НАЧАЛО Алткойни

40 милиона души са се присъединили към Binance през 2023 година

30.12.2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
40 милиона души са се присъединили към Binance през 2023 година

Основната криптовалута на най-голямата глобална платформа за обмен отбеляза забележителен ръст, който съвпадна с нови данни, разкриващи, че Binance е придобила 40 милиона нови потребители през 2023 г.

Докладът на Binance за 2023 г. в края на годината подчерта 30% ръст на придобитите нови потребители в сравнение с предходната година, въпреки че се сблъска с регулаторни предизвикателства. През този период организацията пое отговорност за минали проблеми, като претърпя промени в ръководството, които в крайна сметка укрепиха позицията ѝ на пазара.

През 2023 г. Binance посрещна над 40 милиона нови потребители, отбелязвайки значителен ръст от над 30% спрямо края на предходната година. Забележително е, че платформата стана свидетел на последователно разширяване на основните си услуги и въведе иновативни продукти, съобразени с развиващия се пейзаж на блокчейн индустрията.

Като дава приоритет на ценностите, ориентирани към потребителите, Binance също така направи значителни стъпки в укрепването на своята рамка за съответствие, като се ориентира към превръщането си в структура, ориентирана към спазването на правилата.

Разкриването на впечатляващия ръст на Binance през 2023 г. съвпада със забележителния скок на BNB Coin (BNB), родния дигитален актив на платформата. Започвайки от $234 на 18 декември, стойността му се покачи до $333 на 28 декември, което представлява забележителен скок от 37% в рамките на само 10 дни. Към момента на писане на статията обаче активът е загубил час от загубите си и се търгува на цена от $315.

Цената на Биткойн продължава да набира скорост и все повече инвеститори на дребно навлизат на пазара. Макар Binance и други крипто борси да са предпочитан метод за мнозина при купуването на Биткойн, в глобален план се появи нов метод за покупка, който придобива все по-голяма популярност. Това за Биткойн банкоматите, които предоставят на потребителите лесен и бърз достъп до закупуването и продаването на BTC и много други криптовалути.

Само на територията на България има 15 такива Биткойн банкомата в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Добрич, Стара Загора, Плевен и Кърджали. Тези машини са по-лесни за използване от крипто борса и позволяват директното вкарване на кеш, за купуване на BTC и редица други криптовалути. Биткойн банкоматите стават все по-популярни в глобален план и тяхната полза е явна като се има предвид наличието на над 34,000 устройства в над 84 държави.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

Въпреки че Solana и Arbitrum попаднаха в заглавията на вестниците през последния месец, тяхната възвръщаемост беше изключително разнопосочна.

26.02.2024 8:14 3 мин. четене

Solana може да скочи с 340% – ето кога

Известен крипто анализатор предположи, че Solana (SOL), смятана за конкурент на Ethereum (ETH), е готова за значителен скок в стойността.

25.02.2024 20:00 2 мин. четене

Мрежата на Polygon продължава да се разраства – какво се случва с цената на MATIC?

Мрежата Polygon (MATIC) наскоро достигна значителен етап в броя на адресите си. Въпреки този скок, реагираха ли пропорционално обемът на транзакциите и MATIC?

25.02.2024 19:00 2 мин. четене

25 държави ще позволят плащания с Shiba Inu (SHIB)

Плащанията със Shiba Inu (SHIB) са позиционирани така, че да придобият по-голяма популярност в приблизително 25 държави по света след неотдавнашното сътрудничество между две известни структури за финансови услуги – Apcopay и CoinPayments.

25.02.2024 17:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.