетата Stacks може да се покачи до $2 през следващите седмици и до $4.4 преди края на 2024 г.

Sei (SEI) v2 на път, може да последва увеличение на цената

Пазарното представяне на Sei (SEI) също е изключително през последните шест месеца. От най-ниското за всички времена ниво от $0.007989 през август 2023 г. до пика от $0.8755 на 2 януари 2024 г. DeFi криптовалутата отбеляза огромен ръст.

Sei е сред най-печелившите дигитални активи за последната година в резултат на това увеличение на цената, което се равнява на скок от почти 9,000% за това време. Но през последната седмица цената на Sei спадна до $0.5969-$0.7441, което представлява ръст от 8.1%.

Въпреки това мрежата на Sei вероятно ще подкрепи по-нататъшния растеж на токена през 2024 г. Мрежата се разраства, като включва хазартни игри, NFT, инфраструктура и стабилни монети. Според тестовете Sei може да обработва повече от 5,000 трансакции в секунда (TPS).

В началото на 2024 г. има планове за пускане на Sei v2 в публична тестова мрежа. Тази предстояща версия ще позволи на разработчиците да изпълняват протоколи на Етериум върху Sei. Поради тези предстоящи развития анализаторите прогнозират увеличение на цената на токена Sei до $3.2.

Биковете на Celestia (TIA) могат да доведат до увеличение на цената през 2024 г.

Celestia (TIA) имаше феноменален подем наскоро през 2023 г. след пускането си на пазара през октомври. Токенът беше листван на водещи борси, включително Binance, което накара цената му да скочи с повече от 500% до исторически максимум през декември.

Изненадващо, токенът Celestia се покачи до нов исторически връх от $20.26 през януари 2024 г. въпреки мечия пазар. Въпреки това Celestia спадна с 16% от историческия си връх, като се колебае между $14.96 и $18.46.

И все пак биковете все още контролират пазара, което е видно от ръстовете на цените от 6% и 27.6% на седмичните и месечните времеви рамки. Анализаторите смятат, че мащабируемостта на мрежата Celestia ще привлече повече потребители през 2024 г. В резултат на това те прогнозират потенциално покачване на цената до $35 през следващите месеци.

Bonk (BONK), една от най-добрите меме монети през изминалата година

Меме монетата Bonk (BONK) е в низходяща тенденция, откакто достигна връх от $0.00003419 на 15 декември. Базираната на Solana меме монета в момента се търгува на ценовото ниво от $0.00001044 – $0.0000125.

Тя е спаднала с 67% от историческия си връх поради големия натиск от продажби на пазара. Въпреки това по-широк поглед върху графиката на цената на BONK показва, че стойността на алткойна се е увеличила с 1,115% през последната година.

Този ценови скок превръща BONK в една от най-добре представилите се меме монети през изминалата година. В резултат на това анализаторите са оптимистично настроени за токена. Те прогнозират потенциален скок на цената до $0.0001734 през 2024 г.

Прогноза за цената на Cardano (ADA)

Cardano (ADA), родният токен на мрежата Cardano, също е един от токените, за които анализаторите смятат, че могат да дадат 100х увеличение през 2024 г. По време на разцвета си DeFi криптовалутата се покачи до връх от $3.10 през 2021 г.

За съжаление, цената на токена спадна през годините поради мечи настроения на пазара. Според CoinMarketCap монетата Cardano се търгува на ценовото ниво $0.461 – $0.5343, като през последната седмица се е увеличила с 8.3%.

Въпреки спада на цената, данните от IntoTheBlock разкриват, че 44.99% от притежателите на Cardano или около 2,000,000 адреса са на печалба. Тази цифра може да се увеличи скоро с предстоящия хард форка “Chang”.

Освен това през последния месец активността в мрежата на Cardano е била на рекордно високо ниво. Тези фактори биха могли да тласнат Cardano да си възвърне ценовото ниво от $2.8 през следващите месеци.

Pullix (PLX) ще даде на ранните притежатели на PLX 40x печалба

Pullix (PLX) привлече вниманието на инвеститорите в крипто пространството, като даде на ранните инвеститори 150% възвръщаемост на инвестициите. Това се случва, след като проектът скочи от $0.04 в етап 1 до $0.10 в етап 7. През този период Pullix е набрал над $4.7 милиона, тъй като наближава $5 милиона.

В своето ICO този DeFi проект привлече вниманието заради потенциала си да трансформира онлайн търговията. Pullix има за цел да създаде първата в света хибридна платформа за търговия, обединяваща силните страни на централизираните борси (CEX) и децентрализираните борси (DEX).

Този нов метод има за цел да реши проблемите, засягащи пазара на търговия. Например, Pullix ще премахне високите такси за търговия, като предлага 0% комисиони. Нейната функция Pullix Swap ще позволи на потребителите да обменят токени срещу малка такса.

За разлика от други платформи, Pullix ще поддържа търговия с различни активи, включително криптовалути. Токенът PLX на Pullix ще даде възможност на притежателите му да печелят дял от дневните печалби на платформата чрез стейкинг.

Освен това ще бъде въведен механизъм за изгаряне на токени, за да се поддържат оскъдността и стойността на токена. За тези, които се стремят към 40х ROI през тази година, PLX е изтъкнат като потенциално добър DeFi проект, който да следите.

Заключение

Трейдърите и инвеститорите, които търсят да увеличат потенциала си за евентуална печалба през 2024 г. и да увеличат портфолиата си, могат да разгледат алткойни като Stacks, Sei, Pullix, Celestia, Bonk и Cardano.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:
Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 8:15 3 мин. четене

Токените от предварителната продажба на Kelexo (KLXO) набират все повече популярност, притежателите на Polkadot (DOT) и Litecoin (LTC) обмислят да купят

Блокчейн, технологията, която стои в основата на повечето криптовалути, има приложения далеч отвъд дигиталните валути, включително управление на веригата за доставки, дигитална идентичност и др.

24.02.2024 19:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.