НАЧАЛО Прессъобщения

3 токена под $1, които може да нараснат с 15х след Коледа: Shiba Inu (SHIB), Retik Finance (RETIK) и Dogecoin (DOGE)

20.12.2023 17:30 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 токена под $1, които може да нараснат с 15х след Коледа: Shiba Inu (SHIB), Retik Finance (RETIK) и Dogecoin (DOGE)

2023 г. беше изпълнена със събития в сектора на криптовалутите. Сривове, печалби, съдебни дела, споразумения - видяхме всичко това.

С по-малко от 120 дни до следващото халвинг събитие на Биткойн, нови вълни от обеми продължават да се появяват на пазарите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Очаква се след Коледа, през 2024 г. и 2025 г., динамиката да се повиши. През този период повечето криптовалути може да достигнат нови исторически върхове, изграждайки следващата група крипто милионери.

Триото Shiba Inu (SHIB), Retik Finance (RETIK) и Dogecoin (DOGE) показва по-висок потенциал от останалите токени. Пазарните анализатори прогнозират, че тези три токена с цена под $1 може да се покачат с 15х с навлизането в 2024 г. Retik Finance води групата с прогноза за над 100х увеличение до края на 2024 г.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Retik Finance (RETIK), която стартира предварителната си продажба преди малко повече от седмица, е на гребена на вълната, като разпродаде първия етап за по-малко от 72 часа и събра над $1 милион за седмица. Това според мнозина нарежда проекта сред едни от от най-добрите представяния на предварителните продажби през 2023 г.

Нека разгледаме SHIB, DOGE и RETIK, за да видим какво са ни подготвили празниците и новата година.

Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE): Кой ще поведе наратива на мемори монетите през 2024 г.?

Shiba Inu и Dogecoin се борят в сектора на меме монетите от три години насам. Shiba Inu беше пусната през 2020 г. като базиран на Етериум конкурент на Dogecoin. През 2021 г. SHIB експлодира с над 40 милиона процента по време на бичия поход и за кратко надмина Dogecoin по пазарна капитализация. Две години по-късно Dogecoin възстанови позицията си и остава най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

Dogecoin се нарежда на десето място в цялата крипто екосистема с пазарна капитализация от $12.8 милиарда. Shiba Inu е шестнадесета, с пазарна капитализация от $6 милиарда. И двете меме монети са спаднали с повече от 80% от пиковите си цени през 2021 г.

В момента DOGE се колебае около $0.09. Цената ѝ се е повишила със 11% през последния месец и с 22% от началото на годината. Очаква се Dogecoin да достигне $1 преди края на 2024 г. От друга страна Shiba Inu се колебае около $0.000010, като цената на монетата се е повишила с 19% през последния месец. Ако Dogecoin и Shiba Inu запазят инерцията си, 15-кратният скок през 2024 г. може да не е непосилен.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Retik Finance (RETIK): Пътят към 100x

Докато Shiba Inu и Dogecoin се стремят към 15х, Retik Finance преследва по-амбициозна цел, като се стреми да достигне 100х до края на 2024 г. Цената на RETIK е $0.04 във втория етап на кампанията за предварителна продажба. 100х увеличение на тази цена ще изтласка RETIK на цена от $4. Retik Finance (RETIK) е базирана на Етериум платформа, която свързва традиционните и дигиталните финанси чрез иновативни функции като DeFi дебитните карти на Retik, Retik Wallet и Retik Pay.

DeFi Дебитните карти на Retik са изградени на блокчейн дебитни карти, които позволяват на потребителите да харчат криптовалути за ежедневни разходи като плащане за вечеря или пазаруване на хранителни стоки.

Картите са свързани с дигиталния портфейл на потребителя, като таксуват всяка транзакция върху дигиталните му авоари. Още по-хубаво е, че притежателите могат да използват картите дори на места, които не приемат директно крипто плащания. Retik Finance ще си партнира с Mastercard и Visa, за да даде възможност за незабавна конверсия на криптовалута в пари в брой, което позволява таксуване на разходи в фиатна валута върху крипто дебитна карта – за първи път.

Retik Wallet улеснява управлението на средствата и безпроблемното конвертиране на валути. Портфейлът е фокусиран върху сигурността, като съчетава силата на изкуствения интелект с традиционни мерки като двуфакторна автентикация (2FA). Retik Wallet е самостоятелна екосистема, когато става въпрос за децентрализирани финанси. Платформата дава възможност на потребителите да взаимодействат с всички DeFi дейности като стейкинг, размяна, даване на заеми и заемане от една платформа.

Retik Pay предоставя на бизнеса, който иска да приема плащания в криптовалута, евтина, лесна за използване и глобална платформа. Пазарът на криптовалути е индустрия за трилиони долари, която продължава да расте бързо. Retik Finance се стреми да гарантира, че Retik Pay ще се превърне в инструмент за бизнеса, който приема крипто революцията.

DeFi дебитните карти на Retik, Web3 портфейлът, платежният портал и множество други функции позиционират платформата за лесно 100х рали през 2024 г. Нещо повече, Retik Finance има малка пазарна оценка, което оставя много място за растеж. Успехът на Retik в текущата предварителна продажба е доказателство за нейния потенциал.

Екипът на Retik можеше лесно да си осигури VC финансиране, предвид потенциала на това, което предлага, но вместо това избра децентрализирана продажба на токени. Този подход е в основата на тяхната цел за децентрализация. Той също така предоставя на всеки, който има основни познания за криптовалутите, възможността да участва и да предизвика промяна, като същевременно има шанс да реализира значителни печалби.

Retik Finance провежда раздаване на $333,000 за изпълнение на прости задачи в рамките на екосистемата.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com/
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.