НАЧАЛО Други

4500-годишна настолна игра с блокчейн версия

ЮЛИ. 16, 2018 11:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 4500-годишна настолна игра с блокчейн версия

Лий Седол, най-големият играч в света на 4,500-годишната китайска настолна игра "ГО", работи върху блокчейн версия на любимата си игра във връзка с The Blockchain Inc.


Sedol, е петият най-млад южнокореец, за да стане професионален играч на ГО на 12-годишна възраст и той се смята за най-квалифицираният играч в света.


Изкуственият интелект на Google, AlphaGo, завърши побеждавайки световния шампион


През 2016 г. Седол се изправи срещу AI на Google, AlphaGo. Машината успя да победи и Седол, и френския играч Фан Хуи, преди пет месеца. ГО се характеризира като изключително сложна игра, правейки шахмата да изглежда като детска игра.

Сега, две години след поражението си, Седол обяви, че ще пусне версия на ГО, базирана на блокчейн. Проектът се нарича "GoBlock" и ще бъде разработен съвместно с The Blockchain Inc., корейска блокчейн компания.

The Blockchain Inc. е основана, за да помогне на потребителите да навигират в света на криптовалутите. Компанията управлява сайта CoinUs, който възнамерява да пусне портфейл и преносимо устройство, което ще позволи офлайн съхранение на цифрови активи.


Играчите и зрителите ще се възползват от системата за възнаграждение, поддържана от крипто


След като GoBlock бъде пусната, играчите на ГО e-спорт, базирани в Китай, Япония и Южна Корея, ще могат да се състезават в глобалната професионална лига. Седол обаче има по-големи планове за проекта, различни от просто хостинг на онлайн професионална лига.

Шампионът на ГО говори за създаването на система за възнаграждения, от която всеки може да се възползва - от играчи до поддръжници на лигата, зрители и рекламодатели. Ако сте любител или дори начинаещ, можете да празнувате, тъй като платформата ще включва любителски лиги и ще осигури обучение за начинаещи. Компанията също така се надява да пусне на пазара записи на ГО мачове.


Бях привлечен към блокчейн технологията, поради децентрализация и прозрачност. Ако блокчейн технология и токен икономика са приложени към играта ГО, тя ще може да разшири екосистемата на играта и да доведе до непредвидени промени в екосистемата на играта., каза Седол


След CryptoKitties, изглежда, че игрите се събират около Етериум


GoBlock ще бъде изграден на мрежата на Етериум и ще базира платформата си върху блокчейн протоколи. Като част от системата за възнаграждения и цялостното управление на платформата ще бъдат издадени токени, които според съобщенията ще поддържат мачовете, лигите и играчите.

Изглежда блокчейн най-накрая достига до хазартната индустрия. Само миналия месец CNN съобщи за старта на CryptoZombies "crowdfunding кампания за зомби Battleground, игра, също построена на Етериум. Компанията стартира 60-дневна кампания с искане за $ 250 000 - остават 30 дни и са събрали приблизително $ 270 000.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Венецуела легализира копаенето на крипто, но има уловка

Според местния новинарски уебсайт CriptoNoticias, новият указ е одобрен от Йоселит Рамирез, ръководител на 'Националния надзор на крипто активите и свързаните с тях дейности' (SUNACRIP) на Венецуела. ...
СЕП. 25, 2020 15:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв разкри детайли за дигиталния долар

Говорейки в основното си обръщение на 23-ти септември, Лорета Местер подчерта, че Федералният резерв проучва дигиталните валути на централната банка (CBDC) още преди пандемията, отбелязвайки, че негов...
СЕП. 24, 2020 19:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо бившият директор на Ripple премести близо половин милиард XRP?

След като мнозина започнаха да спекулират къде биха могли да се насочат токените, Ларсен разкри, че е преместил XRP портфейла си в New York Digital Investments Group (NYDIG).Попечителство 2.0Компаният...
СЕП. 24, 2020 15:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Милиардер продължава да разширява своето Биткойн портфолио

Той също така твърди, че "нищо" не може да се сравни с неговия залог на Биткойн, който той направи през далечната 2012 г."Отделете време, за да разберете какво притежавате. Толкова дълбоко, че може да...
СЕП. 24, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света