НАЧАЛО Алткойни Биткойн

3 вълнуващи развития за Биткойн

ОКТ. 31, 2018 20:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 3 вълнуващи развития за Биткойн

В бързо променящия се свят на криптовалутите понякога е трудно да сте в течение.


Промени на цените, промени в законодателството и смели прогнози за бъдещето са стандартни теми за Биткойн. Винаги има вероятност да пропуснете нещо, голямо или малко. Ще се опитаме да покрием три по-любопитни развития в рамките на тази статия.


Биткойн и гейминг


Ясно е, че собствениците на Биткойн имат повече начини да харчат монетите си от всякога. Все повечето компании позволяват на клиентите да използват тази виртуална валута, за да платят за своите стоки и услуги.

Въпреки това, те все още се смятат по-скоро за инвестиция от мнозина, отколкото разплащателно средство.

Ето защо е важно да се отбележи преминаването към Биткойн в индустрии като онлайн игри. Все по-често играчите да използват тази валута, за да играят всевъзможни хазартни игри. Големите играчи в тази сфера не са осиновили крипто... все още.


Копачки на 35,000 метра над земята


Oперация за добив на Биткойн започна високо в небето. Miner One изпрати една от Биткойн копачките на 35 000 метра надморска височина (близо 22 мили), използвайки водороден балон. Тази височина бе избрана, за да отрази факта, че компанията е предсказала по-рано тази година, че Биткойн ще достигне цена от 35 000 долара през 2018-та.


Биткойн банкнотиНие сме толкова свикнали да плащаме с фиат валута, че преминаването към Bitcoin може да е трудно за някои по-старомодни хора.

Мулти-национална компания наскоро предприе стъпки за облекчаване на всички страхове, които все още могат да се крият в умовете на  именно тези потребителите. Tangem обяви в Сингапур, че пускат интелигентни банкноти от 0.01 и 0.05 BTC. Те казаха, че "първата доставка на 10 000 банкноти" скоро ще бъде доставена на партньорите.

С тези и други интересни разваития, изглежда сигурно, че огромният интерес към света на Bitcoin няма да спадне занчително скоро.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света