НАЧАЛО Биткойн Алткойни

40 милиона Лайткойн монети са неактивни вече цяла година

ЯНУ. 13, 2020 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 40 милиона Лайткойн монети са неактивни вече цяла година

Лайткойн (LTC) получава все по-голямо внимание в началото на 2020 г., тъй като активът може да сигнализира или за рали на алткойните, или за по-нататъшно поскъпване на Биткойн (BTC).

Монетата набира сцепление, след като отново се покачи над нивото от $50.


По-сериозните притежатели на актива не се втурват да продават своите монети


В допълнение към ценовото действие, значително количество LTC остава заключено за една година. Мрежата на Лайткойн преминава през по-малък брой транзакции, но има много китове и „ходлъри“, които очакват по-добри времена.

Неотдавнашно проучване разкри, че от общо предлагане от 63 милиона LTC, около 40 милиона са в'неактивни' за повече от година. Изследователите са проследили някои от монетите до борси, но други може да принадлежат на ранни осиновители или нови купувачи, които са закупили монетите през последните няколко години.


„Дори да се вземе предвид това, основният извод, който може да се направи от тези данни, е, че има значителен брой монети, които сега се държат от силни ръце и дългосрочни бикове, които се натрупват и по този начин премахват потенциалния натиск върху пазарите“, коментира Франклин Ричардс в Litecoin.com.Лайткойн се подготвя за ново рали


LTC вече очертава нов път след голяма корекция от над $140. Последният халвинг на LTC донесе значителни печалби през месеците, водещи до събитието, но по-късно цената се срина.

Монетата обаче е силно ликвидна с повече от $4,7 милиарда в обеми. Този актив присъства на повечето мащабни борси, с нови попълнения на фючърсния пазар на OKEx. Лайткойн се разглежда като надеждна монета с потенциал за значително поскъпване по време на бичи пазар.

Но най-новите надежди са LTC да даде сигнал за ново рали на BTC, тъй като двата актива демонстрираха близост, без вражда между общностите на привържениците.


LTC се търгуваше на цена от $50.10, което е нагоре с близо 16% през втората седмица на януари. Лайткойн също се възстановява като се покачи от 0,005 BTC до над 0,006 BTC, за да си върне позициите спрямо водещата монета.


Последните движения на цените показват, че Лайткойн може да стане още по-активен през следващите дни и седмици.LTC остава един от активите, получаващи ликвидност от пазарите на BTC, както и с голям стабилен спот пазар, който е базиран на стабилни монети. Активът е популярен сред азиатските търговци и може да обещае възходящи движения след много месеци на сравнително ниска активност.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

XRP е готов за бичи обрат срещу Биткойн

ФЕВ. 19, 2020 18:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano скоро може да бъде приет в Силициевата долина

Това разкри Чарлс Хоскинсън, изпълнителен директор и съосновател на софтуерната компания IOHK в последната си AMA (Ask Me Anything) сесия.  Хоскинсън разкри, че е имало разговори за същото с Emurgo и...
ФЕВ. 19, 2020 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Tezos може и да се окаже най-добре представящата се криптовалута за годината

Търсенията в Google за този PoS (Доказателство за работа) алткойн също се покачват, което показва, че интересът към алтернативни криптовалути нараства.  Tezos достигна най-високото ниво през уикен...
ФЕВ. 19, 2020 10:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн Кеш общността е на път да бъде разделена отново

Това решение не се приема добре от значителна част от общността.Завръщането на конфликта сред общността на Биткойн КешBitcoin ABC, възел (нод) за Биткойн Кеш, използван от над 50% от BCH мрежата, обяв...
ФЕВ. 18, 2020 10:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света