НАЧАЛО Други

4500-годишна настолна игра с блокчейн версия

ЮЛИ. 16, 2018 11:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 4500-годишна настолна игра с блокчейн версия

Лий Седол, най-големият играч в света на 4,500-годишната китайска настолна игра "ГО", работи върху блокчейн версия на любимата си игра във връзка с The Blockchain Inc.

 


Sedol, е петият най-млад южнокореец, за да стане професионален играч на ГО на 12-годишна възраст и той се смята за най-квалифицираният играч в света.


Изкуственият интелект на Google, AlphaGo, завърши побеждавайки световния шампион


През 2016 г. Седол се изправи срещу AI на Google, AlphaGo. Машината успя да победи и Седол, и френския играч Фан Хуи, преди пет месеца. ГО се характеризира като изключително сложна игра, правейки шахмата да изглежда като детска игра.

Сега, две години след поражението си, Седол обяви, че ще пусне версия на ГО, базирана на блокчейн. Проектът се нарича "GoBlock" и ще бъде разработен съвместно с The Blockchain Inc., корейска блокчейн компания.

The Blockchain Inc. е основана, за да помогне на потребителите да навигират в света на криптовалутите. Компанията управлява сайта CoinUs, който възнамерява да пусне портфейл и преносимо устройство, което ще позволи офлайн съхранение на цифрови активи.


Играчите и зрителите ще се възползват от системата за възнаграждение, поддържана от крипто


След като GoBlock бъде пусната, играчите на ГО e-спорт, базирани в Китай, Япония и Южна Корея, ще могат да се състезават в глобалната професионална лига. Седол обаче има по-големи планове за проекта, различни от просто хостинг на онлайн професионална лига.

Шампионът на ГО говори за създаването на система за възнаграждения, от която всеки може да се възползва - от играчи до поддръжници на лигата, зрители и рекламодатели. Ако сте любител или дори начинаещ, можете да празнувате, тъй като платформата ще включва любителски лиги и ще осигури обучение за начинаещи. Компанията също така се надява да пусне на пазара записи на ГО мачове.


Бях привлечен към блокчейн технологията, поради децентрализация и прозрачност. Ако блокчейн технология и токен икономика са приложени към играта ГО, тя ще може да разшири екосистемата на играта и да доведе до непредвидени промени в екосистемата на играта., каза Седол


След CryptoKitties, изглежда, че игрите се събират около Етериум


GoBlock ще бъде изграден на мрежата на Етериум и ще базира платформата си върху блокчейн протоколи. Като част от системата за възнаграждения и цялостното управление на платформата ще бъдат издадени токени, които според съобщенията ще поддържат мачовете, лигите и играчите.

Изглежда блокчейн най-накрая достига до хазартната индустрия. Само миналия месец CNN съобщи за старта на CryptoZombies "crowdfunding кампания за зомби Battleground, игра, също построена на Етериум. Компанията стартира 60-дневна кампания с искане за $ 250 000 - остават 30 дни и са събрали приблизително $ 270 000.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една от най-старите швейцарски банки вече предлага крипто търговия

Bordier си партнира със Sygnum Bank за инициативата, което означава, че B2B банковото решение на Sygnum е интегрирано с вътрешната инфраструктура на Bordier. Интеграцията позволява на клиентите н...
ФЕВ. 24, 2021 14:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

ЕЦБ може и да наложи вето на издателите на стабилни монети

Тъй като стабилните монети извличат стойността си от официалните валути, централните банкери са особено предпазливи към тях. Те се опасяват, че тази връзка може да повлияе на контрола върху плащанията...
ФЕВ. 24, 2021 17:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SpaceX проучват конвертирането на част от баланса си в Биткойн

Сейлър каза на д-р Сайфдийн Амус, че представители на SpaceX са били сред 7000 компании, представени на неотдавнашната среща на върха на Биткойн на MicroStrategy, на която фирмата за бизнес разузнаван...
ФЕВ. 24, 2021 14:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitwise вече има над $1 милиард в активи под управление

Bitwise 10 Crypto Index Fund, който осигурява диверсифицирана експозиция към Биткойн (BTC) и други водещи криптовалути, представлява над 90% от общите активи под управление.Хънтър Хорсли, изпълнителен...
ФЕВ. 24, 2021 12:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света