НАЧАЛО Алткойни Биткойн

4 причини да сме с бичи нагласи

АПР. 11, 2019 22:22 4 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 4 причини да сме с бичи нагласи

След излизането от "wedge" формацията на 2-ри април, големият въпрос е: Стигна ли дъното Биткойн? Брайън Кели, местният експерт на CNBC, мисли така.


Основателят и главен изпълнителен директор на BKCM LLC, дигитална инвестиционна фирма за дигитална валута, заяви мнението си за скорошния растеж на Биткойн през тази седмица, на CNBC Fast Money - твърдейки, че той вярва, че това съживяване на BTC е реално.

Всъщност мисля, че това е възраждане на Биткойн. Смятам, че има наистина добър шанс, нивата от декември, които видяхме в диапазона от $3,000, да са най-ниските за този цикъл.


"Силен, фундаментален попътен вятър"


Една от причините, поради които Кели вярва, че възраждането на Биткойн е налице, е, че първата и най-важна криптовалута само се подобрява на фундаменталния фронт - особено по отношение на мрежовата активност. Той обясни:

Има няколко неща, които се случват. Виждате подобряване на основите. Разглеждате активните адреси - това е един от най-големите показатели, които гледам. Те са с 26% повече от най-ниските нива от януари. Разглеждат се нивата на транзакциите. Те са на нивата от 2017 година. Така че има много мрежова активност.


Биткойн обработи своята 400-милионна транзакция на 8-ми април - впечатляващо постижение, което само подкрепя факта, че пазарният лидер е силен и устойчив. BTC също видя близо 400,000 потвърдени сделки на веригата за 24-часов период, най-високата мрежова активност, откакто цената беше над $ 10,000 през януари 2018 година.

Рекорден институционален интерес


Кели също така отбелязва, че институционалният интерес към Биткойн нараства бързо, благодарение на Fidelity и други подобни компании. Той пояснява:

След това поглеждате кой купува. Виждате, хора като Fidelity все повече разгръщат своята институционална платформа. И тогава погледнете CME Биткойн фючърсите. Големите играчи (тези огромни институции) продължават да се разрастват. Миналата седмица видяха рекорден обем на CME Биткойн фючърси. Така че започвате да виждате институционалните инвеститори да стъпват здраво на пазара и това отново кара Биткойн "да се върне на седлото".


Всъщност, институционалните инвеститори със сигурност имат голям интерес да купуват на дъното.

Светът е в очакване и на приемането на Биткойн ETF, което се отлага от доста време. Макар и причината за това да не е ясна, рано или късно ще се случи. Ще има Биткойн борсово търгувани фондове. Въпросът е кога?


Биткойн ще мине рекордните си върхове „без съмнение“


Ако наистина сме свидетели на дъното, следващият въпрос е:

Колко всъщност ще скочи Биткойн?

Според Кели, флагманската криптовалута лесно ще надмине предишните върхове по време на този пазарен цикъл.

Без съмнение, [ще надмине всички предишни рекордни върхове] в рамките на следващия цикъл. Вие говорите за двугодишен цикъл. Най-общо казано, през 2020 г. предлагането на Биткойн ще се намали наполовина. [...], така че през този двугодишен период най-вероятно ще видите този голям подем, и мисля, че ще се достигнат нови висоти.


Излишно е и да споменаваме, че предстои халвинг на Биткойн, което ще намали блок наградата. Тоест е логично да сметнем, че цената ще се покачи със сигурност.

"Най-добрите алткойн са тук, за да останат"


За Кели, най-големият играч няма да бъде единственият, който ще се облагодетелства по време на следващия бичи пазар. Според известния анализатор на CNBC, най-добрите алткойнове се доказаха като жизнеспособни претенденти, след като оцеляха в тази "крипто зима".

Та имахме ICO манията, нали? И на този етап на пазара има толкова много ненужни и нефункционални криптовалути. Много от тях стигнаха до нула. Общо взето, житото се отдели от плявата. Има много добри алткойни - да ги наречем топ 10 или 20, спрямо пазарната капитализация - които всъщност мисля, че са тук, за да останат и ще бъдат големи части от екосистемата.


Не са един или два факторите, които трябва да ни навеждат на мисълта, че бичия пазар наближава и че цената на Биткойн ще се покачи и то значително.


Това е добра новина за всички трейдъри, след като това означава, че част от алткойните ще поемат по пътя на творението на Сатоши Накамото.

Светът се дигитализира и институциите, и отделните личности, започват да оценяват стойността на криптовалутите и техния потенциал. Пример за това е XRP , който с всеки изминал ден намира своята употреба при банките и големите институции.

Лично мое мнение е, че е рано да се говори за Биткойн като запас от стойност или като парична единица, с която човек може да си купи кафе на улицата или хляб в магазина. Волатилността пречи на точната прогноза за това как ще се интегрира най-голямата криптовалута в бъдеще.

След бичия пазар от края на 2017 година, процентът на хората, които са наясно с това какво са Биткойн и блокчейн, нарасна експоненциално. Това може да означава само едно - ставаме свидетели на нещо уникално, което ще промени посоката, в която е поела човечеството и започват да се разкриват нови хоризонти и потенциални икономически, политически и социални решения.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще има още един спад при Биткойн преди значителни печалби, твърди анализатор

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима 'Capo'. казва на своите 236,900 последователи в Twitter, че според него Биткойн (BTC) ще падне под $30,000, преди да се възстанови.BTC се търгува около $36,4...
ЯНУ. 27, 2022 00:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда най-лошия сценарий за Биткойн

Коуен казва на своите 700,000 абонати в YouTube, че потенциалният най-лош сценарий за Биткойн през следващите няколко месеца се основава на 200-седмичната плъзгаща се средна стойност на крипто актива,...
ЯНУ. 26, 2022 10:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света