НАЧАЛО Други

5 Децентрализирани борси които да бъдат разгледани през 2018 г.

ЮНИ. 18, 2018 09:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 5 Децентрализирани борси които да бъдат разгледани през 2018 г.

2018 е добра година за startup фирми, но има нови съобщения за проекти буквално всеки ден. Как дешифрирате това, което е реално в един свят, пълен с FUD?

Отговорът е прост; # DYOR и се съсредоточете върху проекти, които имат подробен whitepaper и силен основателски екип.


Изглежда почти всеки крипто ентусиаст има негативен опит с централизирана борса, но в пространството липсва истински децентрализирано обменно бюро, което отговаря на нуждите на потребителите. Ето няколко децентрализирани проекта, които да видите през 2018 г .:


LQDEX:


LQDEX изгражда децентрализиран, надежден и трансграничен обмен на цифрови активи. Системата LQDEX позволява търговия с цифрови токени в множество блокчейн без риск от хакери. След като бъде разработен, LQDEX няма да изисква модификации на съществуващи блокчейн или да използва атомни суапове - вместо това LQDEX ще работи на собствения си POS блокчейн. LQDEX ще предлага безпроблемен потребителски интерфейс, което ще направи платформата лесна както за професионални търговци, така и за начинаещи.


QUANTADEX:


QUANTADEX твърди, че е първият в света DEX обмен, задвижван от общността. Основателският им екип е на мисия да пусне първата крипто борса на децентрализиран блокчейн, където общността може да разшири мрежата и да гласува за вписвания на токени и пътна карта.


ETHEX:


ETHEX е борса, изградена на Етериум, без централен сървър. На ETHEX потребителите могат да купуват или продават ERC20 с една транзакция. Основателите на ETHEX обещават да направят таксите възможно най-ниски. Вместо да поддържа всички токени, проектът ETHEX ще се фокусира само върху полезните монети.


METRODEX:


Потребителите на METRODEX правят депозити по същия начин като централизиран обмен, като диференциращият елемент е, че депозитите се държат по-скоро от интелигентни договори, отколкото от трета страна.
METRODEX разчита на блокчейн консенсус на всички депозити и тегления.


QURREX:


Основателите на QURREX са съсредоточени върху интегрирането на инфраструктурата на традиционните фондови борси с децентрализирана, базирана на блокчейн борса. Хибридната борса се надява да натрупа нови и опитни инвеститори.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света