НАЧАЛО Биткойн

3 вълнуващи развития за Биткойн

октомври 31, 2018 20:27 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 вълнуващи развития за Биткойн

В бързо променящия се свят на криптовалутите понякога е трудно да сте в течение.

Промени на цените, промени в законодателството и смели прогнози за бъдещето са стандартни теми за Биткойн. Винаги има вероятност да пропуснете нещо, голямо или малко. Ще се опитаме да покрием три по-любопитни развития в рамките на тази статия.

Биткойн и гейминг

Ясно е, че собствениците на Биткойн имат повече начини да харчат монетите си от всякога. Все повечето компании позволяват на клиентите да използват тази виртуална валута, за да платят за своите стоки и услуги.

Въпреки това, те все още се смятат по-скоро за инвестиция от мнозина, отколкото разплащателно средство.

Ето защо е важно да се отбележи преминаването към Биткойн в индустрии като онлайн игри. Все по-често играчите да използват тази валута, за да играят всевъзможни хазартни игри. Големите играчи в тази сфера не са осиновили крипто… все още.

Копачки на 35,000 метра над земята

Oперация за добив на Биткойн започна високо в небето. Miner One изпрати една от Биткойн копачките на 35 000 метра надморска височина (близо 22 мили), използвайки водороден балон. Тази височина бе избрана, за да отрази факта, че компанията е предсказала по-рано тази година, че Биткойн ще достигне цена от 35 000 долара през 2018-та.

Биткойн банкноти


Ние сме толкова свикнали да плащаме с фиат валута, че преминаването към Bitcoin може да е трудно за някои по-старомодни хора.

Мулти-национална компания наскоро предприе стъпки за облекчаване на всички страхове, които все още могат да се крият в умовете на  именно тези потребителите. Tangem обяви в Сингапур, че пускат интелигентни банкноти от 0.01 и 0.05 BTC. Те казаха, че „първата доставка на 10 000 банкноти“ скоро ще бъде доставена на партньорите.

С тези и други интересни разваития, изглежда сигурно, че огромният интерес към света на Bitcoin няма да спадне занчително скоро.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини