НАЧАЛО Други

4500 души се срещат за крипто експозиция

26.04.2018 8:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
4500 души се срещат за крипто експозиция

От 30-ти април до 5-ти май, Конгресен Център Лос Анджелис ще бъде домакин на най-голямата американска среща на инвеститори, предприемачи и технологични компании на блокчейн и криптовалути, на събитието "Crypto Invest Summit".

Повече от 4,500 участници вече са се регистрирали, за да присъстват на това учредително двудневно събитие, което ще включва 100 говорителя, продадена ICO сцена и най-голямото изложбено пространство с “най-горещите” криптовалутни и блокчейн компании.

Една несравнима група от иноватори и хора, които искат да променят играта, ще споделят своите истории за това как те използват блокчейн в развлеченията и изкуствата, недвижимите имоти, игрите, селското стопанство и др.

Все още съществуват много въпроси за технологията, възможното регулиране и използване за средностатистическия човек.

“След пет години ще използваме само криптовалути, за да плащаме”, каза говорител на Summit и рисковия капиталист Тим Дрейпър наскоро в CNBC. “Ние дори не сме намерили върха на айсберга”, добавя той.

Summit срещата ще включва два етапа с презентации, образователни панели и дискусии относно “кой кого е в бранша”. Говорителите са предприемачът Вини Лингхам, който е направил новина през 2016 г., когато е инвестирал в компания на Shark Tank, използвайки Биткойн, барон Дейвис, инвеститор и играч на NBA, Matt Sorum, рок енд рол барабанист и съосновател на Artbit, платформа за за артисти и фенове

.

Над 30 избрани международни организации за ICO ще запознаят потенциалните инвеститори със собствените им предложения, които активно търсят възможности. Участниците ще могат да взаимодействат с повече от 70 изложители.

Главният спонсор на The Crypto Invest Summit е Hedera Hashgraph, блокчейн компания.
Златните спонсори са: American Airlines, Dream Team, Spice Venture Capital, Emotiq, Securitize и Park Capital.
Сребърните спонсори са: Abra, Egretia, Merculet, MG Capital, iHouse.com, Hybridblock,

Срещата на Crypto Invest е организирана от Алон Горен – говорител, хост, пънк, рокер и директор на Wave maker Genesis, фондация за крипто за рисков капитал и JosefHolm и основател на Krowdster.co, “първият направи си сам crowdfunding” маркетинг и PR.

Това е най-голямата инвестиционна конференция и изложение на ICO, блокчейн технология и криптовалути на западното крайбрежие. Срещата ще включва над 100 говорителя, образователни панели, дискусии за физкултура, театрални сцени на ICO и 70-те технологични компании на най-големия етаж за крипто експониране в САЩ. С 4500 участници, включително предприемачи, инвеститори, рискови капиталисти, семейни офиси и брокери. Двудневната среща е мястото, на което трябва да присъства, за да се научи, да се контактува и да се разбере кой кого е в блокчейн общността.

За повече информация и за регистрация, моля посетете страницата Eventbrite

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Старото поколение се очаква да налее стотици милиарди на крипто пазарите

Марк Юско, главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital, предвижда значителен приток на средства на пазара на криптовалути, тъй като богатството на бейби бумърите, което се оценява на трилиони долари, търси експозиция към дигитални активи.

26.04.2024 21:00 2 мин. четене

Шансовете Федералният резерв да намали лихвените проценти се изпаряват

Докладът за икономическата активност от четвъртък послужи като поредното грубо събуждане за инвеститорите и политиците от Федералния резерв, които се надяваха, че намаляването на инфлацията ще проправи пътя към намаляване на лихвените проценти през лятото.

26.04.2024 20:00 2 мин. четене

Предупреждение за цените на петрола от световната банка

Световната банка предупреди, че всяка значителна ескалация на напрежението в Близкия изток може да доведе до повишаване на цените на петрола над $100 за барел и да обърне тенденцията на намаляване на глобалната инфлация.

26.04.2024 19:00 2 мин. четене

Stripe скоро ще върне плащанията с криптовалути

Stripe разкри плановете си за интегриране на крипто плащания, обявени по време на конференцията Global Internet Economy.

26.04.2024 18:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.